EXCLUSIV DJ Markus Schulz (UNTOLD) şi soţia sa româncă, artista Adina Butar: „De fiecare dată, ne simţim răsfățaţi în România“

4 iulie, 2022

O spune cuplul de artişti care, în ultimii 10 ani, a stat mai mult prin turnee prin toată lumea, decât acasă, în însoritul Miami. Iar acum vin ceva mai des în România, anul acesta şi la UNTOLD!

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg

De zece ani, artista Adina Butar (35) trăieşte Visul American alături de Markus Schulz (47), unul dintre cei mai apreciați DJ ai momentului. Iar povestea ei pare un basm modern, cu un partener alături de care a concertat în toată lumea, călătorind cam 150 de zile pe an, şi care a cerut-o de soţie chiar pe scenă, de un Revelion în Los Angeles. În 2019, cei doi şi-au unit destinele în Ibiza, patria DJ-ilor, având alături şi câţiva artişti români. Iar anul acesta este şi mai special, Adina revenind în România cu Liam, băieţelul lor născut în martie, şi cu Markus, care va concerta la UNTOLD.

OK!: S-au împlinit 3 ani de la căsătoria voastră, chiar pe 1 iunie, când aţi sărbătorit împreună cu fiul vostru de 3 luni, Liam. Cum este să fiți 3?
Adina:
Este minunat. Ne doream de ceva vreme să fim trei, iar Liam ne-a întregit familia. Nu există dragoste și bucurie mai mare! Acum suntem cu adevărat împliniți. Abia așteptăm să mai crească puțin, să putem călători împreună cât mai mult.

Adina, cine te ajută în perioada asta?
Adina:
M-au ajutat foarte mult părinții mei, care au venit în America cu două săptămâni înainte să se nască Liam. Şi, deși eram obișnuită cu lipsa de somn, având în vedere că în ultimii 10 ani am fost mereu în turnee, nu se compară cu primele două luni în care trebuie să ai grijă de bebeluș, să te trezești la două-trei ore noaptea să îl hrănești. Au fost cele mai frumoase, dar și cele mai grele trei luni din viața mea. De acum înainte, ar trebui să fie mai ușor, pentru că doarme mai mult peste noapte şi reușesc și eu să mă odihnesc mai bine.

Veți sta mai mult prin România, cât e Liam atât de mic, sau vă descurcați în America?
Adina:
Vrem să venim în România când face Liam 4 luni. O să stăm două-trei luni, apoi să ne întoarcem în America, după care planul e să-l creştem şi aici, şi acolo, până va merge la şcoală. Luna viitoare avem și botezul, pe care mi-am dorit tare mult să îl facem în România, alături de familie și de prietenii noștri.

Unde îl faceţi?
Adina: La Deva, la Conacul Archia. Naşi vor fi prietenii mei din Timișoara, Olivera și Ovidiu, care ne-au fost nași și la nuntă, din partea mea. (zâmbeşte)

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (2) jpg

Markus, ce știai despre România înainte s-o cunoști pe Adina?
Markus:
Am avut câteva show-uri în România înainte să o cunosc pe Adina, dar mereu veneam pentru o noapte și plecam imediat după show, spre următoarea destinație. Întotdeauna românii mi s-au părut foarte prietenoși și primitori, dar cu Adina am reușit să văd şi o mare parte din țară și m-am îndrăgostit de natură, peisaje, munți. România este o țară atât de frumoasă!

Ce-ți place cel mai mult din cultura noastră?
Markus:
Valoarea care se pune pe familie și prieteni. Am călătorit atât de mult, încât asta îmi lipsea cel mai mult. Iar faptul că mă simt acasă, în sânul familiei, când vin aici, în România, este cel mai frumos sentiment. Mereu mi-am dorit o familie mare și chiar îmi place când suntem cu toții împreună, chiar și cu socrii. Mama soacră are mare grijă de noi, de fiecare dată ne simţim răsfățaţi în România și ne dorim să stăm cât mai mult.

Cum te simți să fii unul dintre artiștii invitați la UNTOLD?
Markus:
Festivalul e extraordinar, e unul dintre cele mai mari din Europa și sunt tare mândru că există în România un eveniment de anvergura Tomorrowland. Partea specială e că la Untold ni se vor alătura toți prietenii și va fi o mare reuniune și sărbătoare, deci e mai mult decât un show pentru mine.

Pare că și în lumea DJ-ilor există un soi de AFP din tenis. Există și competiții între voi?
Markus:
La DJ Mag, am fost nr. 8 în lume, iar la DJ Times am fost desemnat de trei ori nr. 1 „America’s Best DJ“. Bineînțeles că există competiție între DJ, dar când ajungi la un anumit nivel, adevărată competiție este cu tine însuţi, să încerci mereu să fii mai bun decât ai fost în anii precedenți.

La nunta voastră din Ibiza, capitala DJ-ilor, cine a cântat/mixat?
Markus:
În prima parte a nunții am avut un interpret din Anglia, care a cântat live piesele lui Frank Sinatra, apoi am avut un DJ din Ibiza specializat pe nunți. Evident că, după 12 noaptea, nu m-am putut abține și am mixat și eu, și Ferry Corsten, care ne-a fost naş la nuntă și, pe rând, mai mulți DJ care au venit ca invitați, inclusiv Tinu Vidaicu şi Dirty Nano. Nunta noastră a ținut 3 zile și 3 nopți, ca în basme. (râde) Iar în a 3-a zi am avut un mare Pool Party, la care, pe rând, au mixat toți DJ-ii care au fost invitați la nuntă. A fost unul dintre cele mai frumoase weekend-uri din viața noastră.

Adina, tu când ai urcat pe scenă ultima oară?
Adina:
Ultimul concert pe care l-am avut a fost vara trecută, în Croația, la Senses Festival, când eram însărcinată în două luni. Mi-e dor de scenă, dar mă ocup de câțiva ani și de partea de management pentru Markus și alţi artiști de la agenția noastră de booking, SMG.

Ați colaborat şi cu români? La nuntă le-ați avut invitate pe Ellie White, Celia...
Adina:
Da, Celia îmi este prietenă foarte bună din copilărie. Iar Ellie White și Doru Tinca îmi sunt prieteni foarte apropiați. Markus a avut colaborări deja cu Alina Eremia, Smiley, Soundland, mai recent cu Paula Seling, și vor urma și alte colaborări. Românii sunt foarte talentați, pe partea de videoclipuri, de exemplu, colaborăm cu Alex Ceaușu, iar pe partea de foto și video cu Edward Aninaru, care acum locuiește în Los Angeles.

FOTO: arhiva personală



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg