Crăciunul cu Ellie White & Doru Tinca Gata pentru formula de 4!

24 decembrie, 2014
dsc 8574 jpeg

Cu un băieţel atât de dinamic precum Mihăiţă (2) şi numeroase concerte programate, Ellie White are o perioadă pe cât de încărcată, pe-atât de frumoasă, alături de Doru, managerul şi jumătatea ei. Unde mai pui că aşteaptă deja al doilea copil al lor!

Cu un băieţel atât de dinamic precum Mihăiţă (2) şi numeroase concerte programate, Ellie White are o perioadă pe cât de încărcată, pe-atât de frumoasă, alături de Doru, managerul şi jumătatea ei. Unde mai pui că aşteaptă deja al doilea copil al lor!

Ce i-a pregătit Moş Crăciun lui Mihăiţă?

Doru El i-a făcut o scrisoare. Vrea maşinuţe...

Ellie Jucării. Şi hăinuţe, dar asta ne ajută mai mult pe noi, el nu e pasionat de hăinuţe acum. La 2 ani nu prea avem ce să-i luăm altceva. Iar acum, fiindcă aştept al doilea copil, dacă va fi băiat, se va juca el în continuare cu ele. Dacă nu, le vom da mai departe să se bucure şi alţi copii.

Cum aţi luat voi decizia celui de-al doilea copil?

Ellie Să ştii că decizia a fost luată de la primul copil, dar perioada ne-a surprins. Eu am vrut, într-adevăr, anul ăsta, Doru a vrut anul viitor. Dar s-a nimerit să fie acum.

Doru Deci nu l-am plănuit. Ne-a luat prin surprindere, dar hotărâsem că vom avea al doilea copil. Şi dacă s-a în­tâmplat să fie acum, n-am putut decât să ne bucurăm.

Toată relaţia voastră a venit de la sine, fără nimic plănuit. Pentru că dacă ar fi să mă leg de interviul trecut pe care l-am făcut cu tine, ar trebui să te întreb ce s-a întâmplat cu nunta, fiindcă acolo te lăsasem. Spuneai că sigur va fi în curând..

Ellie La asta să-ţi răspundă Doru. E greu, când ai agenţia ta de evenimente, să-ţi organizezi propriul eveniment.

Doru Nu ştii cum sunt stomatologii cu dinţii nefăcuţi? Aşa suntem şi noi... (râde) Organizăm evenimente, dar n-avem nunta făcută. Plănuisem asta anul trecut, pe 23 septembrie, închiriasem şi sala, dar...

Ellie N-a fost să fie.

Dar părinţii nu vă bat la cap legat de nuntă?

Ellie Încet, încet s-au lăsat păgubaşi. (

)

Doru Mama Elenei e singura care mai insistă. Ea încă mai visează. (

) Dar ai mei s-au obişnuit deja că noi facem cum ne este nouă mai bine.

Ellie Important este că suntem împreună, avem un copil, încă unul pe drum, deci nu cred că o hârtie ne ţine, nea­părat, împreună.

Mai cânţi în perioada asta, fiind însărcinată?

Ellie Cu Mihăiţă am cântat până în luna a şaptea de sar­cină. Acum voi avea un program şi mai încărcat, fiindcă mi-am făcut formaţie şi avem tot sfârşitul de an aglome­rat. Începutul lui 2015 are şi el câteva concerte. Voi urca pe scenă cât mă lasă bebe.

Dar am auzit că nu e o sarcină foarte uşoară...

Ellie Nu este deloc, am greţuri. Dar cu cât înaintez în sar­cină, cu atât greţurile încep să se rărească. Deja am mai multe perioade bune decât rele.

Doru Toţi încercăm s-o protejăm, îţi dai seama.

image

Ai o bonă pentru Mihăiţă. Dar cum te descurci când e Doru plecat? El mai merge şi cu alţi artişti în turneu.

Ellie Am avut o perioadă în vară, în care Doru a fost ple­cat o lună. Am rămas doar eu cu Mihăiţă şi ne-am descur­cat foarte bine. Are uneori crize de plâns, dar asta e. Trag aer în piept, mă calmez şi încerc să intru în jocul lui.

Dar eu nu ştiu foarte multe artiste de la noi care să aibă doi copii şi să pluseze în continuare în direcţia carierei. Nu e un lucru uşor. Majoritatea se opresc la un copil.

Nu e un lucru uşor deloc. Dar pentru mine, dorinţa de-a fi mamă este foarte puternică. Eu am vrut chiar trei copii, dar faptul că am o a doua sarcină dificilă mi-a mai tăiat din elan. Altfel, însă, nu e un lucru chiar atât de com­plicat, fiindcă ei vor creşte, iar jobul merge mai departe. La Mihăiţă, cum spuneam, fizic am avut pauză trei luni.

Bine, dacă ar fi să fim corecţi, ai avut primul con­cert la doar două săptămâni după naştere.

Deci trei luni de pauză, dacă stăm să ne gândim că nu mai avusesem concerte din luna a şaptea de sarcină.

Dar care dintre voi e mai ataşat de scenă: ea a ţinut să revină mai repede sau tu i-ai impus, Doru?

Noi ne consultăm la orice pas. Eu nu iau hotărâri de capul meu în ceea ce-o priveşte. N-aş fi putut să aran­jez un concert, fără s-o întreb. Sau să fi tras de ea, s-o împing să meargă la cât mai multe concerte ca să câşti­găm mai mulţi bani. În niciun caz. Suntem chiar relaxaţi şi totul vine de la sine. Doctorul ne-a spus atunci că va naşte la sfârşitul lui noiembrie şi că va putea fi din nou activă după doar cinci zile, fiind vorba de cezariană. I-a cerut doar să nu fie foarte dinamică pe scenă, să nu facă salturi. Iar acum, că are band, cu atât mai mult accentul e pus pe muzică, pe voce, mai mult decât pe dans, deci nu va mai trebui să se suprasolicite pe scenă.

Dar pentru tine cum e jobul ăsta de tătic, Doru?

Eu aş renunţa la absolut tot ca să stau cu Mihăiţă. Îmi place la nebunie. Dar există un business. Trebuie să-l susţinem. Şi nu e numai unul, am şi agenţia de eveni­mente, şi agenţia de management de artişti.

Bunicii vă ajută şi ei?

Ne ajută, dar foarte rar. Fiindcă ai lui sunt la Braşov, ai mei sunt împărţiţi, unul la Buzău, unul în Italia. Dar când avem nevoie, îi mai chemăm pe ai lui de la Braşov sau îl ducem pe el acolo. Deci avem un mic sprijin.

Cum a fost 2014 pe plan muzical pentru tine?

Un an bun. Se putea şi mai bun, dar sunt mulţumită. 2015 vreau să fie şi mai productiv, avem piese bune, gata pregătite, sper să le pot lansa aşa cum îmi doresc.

image

Unde petreceţi Sărbătorile?

Probabil o să fie primul Crăciun al lui Mihăiţă în Bu­cureşti. Ne chemăm rudele şi prietenii aici. Dacă nu, o să mergem la Braşov, la familia lui Doru. Iar de Revelion am trei concerte. Chiar am zis: poate un Revelion o să stăm în casă, dar cred c-o să ne plictisim foarte tare, pentru că suntem obişnuiţi ca la trecerea dintre ani să fim activi.

Dar de unde vitalitatea asta, Ellie? Urmezi vreun tratament, ai vreun regim?

Da, Doru se numeşte tratamentul. Îi dă energie. (

)

Dacă ar fi după mine, aş sta, m-aş odihni. Dar jobul mă motivează. Şi băieţii mei la fel.

Foto: sorin stana; make-up: marina chiorean; stilist: madena pasăre; vestimentaŢie: zara, next, ralph lauren, gant, calvin klein/magazin collective; Mulţumim pentru sprijin natuzzi romania store, băneasa business & technology park, Nr. 42-44, bucureştiRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg