Charlie Sheen: ”Nu m-aş mai lăsa prins cu laţul de-o femeie!”

25 iulie, 2016
charlie sheen abgettyimages 513003950 jpg jpeg

De la un star mereu pus pe scandal a ajuns un familist dornic să-şi ispăşească „păcatele“, cele care l-au şi îmbolnăvit de HIV. Charlie e mai pornit ca oricând să o ia de la capăt şi să schimbe lumea. Cum? O spune chiar el.

image

Cândva, era cel mai bine plătit actor de televizi­une din America, până când serialul de comedie care l-a consacrat, Doi bărbaţi şi jumătate, a ajuns să reflecte viaţa sa personală: un artist care atrage scandalurile ca un magnet, dependent de femei şi de alcool. În viaţa reală, lista a continuat cu acu­zaţii de violenţă domestică şi dependenţă de stu­pefiante, până când actorul, ajuns acum la 50 de ani, a recunoscut că e „curat“, din 2011, după ce-a urmat un program de dezintoxicare. Acelaşi an în care a fost înlocuit în serial de mai tânărul Ashton Kutcher. Dar momentul de adevărată criză a vieţii sale controversate ne-a luat prin surprindere în noiembrie, când a dezvăluit lumii că este purtător de HIV şi când a decis să o ia de la capăt. Charlie s-a întors în sânul familiei, de fapt, al familiilor, preferând – greu de crezut! – compania celor cinci copii ai săi: Cassandra (31), fiica lui cu iubita din adolescenţă, Paula Profit; Sam (12) şi Lola (11), din căsnicia cu Denise Richards, şi gemenii Bob şi Max, din căsnicia cu Brooke Mueller. Despre cum arată viaţa sa după diagnosticul primit, cum a ajuns imaginea unui brand de prezervative, când revine pe ecrane şi de ce nu le dă sfaturi copiilor săi, aflăm chiar de la el.

Ai trecut prin multe probleme, în ultimii ani. Regreţi ceva anume?

Charlie Mi-ar fi plăcut, profesional vorbind, să fi încheiat Doi bărbaţi şi jumătate puţin mai frumos. Medical vorbind, dacă aş fi colaborat cu Lelo Hex (n.r. marca de prezervative) în acele momente când m-am făcut de râs în loc să mă protejez, po­vestea mea ar fi putut fi foarte diferită. Dar ceea ce regretam acum câteva luni s-a transformat într-o şansă de-a fi un reprezentant al responsabilizării faţă de sănătate.

Denise, Charlie şi cele două fiice ale lor.

Ai avut îndoieli când ai anunţat că ai HIV?

Nu, chiar am fost foarte uşurat, trebuia să o fac mai devreme.

Şi cum ai ajuns să reprezinţi o marcă de prezervative?

Pe scurt – mi-au trimis unul, l-am încercat şi-am zis: „S-o facem!“. (râde) Când am povestit despre lupta mea cu HIV, s-a format un val de curiozitate privind boala. Ei l-au numit „efectul Charlie She­en“ şi-am fost foarte mândru de asta. Am simţit că, admiţând asta public, ajut oamenii, iar când am primit şansa de-a fi imaginea lor, am profitat de ea.

Charlie şi cei doi băieţi gemeni pe care îi are cu Brooke

Nu te temi că asta îţi va afecta cariera?

Nu pot prezice nimic, aşa că nu-mi rămâne de­cât să-mi ascult intuiţia şi să fac ce cred că e corect. Cu riscul de-a părea arogant, când mă implic în anumite chestii, oamenii tind să fie atenţi. Vreau să fac ceva care să ajute oamenii şi să îi prevină în legătură cu pericolul pe care eu îl înfrunt zilnic.

Ceva planuri de revenire în film sau televiziune?

În prezent, există interes în a reveni la televizor ori în roluri cinematografice importante, pe care am câştigat dreptul de-a le juca. Dar nu pot spu­ne ceva specific, altfel m-aş întoarce de unde am plecat.

Charlie Sheen şi fiica sa, Cassandra, care l-a făcut deja bunic

Dar te vezi cu cineva momentan?

Nu. Petrec mult timp cu familia şi copiii. Ştiu că poate părea deplasat ce spun şi nu caut să fac mişto de situaţia mea, dar momentan nu m-aş mai lăsa prins cu laţul de-o femeie!

Ce-ţi place să faci cu copiii tăi?

Sunt, practic, şoferul lor! Îi duc la şcoală dimi­neaţa şi îi iau de acolo, după-amiaza, la fix. Îmi place să cred că acum fac lucrurile puţin mai bune decât erau şi cred că şi ei sunt bucuroşi să fiu mai prezent în viaţa lor.

Îţi cer sfatul?

Prefer să le fiu exemplu, dar dacă au întrebări pentru mine, am tone de răspunsuri.

Îi vei învăţa şi pe ei despre sexul protejat?

Nu e o discuţie pe care s-o am curând, sunt prea tineri – iar eu sunt de modă veche. Dar orice pă­rinte ar trebui să fie pregătit pentru discuţia asta!



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg