De vorbă cu Claudia Sampedro, vedetă WAGS. Cum e să fii iubită de fotbalist american?

3 iulie, 2017
wags jpeg

E! anunţă premiera celui de al doilea sezon al seriei WAGS Miami, reality show-ul care dezvăluie vieţile extravagante şi, totodată, dramele care vin la pachet cu statutul de soţie sau iubită a sportivilor celebri.

Vedetele WAGS din sezonul 1: Natalie Halcro, Olivia Pierson, Ashley North, Sasha Gates, Autumn Ajirotutu, Nicole Williams, Barbie Blank.(Foto: Brian Bowen Smith/E! Entertainment)

Ashley Roberts este în toiul planurilor pentru nunta visurilor sale cu logodnicul ei, Philip Wheeler, jucător al echipei de fotbal american Atlanta Falcons, în timp ce Darnell Nicole Thibodeaux încearcă să îşi revină după despărţirea de Reshad Jones, jucător la Miami Dolphins.

WAGS sezonul 2

Tinerele WAGS (Wives and Girlfriends of Sportsperson) duc o viaţă şarmantă, plină de strălucire, diamante, călătorii de lux, maşini şi vile dar, în acelaşi timp, ele formează un grup exclusivist, în care se susţin reciproc şi fac faţă dozelor considerabile de dramatism.

Noile episoade pot fi urmărite numai la E!, în fiecare vineri, începând din luna septembrie, la ora 23:15.

Claudia Sampedro

OK! a vorbit despre noutăţile emisiunii cu una dintre vedetele seriei, Claudia Sampedro, iubita fotbalistului american Julius Peppers, care joacă pentru echipa Carolina Panthers.

Ce vedem nou în sezonul 2 din „WAGS: Miami”?

Claudia Sampedro: În al doilea sezon veţi vedea că mai multe relaţii se destramă; la finalul primului sezon, multe dintre fete nu se înţelegeau, exista multă animozitate... Şi cred că în al doilea sezon ne veţi vedea încercând să ne rezolvăm dramele şi problemele, pentru a ne putea înţelege şi a fi pe aceeşi lungime de undă.

 Apar feţe noi în distribuţie?

Da, sunt 2 fete noi: Kayla (Cox – n.r.), pe care eu am adus-o în distribuţie. Ea e căsătorită cu un jucător de baseball (Eric Fornataro – n.r.). Şi Faven (Biru – n.r), care e căsătorită cu un jucător de fotbal american (Corey Luiget – n.r.). Deci acum avem două soţii în echipă!

Care a fost cel mai dramatic sau tensionat moment din sezonul 2 al emisiunii?

Pentru mine, personal, totul se reduce la relaţia mea cu Ashley (Roberts –

)… Mi se pare că avem foarte des neînţelegeri, s-a strâns multă duşmănie între noi, nu reuşim deloc să ne înţelegem şi să fim pe aceeaşi lungime de undă. Deci cred că majoritatea momentelor mele tensionate o implică pe ea.

Aţi filmat şi în alte oraşe în afară de Miami în acest sezon 2?

Da, fetele pleacă în două excursii. Au filmat petrecerea burlăciţelor pentru Ashley la Los Angeles şi, apoi, i-au filmat nunta în Curaçao. Dar eu nu am mers nici în primul loc, nici în al doilea, relaţia mea cu Ashley nu s-a reparat, avem probleme, aşa că nu am mers în aceste excursii.

Lumea WAGS nu este întotdeauna perfectă, care a fost cea mai mare provocare pentru tine, până acum, în universul WAGS?

Pentru mine, cea mai mare provocare este aceea de a-mi echilibra viaţa: cariera mea, faptul că sunt mamă (are doi copii –

) şi logodnica lui Julius (Peppers, care mai are un băieţel dintr-o relaţie anterioră –

). Eu şi Faven suntem singurele fete din show ale căror iubiţi încă mai joacă: Philip (Wheeler, iubitul lui Ashley Roberts –

) nu joacă anul acesta sau încă nu a semnat un contract... Aşa că trebuie să mă împart între drumurile de la Miami în Carolina de Nord, pentru că Julius a semnat cu o echipă nouă, şi cariera mea - sunt model şi sunt şi designer de produse sportswear, am o linie vestimentară sport intitulată

. Aşa că cea mai mare provocare în lumea WAGS este aceea de a echilibra toate aceastea. Pentru că, de multe ori, lumea crede că avem atâţia bani încât tot ce facem este să mergem la shopping, să ne facem unghiile şi ducem o viaţă fabuloasă. Dar suntem şi femei de afaceri, soţii şi mame. Şi a fi mamă şi femeie de afaceri nu înseamnă, în mare parte, ceva strălucitor, ci multă muncă. Prin urmare, asta este cea mai mare provocare pentru mine. Sacrificăm atât de multe pentru partenerii noştri, pentru că ei sunt stâlpul financiar al casei, dar asta înseamnă şi că noi trebuie să purtăm povara atunci când ei nu sunt acolo.

Eşti mamă, ai o familie, ai şi propria carieră - care este secretul tău, cum le echilibrezi pe toate?

Cred că secretul este să nu-ţi plângi de milă şi să nu te încarci de scuze. Pentru că, de foarte multe ori, spunem „Nu am destul timp” sau „Sunt prea ocupată, nu am timp să rezolv asta, trebuie să am grijă de copii”... Dar totul se reduce la modul în care îţi manageriezi timpul şi la ceea ce pui pe primul loc ca importanţă. Până la urmă, ziua are destule ore, dacă înveţi să le manageriezi corect şi să ştii ce să pui pe primul loc. Şi mai cred că pierdem atât de mult timp pe reţelele de socializare încât, dacă vrei să faci mai multe, uneori trebuie să-ţi laşi telefonul şi să te duci să îţi faci treaba. Mare parte din timpul pe care nu-l folosim ar trebui utilizat pentru a lucra la noi înşine, a deveni mai buni şi a ne îndeplini scopurile.

Apropo de social media, am văzut pe Instagram că ai petrecut câteva zile în Mexic, unde ai făcut fotografii extraordinare!

Da, a fost extraordinar. Mexicul este unul dintre locurile mele preferate pentru vacanţă, pentru că e foarte aproape de casă - e la o oră şi jumătate de zbor de Miami. Şi e frumos acolo, serviciile sunt de nota 10, oamenii sunt atât de ospitalieri şi de minunaţi, atmosfera e uimitoare, vremea seamănă mult cu cea din Miami, deci a fost o vacanţă frumoasă. Am mers doar eu cu copiii, pentru că Julius e în Carolina, munceşte, deci suntem doar noi trei, am făcut multe, a fost ca o mini-aventură pentru noi, a fost foarte distractiv.

Cum te menţii în formă?

Fac sport de ani buni. Am început să îmi iau în serios angajamentul legat de fitness când aveam în jur de 21 de ani, deci revenirea atât de uşoară după ce am născut (în octombrie 2015 –

) o atribui în mare parte memoriei musculare. Am un program de sport pe care mi-l lipesc de rutina mea zilnică. În zilele în care nu lucrez, după ce îmi las copiii la şcoală, merg imediat la sală. Ăsta mi-e sistemul. Îmi las copiii la şcoală în fiecare zi şi, dacă ştiu că imediat după aceea trebuie să fac sport, mi-e mai greu să spun „Nu pot să merg la sală” sau „Azi nu am motivaţia necesară”. Încerc să fac sport cel puţin de 3 ori pe săptămână şi încerc să mănânc sănătos. Nu am o dietă strictă, mi-am transformat-o într-un stil de viaţă. Deci de cele mai multe ori fac alegeri sănătoase la masă. Mai dau iama din când în când, îmi plac dulciurile şi carbohidraţii, dar cred că e bine să faci totul cu moderaţie, trebuie să fii disciplinată.

Şi respecţi rutina asta şi dieta chiar şi când lucrezi sau când ai filmări?

Încerc. Uneori e greu, când eşti ocupată, dar dacă e ceva important, îţi faci timp. Chiar dacă înseamnă să te trezeşti puţin mai devreme, ca să faci sport acasă, sau să te culci mai târziu, sau să încorporezi sportul în timpul petrecut cu copiii. Îmi place foarte mult să merg cu bicicleta alături de ei. De fiecare dată când îi iau de la şcoală pe Keana (8 ani –

) şi pe Amare (1 an şi 8 luni –

), după ce facem temele, mergem mereu cu bicicleta. Prin cartier, pe străzi, prin parc... Deci cred că dacă incluzi sportul în timpul petrecut cu copiii, le poţi face pe ambele: poţi face puţin sport şi, în acelaşi timp, te poţi distra de minune cu ei. Ceea ce cred că e important.

Am văzut că ai, pe Instagram, Twitter şi pe site-ul tău, citatul „Unele femei se pierd în foc, altele devin mai puternice datorită focului”. Ne poţi spune ce înseamnă pentru tine?

Cred că nu trebuie să te transformi singură în victima circumstanţelor din jur. Poţi fie să le cazi pradă şi să cauţi scuze sau le poţi folosi pentru a creşte, pentru a învăţa, pentru a te motiva să ajungi mai departe. Eu sut o mamă tânără, am rămas însărcinată cu Keana când aveam 17 ani, am născut-o când aveam 18 (în 2009 –

), eram într-o relaţie extrem de violentă, plină de violenţă domestică... Tatăl ei a ajuns la închisoare şi chiar recent a fost eliberat – asta e altă poveste –, iar eu am rămas singură. La 18 ani, eram singură, cu o fetiţă, şi nu am devenit victima acestei situaţii, deşi nu aveam pensie alimentară, nu aveam sprijim emoţional, nu aveam sprijin financiar. Dar am luptat şi am obţinut lucruri pentru că am fost inspirată de forţa din spatele faptului că eram mamă, că trebuia să am grijă de altă persoană, al cărei sprijin eram. Asta m-a inspirat să devin o persoană mai bună. Deci asta înseamnă acest citat pentru mine: unele femei se pierd în foc, altele devin mai puternice datorită focului, îl acceptă şi îşi recâştigă puterea din el, îl folosesc pentru a-şi face vieţile mai bune!Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE