EXCLUSIV pentru OK! Acasă la Philipp Plein & Lucia Bartoli, primul pictorial în 3: „Am avut de amenajat patru camere de copil“

28 iulie, 2022

Excentricul designer şi logodnica sa ne-au primit în căminul lor de pe Coasta de Azur, la câteva zile după naşterea fiului lor, Rocket Halo Ocean.

EXCLUSIV pentru OK acasa la Philipp Plein si Lucia Bartoli primul pictorial in 3 cu baietelul Rocket Halo Ocean (1) foto Frank Fastner jpg

Din palatul său din Cannes, „regele“ german al modei, ne-a povestit cu ce emoţii şi-a întâmpinat mezinul, primul său copil cu frumoasa Lucia Bartoli, dar şi cum i-au decorat împreună atât camera din vila La Jungle du Roi, cât şi celelalte trei din proprietăţile de vis din Lugano, Los Angeles şi New York, aflate tot în proprietatea sa.

Cum te simţi, Lucia, ca mămică?
Lucia:
Acum mă simt bine, dar a fost o schimbare foarte mare, mai ales că sunt pentru prima oară mamă. Încerc să mă obişnuiesc cu noul ritm, dar, cumva, parcă am intrat într-o bulă a noastră şi am uitat de restul lumii. (zâmbeşte)
Philipp: Eşti o mamă uimitoare!

Cum a fost sarcina pentru tine, care eşti model?
Lucia:
Ca femeie, cred că trebuie s-o iei pas cu pas şi e nerealist să te gândeşti că-ţi vei reveni a doua zi. Aşa că îmi dau timp, încă nu sunt cum eram înainte, dar lucrurile astea iau timp, e ceva firesc.

Tu cum eşti, la al doilea copil?
Philipp:
Sunt copleşit. Când eram în sala de operaţii şi l-am văzut pentru prima dată, efectiv nu m-am putut opri din plâns toată ziua. Am fost atât de emoţionat, de fericit şi de recunoscător că e sănătos, că mama lui e bine! Iar acum, când îl văd, nimic nu m-ar putea supăra. Vrei să le spunem numele? Până acum, nimeni nu-l ştie, în afara familiei noastre.
Lucia: Îl cheamă Rocket Halo Ocean. Ne-a luat luni întregi să ne decidem asupra primului nume.
Philipp: Iniţial, era un nume de fată, pentru că Lucia era convinsă că o să avem fetiţă. Şi, când s-a schimbat asta, a trebuit să ne gândim la alt nume.
Lucia: Ne-a luat două minute să găsim nume pentru fetiţă şi cinci luni pentru băieţel.

EXCLUSIV pentru OK acasa la Philipp Plein si Lucia Bartoli primul pictorial in 3 cu baietelul Rocket Halo Ocean (15) foto Frank Fastner jpg

Cum v-aţi pregătit pentru venirea lui?
Lucia: Sora lui Philipp are doi copii şi ne-a dat o grămadă de sfaturi, mi-a făcut şi o listă cu lucrurile pe care trebuie să le cumpăr, m-am documentat şi eu....
Philipp: Şi nu avem o bonă, pentru că Lucia vrea să facă totul singură.
Lucia: A venit la noi mama, care mi-e de mare ajutor.

Cum aţi amenajat camera copilului?
Philipp: De-obicei, eu mă ocup de asta, dar acum Lucia a preluat controlul.
Lucia: Aveam idei diferite şi a fost bine că am avut patru camere de amenajat, pentru că aşa le-am putut folosi pe toate. Pentru camera din casa din Cannes, avem o temă safari, cu o girafă uriaşă şi un pat tip balon cu aer cald, cu tapet tematic. În casa din Lugano, este o cameră de prinţ, cu pânze prinse de tavan şi un pat cu o coroană deasupra, cu numele lui. Camera din Los Angeles este pentru când va mai creşte, cu un pat pat în formă de rachetă, dar nu este încă gata. Iar în New York avem o tematică aviatică, pentru că mergem mereu cu avionul, dar şi acolo e în curs de amenajare.

EXCLUSIV pentru OK acasa la Philipp Plein si Lucia Bartoli primul pictorial in 3 cu baietelul Rocket Halo Ocean (3) foto Frank Fastner 2 jpg

Văd că deja l-aţi încălţat cu pantofi sport Philipp Plein.
Philipp: Eu sunt nebun după sneakers –o parte importantă a afacerii mele. I-am făcut mai multe perechi, pentru ca în fiecare zi să poarte una diferită. Chiar dacă încă nu poate merge cu ei, arată cool.

De obicei, tu eşti mereu în şedinţe, mereu între două avioane. Cum le vei împăca pe toate?
Philipp: Sunt bărbatul în familie, aşa că trebuie să am grijă de copii. Mai am un fiu, care locuieşte în Brazilia, ştiu că Lucia are nevoie de mine şi cel mic la fel, dar trebuie să lucrez în continuare. Când s-a născut, am stat toată ziua cu Lucia, şi înainte cu o zi, iar după aceea am lucrat.
Lucia: A dormit cu mine în spital în fiecare noapte!
Philipp: Da, am dormit în spital vreo 4 nopţi. Veneam acasă la 23.00, după serviciu, mergeam la spital, iar dimineaţa mă întorceam să lucrez. Dar mă gândesc mereu la el şi îl simt ca pe o mare motivaţie, pentru că e cineva acolo, care mă aşteaptă, care are nevoie de mine, e incredibil!

Cum veţi face să nu-l alintaţi prea mult? Căci nu oricine are patru camere în patru case diferite, iar tu, Philipp, nu te-ai născut cu ele, ci ai muncit pentru ele.
Philipp: Copiilor nu le pasă unde se află, în ce ambient, dacă au două-trei dormitoare sau doar unul singur. Le pasă doar de râsul părinţilor, de îmbrăţişarea lor, să fie lapte din belşug şi ca cineva să-i ţină curaţi. Devine mai complicat când cresc şi asta e marea noastră responsabilitate, ca părinţi, să-i învăţăm adevărata valoare a vieţii, ce anume e cu adevărat important.
Lucia: Trebuie să-i explicăm, de mic, că lucrurile nu cresc în copac. Şi, văzându-l pe tatăl lui cât de mult munceşte şi ce fel de mentalitate are, va înţelege. Sper să nu-l alintăm prea mult şi să ne limităm în a-i lua prea multe lucruri.
Philipp: Cel mai important este să ştie că, în viaţă, nu contează lucrurile materiale, ce maşină conduce sau cât de mare e casa, ci alte lucruri.

Mulțumim Frank Fastner (FOTO, VIDEO) & Philipp Plein



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg