Adina Butar vorbeşte despre relaţia de iubire cu DJ Markus Schulz

17 noiembrie, 2016
adina & markus jpeg

A fost ceva neaşteptat, dar şi cea mai frumoasă poveste din viaţa ei. Iată ce spune artista despre legătura specială pe care o are cu DJ-ul american de origine germană.

image

De doi ani încoace, Adina Butar este iubita celebrului Markus Schulz, DJ-ul a cărui avere era estimată, în 2013, la 4 milioane de dolari. Iniţial, cei doi au locuit în Berlin, dar acum s-au stabilit la Miami. Artista povesteşte cum arată viaţa ei alături de celebrul DJ.

Ce mai e nou în viaţa ta? Tocmai m-am întors dintr-un turneu de 7 săptămâni (19 oraşe), în Asia şi Europa, şi mă bucur să dorm în patul meu, mai ales după un turneu atât de lung.

Noi credem cu tărie că ne-a fost scris în destin. Muzica e ceea ce avem în comun, şi, nu întâmplător, muzica ne-a unit. Prin muzică ne-am cunoscut, dar dragostea e cea care ne ţine împreună

 Totul a început în urmă cu 4-5 ani şi ne considerăm norocoşi să călătorim împreună, să împărtăşim şi să ne bucurăm de frumuseţile lumii împreună. Artiştii, în general, pe cât par de populari, pe atât sunt de singuri, atunci când sunt în turneu. Sunt departe de familie şi de prieteni, iar faptul că noi putem călători împreună face totul mult mai uşor. Ne-am stabilit în Miami acum 2 ani, mai exact. Am ales împreună apartamentul în care locuim acum şi ne place la nebunie. E chiar pe plajă, în Miami Beach, avem mereu prieteni care ne vizitează şi ne bucurăm că putem împărtăşi şi cu ei locul pe care îl numim “acasă”. Chiar dacă suntem mai mult de 150 de zile pe an, pe drumuri, în turnee, pentru noi “acasă” înseamnă locul acela unde ai maşina parcată în garaj, abonamentul la sală, un espressor de cafea în bucătărie şi toţi pantofii preferaţi.

image

Ne înţelegem excelent, suntem împreună de aproape acelaşi timp de când am şi început să lucrăm împreună. Până să-l cunosc pe Markus, niciodată nu mi-a plăcut să îmbin utilul cu plăcutul, cum se spune la noi, dar partea interesantă e că la noi chiar a fost dragoste la prima vedere. A fost ceva inexplicabil, din prima clipă în care ne-am văzut, pentru că s-a întâmplat ceva în sufletele noastre, ca şi când ne ştiam de undeva, ne-am mai întâlnit cândva, ne-am mai iubit cândva, într-o altă viaţă, altă existenţă. În primele săptămâni, nu am vrut să depăşim linia profesionalului şi nu ne-am recunoscut nici unul că ne plăcem, ci doar am lucrat împreună la albumul "Scream", în studio. Au trecut 3-4 săptămâni şi, exact în clipa în care a trebuit să plec înapoi, în România, ţin minte perfect momentul - Markus m-a dus la aeroport, iar în aeroport, înainte de zbor, m-a luat din senin de mână. De acolo a început totul.

Când suntem acasă da, gătesc, pentru că ne e dor să mâncăm mâncare gătită. Mâncăm destul de sănătos, mult peşte şi salate, dar gătesc şi româneşte, din când în când. Lui Markus îi place foarte mult mâncarea românească, mai ales mămăligă, culmea! 

Destul de puţin timp liber, dar încerc să îmi fac mereu timp pentru sală, pentru un film la cinema, plimbări pe plajă sau ieşiri cu prietenii.

image

Încerc să merg la sală cât mai mult, oriunde aş fi, şi să fac din asta un stil de viaţă, chiar şi 30 de minute pe zi.  Totodată, încerc să fac, câte o zi pe săptămână, un tratament de curăţare a organismului. Sunt anumite produse care se găsesc pe piaţă şi ajută. Ori cu sucuri naturale, ori shake-uri. Eu am început, de curând, să ţin o cură de shake-uri şi sunt foarte mulţumită, mai ales că un shake are foarte multe vitamine, necesare în zilele în care sunt foarte activă şi mai sar peste mese. Plus că îmi dau foarte multă energie. E un fel de energy boost.

M-a cucerit şi mă cucereşte în fiecare de zi cu felul lui de-a fi - are un suflet minunat, un simţ al umorului aparte - , dar şi cu pasiunea şi determinarea cu care merge înainte, se trezeşte înfiecare dimineaţă motivat şi convins că fiecare zi e o oportunitate de a face lumea mai bună. Sunt multe de spus, e greu de descris în câteva cuvinte. Pe scurt, sufletul lui m-a cucerit, şi acum şi aşa cum am mai spus probabil şi într-o altă viaţă

Înconjurată de familie, prieteni şi făcând ceea ce iubesc. Cred că asta e cel mai important.Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg