Ce spunea Adriana Titieni despre mariajul său cu Adrian Titieni, în urmă cu un an şi jumătate

19 august, 2019
1 adriana titieni si adrian titieni 2 jpg jpeg

În ianuarie 2018, celebrul cuplu de actori pozau într-o familie fericită, fără a da de bănuit că relaţia lor s-a uzat atât de mult, până în pragul despărţirii.

Actriţa Adriana Titieni, pe care paparazzi au surprins-o recent în braţele proaspăt divorţatului Alexandru Papadopol, nu lăsa să se înţeleagă, acum un an şi jumătate, că mariajul său cu actorul Adrian Titieni a ajuns la final. Iată ce ne spunea în cadrul unui interviu realizat în ianuarie 2018: 

"OK!: În ce perioadă a vieţii voastre sunteţi? Adriana Titieni: E perioada aceasta în care copiii încep să-şi ia zborul din cuib. Dar suntem fericiţii posesori a doi copii care, cel puţin în momen­tul acesta al vieţii lor, nu vor să plece nici din casă, nici din ţară. Ariadna, undeva prin clasa a VIII-a, a decis că vrea să facă Medicina şi să rămână în ţară. Până acum nu s-a răzgândit. Iar celălalt copil, Marc, visa să plece din ţară, îi plăcea baschetul şi-şi dorea să joace în Ameri­ca. Doar că înălţimea, o perioadă, n-a ţinut cu el, aşa că a renunţat la visul acesta. Marc face actorie de mic. Fiul meu are la activ mai multe filme decât am eu şi asta nu e o glu­mă. Sau e una amară. Dar nu ştim deocamdată dacă va merge pe drumul acesta.

 Am ştiut de la trei ani că vreau să fiu actriţă.

Dar a fost o opţiune pe care am mers, pur şi simplu. Asta se datorează unor afişe lipite pe un geam din casa bunicilor mei. Pe afiş era Radu Beligan, din revista Cinema era poza. Dormeam cu faţa la afişul acela şi as­cultând la radio piesele lui de teatru. Aşa a fost copilăria mea. Întrebată fiind ce vreau să fac, spuneam „actriţă”, fără să ştiu ce implică asta.

Aş fi făcut altfel: n-aş fi devenit în mod sigur actriţă.

Păi, ce are actoria?

Cred că trebuie să fii construit pentru asta.

. Mă regăsesc într-o replică pe care Ariadna a dat-o când era mai mică şi juca într-un film al lui Sitaru. A făcut o scenă foarte bună cu tai­că-su şi cu Clara Voda. Avea 12 ani. Am între­bat-o dacă ar face meseria asta. Mi-a răspuns: „N-aş face niciodată asta. Nu pot să înţeleg de ce trebuie să repet de 20 de ori o scenă, când mie mi-a ieşit bine din prima“. A reuşit să pună în cuvinte ceea ce eu nu reuşisem. Mi-am dat seama ce am eu cu meseria asta, încât sun­tem incompatibili. Habar n-am, poate că sunt orgolioasă, poate că n-am răbdare sau talent suficient. Dar soţul are o vorbă despre asta în care cred: „În meseria asta câştigi fix cât in­vesteşti“. Or eu n-am prea investit. Nu mă în­treba ce mi-ar fi plăcut altceva să fac, pentru că încă sondez.

Eşti tânără, să nu ne panicăm, mai ai timp.

Nu intru în panică, la 41 de ani cât am, dar cred că ştiu.

Adică în bucătărie, să gătesc.

Oamenii care trăiesc împreună învaţă şi unii de la alţii. Tu ce ai învăţat?

Adriana Titieni: Eu am învăţat să fiu mai profundă şi am primit informaţii din plin. Era o perioadă când nu era pe piaţă această filosofie orien­tală, de exemplu. Undeva la a doua întâlnire a noastră, deci acum 20 de ani, Adrian mi-a pus în braţe un dosar scris la maşina de scris, gros, cu scrieri ale lui Osho. Pe atunci nu era nebu­nia asta de acum, pe care o găseşti la chioşcuri de ziare.

Tot timpul mi s-a părut, dar complicat în sen­sul bun. Nu ne-am săturat de oameni simpli? De oameni pe care îi poţi citi din prima? De oameni care în spatele discursului lor nu spun nimic? O perioadă, încercând să pătrund în lecturile acestea, m-am simţit proastă.

Cum sunteţi acum, faţă de acum 20 de ani, când v-aţi întâlnit?

Adriana Titieni: Cu mai multe experienţe, dar altfel, suntem la fel de diferiţi ca atunci.

Da,

Am crezut că se observă din interviu. Mie mi se pare că suntem oameni care pricep lumea în moduri diferite, unul mai frumos, altul mai profund, din această întâl­nire au ieşit doi copii excepţionali. Acum ştiu că cioara îşi laudă copiii, dar sunt doi copii cu minte multă, venită de la Adrian, şi stau bine şi la capitolul emoţional.

Şi peste alţi 20 de ani?

."

Cât despre profesie, Adriana Titieni recunoaşte că prin mâna soţului său, care este şi profesor, au trecut mulţi dintre cei pe care azi îi vedem pe ecrane: "Toţi actorii tineri care fac acum film au fost elevii lui Adrian. Ăsta-i adevărul. Am fost şi eu studenta lui."

Referitor la relaţia dintre Adriana Titieni şi Alexandru Papadopol, un apropiat al al lui Adrian Titieni a comentat: „Situaţia este una urâtă şi nedemnă. Adrian Titieni este omul care a ajutat-o pe fosta nevastă în carieră, iar acum îl pregăteşte şi pe Papadopol să ajungă profesor. Tot el l-a şi băgat în facultate. Păcat că din atâtea femei a găsit-o exact pe fosta soţie a profesorului său. E lipsă de bărbăţie aici”.

FOTO: Sorin Stana/OK! MagazineRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}