Elena Ghenoiu, românca de la Hollywood: ”Îmi doresc să fiu pe platourile de filmare cât de mult”

6 iulie, 2017
elena ghenoiu jpeg

Bună! Spune-ne câteva cuvinte despre omul Elena Ghenoiu. Ce ar trebui să ştie oamenii despre tine?

Omul Elena în primul rând este om. Trăiesc fiecare experienţă la maxim şi pun tot sufletul în ceea ce fac. Cad, mă ridic şi merg mai departe; greşesc, învăţ din greşeli şi în fiecare zi încerc să fiu cea mai bună versiune a mea.

image

Sunt  născută şi crescută în Bucuresti, maternitatea Giuleşti mai exact, o tăuroaică nu încăpăţănată, dar ambiţioasă care dacă îşi propune ceva nu se lasă până nu îşi atinge scopul..

Datorez ambiţia şi determinarea familiei mele, care m-a susţinut întotdeauna şi m-a învăţat că atunci când îţi doreşti ceva, să renunţi nu este o opţiune. Am tot respectul şi le voi fi mereu recunoscătoare. They are my heroes!

Cum a început pasiunea pentru dans?

La 6 ani părinţii m-au înscris la cursurile de dans ale Clubului Copiilor sector 6, Bucureşti. Îmi aduc aminte şi acum sentimentul de bucurie pe care îl aveam în sală de dans. La 10 ani însă am vrut să încerc altă pasiune pe care o aveam, atletismul, activitatea cu care mi-am ocupat următorii 5 ani din viaţă.

Când am intrat la liceu am făcut parte din echipă de dans aerobic a liceului. Am fost campioni 3 ani la rând. După această experienţă şi de asemenea maturizandu-mă mi-am dat seamă că dânsul este ceea ce iubesc cu adevărat.

image

Pentru ce artişti ai dansat din România? Dar din afară?

Mi-am început carieră cu băieţii de la Alb Negru, colaborare care m-a propulsat în industria artistică şi mi-a oferit şansa să dansez alături de majoritatea artiştilor de la noi. Morandi şi Alex Velea au fost colaborarile de lungă durată.

image

Inna,  Smiley, Corina, Antonia, Alexandar Stan, Loredana Groza, Lora, Horia Brenciu, Ştefan Bănică, Fly Project, Deep Central, 3 Sud Est, Alină Eremia, Morris, Tom Boxer, Andreea Bănică, Voxis sunt unii din artiştii cu care am împărţit scenă.

image

Printre artiştii internaţionali cu care am avut şansa să lucrez se număra  David Guetta, Borgeous, Pitbull, Avicii, Coolio, Snap, C&C Music Factory, Joe B Ellis, Haddaway, Ozomatli, Emilio Rojas

Ce ai făcut cu primii bani câştigaţi din dans?

Cea mai grea întrebare a acestui interviu, hahaha! A fost acum 14 ani şi sincer nu îmi aduc aminte. Ce ştiu este că majoritatea banilor câştigaţi i-am investit în cursuri de dans.

De câţiva ani ai decis să pleci din România şi ai ajuns în America. De ce în America?

Pentru că în industria artistică totul pleacă de aici şi pentru că “America îs the land of opportunity”. Am vrut să trăiesc povestea visului American în adevăratul sens al cuvântului şi am luat decizia de a mă muta aici după experienţă avuta în NY la Broadway Dance Center.

image

În America ai colaborat cu artişti celebri pe plan mondial. Cum ai ajuns să lucrezi cu David Guetta, Avicii etc.?

Fiind nouă în industrie, neştiind pe nimeni a trebui să o iau de la zero. Am fost la audiţii, le am luat şi m-am trezit pe set cu unii din artiştii cei mai cunoscuţi ai lumii.

Pe lângă dans, îţi place foarte mult actoria. Cum ţi-ai dat seamă că ai înclinaţii spre actorie?

Întotdeauna am avut pasiune pentru actorie şi după ce am realizat tot ce mi-am propus în dans am hotărât să schimb un pic traseul şi să îmi concentrez atenţia pe actorie

 În ce filme ai jucat pană acum şi ce actori celebri ai cunoscut?

Am avut onoarea să fac parte din aceaşi producţie cu actori pe care i-am urmărit şi idolatrizat de ani de zile. Filmul se numeşte “Untogether” este în postproducţie momentan şi îi are că personaje principale pe Jenifer Gray (Dirty Dancing, filmul preferat al copilăriei mele) Ben Mendalsohn ( Star Wars-Rogue One, Batman The Dark Knight Rises, Bloodline) Billy Crystal (When Harry met Sally, Analyze This), Jamie Dornan(Fifty Shades of Gray), Return of the Living Dead cu Peţer Coyote, The Necessary Death of Charlie Countryman cu Shia LaBoeuf.

image

 Îţi doreşti să devii celebră în lumea filmelor?

 Îmi doresc să fiu pe platourile de filmare cât de mult posibil.

foto: facebook Elena GhenoiuRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg