Dezvăluire Ioana Maria Moldovan: „Am plâns când am aflat că voi deveni mamă“

3 august, 2017
8 20465130 1842332472749022 1479422386 o jpg jpeg

Celebra prezentatoare de ştiri ne-a povestit în exclusivitate despre faptul că va deveni mamă.

Ioana Maria Moldovan a apărut pe sticlă spunând poveşti adevărate şi am reţinut-o cu toţii ca fiind acea prezenţă calmă şi stăpână pe mo­ment. Are o linişte exterioară care te convinge cumva s-o priveşti cu simpatie. Cu aceeaşi relaxare vorbeşte despre cel mai important moment din viaţa ei.

image

Ioana, ce faci şi mai ales de ce?

Ioana Fac foarte bine. Îmi plac poveştile fru­moase. Am spus vreo zece ani poveşti adevă­rate. Acum şi în povestea mea frumoasă de viaţă apare o minune pe care ne-am dorit-o foarte mult timp: o să avem un copil.

De cât timp vă doriţi?

Cred că de vreo trei ani. Tot timpul însă am pus pe primul loc cariera.

Deci nu probleme de sănătate au amânat deznodământul.

Nu, n-a fost nicio problemă de sănătate. Dar ştii cum e, când îţi doreşti un lucru prea mult, uneori nu se întâmplă. Se spune că un copil te alege. În timpul acesta am început nişte proiecte frumoase şi în carieră. Lucrez cu copiii la o şcoală de televiziune din Bra­şov, iMedia Pro. Şi am tot aşteptat să vină şi copilul meu. Uite că a venit! Vreau să-ţi spun că sunt în presă de la 20 de ani. Aici, în Bucu­reşti, de vreo 12 ani. La fiecare interviu asta e prima întrebare.

Care?

Şi? Copiii? Ai vreo relaţie? Dar copii când faceţi? Eşti bolnavă? Între timp relaţia pe care o am a împlinit 12 ani şi da, vom avea un copil.

12 ani? Oamenii nu stau împreună atâta timp. Cum 12 ani?

Ne era foarte uşor să ne despărţim. În 12 ani se întâmplă multe lucruri. Viaţa în doi nu e uşoară. Vrem să recunoaştem sau nu, cu toţii facem compromisuri. Uneori mai mici, alteori mai mari. Important e, până la urmă, când tragi o linie, ce ne uneşte.

Ioana, alături de logodnicul ei, Marian Galeş

Şi ce vă uneşte? Ce v-a ţinut împreună în momentele delicate?

Cred că, în primul rând, faptul că ne-am înţeles în astfel de momente. Şi faptul că am ştiut că acesta este drumul nostru, deşi uşor nu ne-a fost să mergem pe el. Am zis hai să ne dăm o şansă. Hai să mergem împreună. Credem în această instituţie a familiei. Am avut exemple amândoi acasă. Evident, e iubi­rea care se transformă în respect, în pasiune, sigur că da. Nu mai e iubirea din primul an, când aşteptai să primeşti un sms.

Iubirea din primul an.

Aşa.

Cine a determinat-o?

Amândoi. El lucra la ştiri, la Pro TV, eu la Antena 1. Ne-am văzut pe teren. El era ope­rator. Ne-am întâlnit la o ştire. Ne-am uitat unul la altul, întâi nu s-a întâmplat nimic, apoi o prietenă comună ne-a făcut cunoş­tinţă. De atunci am rămas împreună. El şi-a dorit la început copilul mai mult decât mine. Eu abia intrasem în trustul Media Pro, unde nu ajungeai prea uşor, aşa că n-am fost de-acord. A fost o şansă pentru mine şi n-am vrut s-o întrerup. Probabil nu s-ar fi întâm­plat nimic, nu ştiu. Aşa am gândit la 20 şi ceva de ani. Anul acesta fac 35 şi e cel mai frumos cadou. În fiecare an, pe 9 august îmi pun o dorinţă.

Aşa fac oamenii.

Exact! De fiecare dată îna­inte să suflu în lumânări asta era dorinţa mea de ceva vre­me, anul următor să fim mai mulţi. Acum s-a împlinit.

Trebuie să vii cu altă dorinţă.

Să nu mă întrebi pe când un al doilea copil. Să aştep­tăm, să meargă totul în regulă. Va fi băiat.

Citeşte interviul integral în noul număr al revistei OK!, de azi pe piaţă!

Foto: obsentum, arhivă personalăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}