EXCLUSIV Adelina Pestriţu, primul pictorial de familie în noua casă: "Viaţa e despre ceea ce iubeşti, nu despre bani"

22 octombrie, 2020
1 adelina pestritu pictorial noua casa 1 jpg jpeg

Ultimul an a fost ca un carusel pentru ei, din care au „coborât“, recent, odată cu mutarea în noua casă, în care ne-au primit în premieră.

Cei care o urmăresc pe Adelina pe reţelele sociale ştiu deja că s-a mutat într-un nou cămin în care fiecare colţ are o poveste şi care reprezintă casa visurilor lor. Şi cine-şi imaginează că amenajarea este floare la ureche atunci când ai posibilităţi financiare, se înşală, căci, după cum veţi afla citind acest interviu, planul de acasă nu s-a potrivit cu cel... de pe şantier. Perioada nefericită în care au stat separaţi unii de alţii din cauza infectării cu Covid a Adelinei i-a făcut să preţuiască şi mai mult ce au. Căci au o familie frumoasă, care-şi continuă viaţa armonioasă sub alt acoperiş, mai modern şi mai încăpător, căci aşteaptă ca barza să-i surprindă din nou.

Au trecut câteva luni de când aţi început amenajarea noii case. Ce a stat la baza deciziei de a vă muta într-un nou cămin?

Adelina: Întotdeuna am tins către evoluţie pe toate planurile, iar venirea micuţei noastre pe lume a fost o nouă provocare. Nevoia de mai mult spaţiu ne-a făcut să recurgem la această schimbare. Unul dintre planurile importante de viitor este ca familia noastră să se mărească şi să-i facem Zenaidei un frăţior sau o surioară. Legat de acest aspect, speculaţii sunt de tot felul în presă.

Frăţiorul sau surioara e pe drum sau încă lucraţi la asta?

Noi ne dorim, dar se lasă aşteptat. Credem că vrea să ne surprindă într-o zi, când ne aşteptăm mai puţin. Momentan nu avem nicio veste nouă pentru voi. Când apar cele două liniuţe, veţi şti cu siguranţă, pentru că este o veste atât de îmbucurătoare, pe care nu o s-o ţinem secret.

5 adelina pestritu pictorial exclusiv noua casa 9 jpg jpeg

Momentan e amenajat doar dormitorul lui Zeny şi celelalte camere sunt transformate pentru voi. V-aţi gândit cum veţi face după ce va veni şi al doilea copil pe care vi-l doriţi atât de mult?

Probabil, preţ de câţiva ani, Zeny va fi bucuroasă să-l primească pe bebe lângă ea. Nu ne-am gândit la asta, dar un lucru este cert: prea curând nu vrem să ne mai mutăm într-o altă casă, amenajarea acesteia ne-a solicitat mult şi a implicat un proces destul de stresant.

7 adelina pestritu 3 jpg jpeg

Care erau principalele calităţi pe care le doreaţi la noua casă şi ce v-a făcut s-o alegeţi pe aceasta?

Deşi era în planul nostru să ne cumpărăm o casă mai mare, am fost luaţi uşor pe nepregătite. Nu apucasem să o punem pe cea veche pe vreun site de imobiliare, nici măcar să-i facem poze pentru a o pune la vânzare, însă clientul ne-a bătut la uşa şi a zis că vrea să cumpere un apartament în complexul nostru şi a auzit că noi dorim să-l vindem. L-am invitat în casă pentru vizionare şi tot în ziua aceea am bătut palma. Casa am găsit-o imediat, la două ore după decizia de vânzare a apartamanentului vechi şi ne-am decis la fel de repede s-o cumpărăm. S-a întâmplat totul cu viteza luminii, probabil aşa a fost să fie. Practic, am fost luaţi pe sus la propriu.

Când ai pornit la drum în decorarea noii case ce te-a inspirat şi cât aţi investit?

Am lucrat cu un designer de interior şi am ştiut exact ce ne dorim. La început am stabilit nişte reguli de „aşa da“/„aşa nu“. Am luat în calcul o lună de lucrări pe şantier şi au trecut trei. Am plecat de la un buget care pe parcurs a luat alte dimensiuni, iar în timpul şantierului tot apăreau situaţii neprevăzute.

Interviul integral îl puteţi citi în noul număr OK! disponibil la toate punctele de difuzare a presei.

9 ok magazine octombrie jpg jpeg

Foto: OK! Magazine - Sorin Stana

Make-up: Andreea Popeanu

Hair: Adrian PerjovskiRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg