Diana Munteanu a vorbit despre presupusul iubit din Grecia, la OK Rooftop Party VIDEO

21 iunie, 2019
1 diana munteanu la ok rooftop party jpg jpeg

Am prins-o pe vedeta Antenei 1 la petrecerea revistei OK şi am vrut să aflăm dacă e adevărat zvonul că are un iubit grec.

Între două sesiuni de plajă, Diana Munteanu a venit să se distreze alături de noi la OK! Rooftop Party. Văzând-o atât de bronzată, nu ne-am putut abţine să n-o întrebăm unde îi place să meargă la mare şi dacă e genul Vama Veche sau Mamaia.

"N-am mai ajuns în Vama Veche de foarte mulţi ani, dar am auzit că e foarte fain. Nici în Mamaia n-am ajuns de vreo doi ani, dar pentru mine e frumos acolo unde îmi este bine, unde îmi găsesc liniştea. Iar pentru mine marea e totul."

Şi pentru că ştim că, de ceva vreme, îi place să meargă la plajă în Grecia, lângă Atena, am vrut să vedem ce are atât de special Marea Egee.

"Marea Egee e foarte frumoasă. Ajung foarte des în Grecia, se ştie. E ţara mea de suflet, îmi place tot ce e acolo, de la mare, atmosferă, oameni, muzică, mâncare. Plus că am foarte mulţi prieteni acolo, şi români, dar şi greci, cu care petrec de câte ori merg acolo. Aşa că Grecia e pentru mine cumva cam ca a doua casă."

Să fie adevărat zvonul potrivit căruia Diana Munteanu are un iubit grec? "Habar n-am ce vorbesc ziare, dar n-am un prieten mai special decât e cazul. Nu, am foarte mulţi prieteni, efectiv amici."

Şi, pentru că mulţi cârcotaşi s-au luat de nuanţa intensă de bronz a pielii ei, am întrebat-o şi dacă e loc de un bronz şi mai intens de atât: "Da, se poate, dar mi-e şi frică să încerc", a glumit ea. "Eu mă bronzez foarte uşor şi asta pentru mine nu e o problemă. Toată lumea se uită la mine şi zice: "Wow, ce bronzată eşti!", dar n-am fost niciodată albă. E OK, îmi place să fiu bronzată. Pielea bronzată arată foarte bine. 

Iată ce dezvăluiri ne-a mai făcut Diana Munteanu la OK! Rooftop Party:Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}