Exclusiv! Ana și Daniel Pavel, impresii despre nunta verii: "Simțim o binecuvântare venită de Sus"

6 iulie, 2024

Domnul Dan, popularul prezentator al show-ului Survivor, a avut parte de propria finală all stars alături de aleasa inimii lui, Ana, într-o adevărată simfonie nupțială de vară.

Ana și Daniel Pavel nuntă image00007 (5) jpg

E înduioșător să asculți cu cât exaltare povestește Daniel Pavel despre ziua în care i-a spus DA diafanei sale mirese, Ana Maria Pop, într-o zi de vară încărcată de toate fenomenele meteorologice posibile: soare, ploaie torențială, curcubeie. Povestea proaspeților soți Pavel s-a întâmplat pe 8 iunie, la Palatul Snagov, și totul a arătat spectaculos, de la decor, la superbul fundal natural și, bineînțeles, la cei doi miri frumoși și eleganți. S-a scris despre ziua lor cea mare c-ar fi fost nunta verii și este foarte posibil să fie așa... Cum au simțit Daniel și “Ana lui” ziua lor specială, cu ce impresii au rămas la rece și ce le rezervă restul verii și al anului aflați din această discuție la dublu, din postura de soț și soție fericiți și îndrăgostiți ca-n prima zi.

Daniel și Ana, din imagini pare c-ați avut parte de o nuntă ca-n povești, ca la carte. Cum ați simțit-o voi, protagoniștii? Care sunt reacțiile voastre la... rece?

Ana Pavel

Am avut cea mai frumoasă nuntă, în viziunea noastră. Alături de părinți, familie și prieteni am reușit să avem cea mai frumoasă zi. Încărcată de multe emoții, au curs lacrimi de fericire și iubire unul pentru celălalt și pentru cei care ne-au fost alături.

Daniel Pavel

DA! Am rostit la cununia civilă inițialele noastre, D şi A! şi apoi întreg firul narativ s-a desfășurat de poveste şi în cea mai frumoasă poveste de uniune a două suflete, cu fastul şi luxul aferent: lux în sensul originar al termenului din latină, adică Lumină. Privind retrospectiv, Ana a imaginat această nuntă, în cele mai mici şi mari detalii, şi i-a depășit chiar şi ei așteptările! În cazul meu, absolut toată desfășurarea, de la semnele telurice - părinți, familie şi prieteni, managementul evenimentului semnat de Geta Ungurean, la aranjamente, tot, au reprezentat un spectacol de timing, sunet şi lumină. Şi să ai curcubeul, în evantai, pe lac, de la cununia civilă - alegerea Anei!, dublat de cel Cosmic - Ceresc, apărut la scurta ploaie de vară, de după cununia religioasă, nu poți decât mulțumi Creatorului pentru tot şi toate!

Care a fost cel mai copleșitor moment, cel mai stresant și cel mai emoționant?

Ana Pavel

Doamne, îmi e atât de greu să exprim în cuvinte ceea ce am trăit în acele momente. Cred că s-a văzut pe față fericirea. Cel mai copleșitor moment a fost faptul că nu am avut timp să savurez fiecare zâmbet de pe fața dragilor noștri invitați. Pe această cale, le mulțumesc că au fost alături de noi. Cel mai stresant moment a fost când a început să plouă și știam că urmează cununia religioasă. Dar a venit o ploaie care ne-a adus un curcubeu superb. Cel mai emoționant moment a fost la cununia civilă, când mergeam spre Daniel, la brațul tatălui meu și vedeam pe ponton lumea care venise pentru noi și o vedeam pe mama regală, cu lacrimi în ochi. De fericire, desigur.

Daniel Pavel

Cele mai cele momente... bun! Din perspectiva mea şi, probabil, a majorității bărbaților aflați în acest moment astral al vieții este un 3 în 1, ca intensitate şi trăiri. Vederea Anei cu voaleta şi trena ei, mai frumoasă decât zeițele antichității, la brațul tatălui ei, puternic şi emoționat pentru fetița sa, deopotrivă, cu mama Anei şi nașele, magnifice, cu nașii sobri şi relaxați, generatori de calm,  în apropiere, cu toți ai noștri la un pas... și totuși, doar eu o primeam pe Ana lângă acele aripi uriașe - iarăși ideea ei, acestea au fost momente în care spațiul şi timpul au curs diferit pentru mine.

Spuneți că la nunta voastră a fost și soare, a și plouat, a apărut și curcubeul. Numai semne bune, conform tradiției populare, așa-i?

Ana Pavel

Curcubeul a venit real după ploaie și cununia religioasă. Ador curcubeiele, de asta am și adus unul la cununia civilă. Se pare că acest semn minunat se ține de noi (râde). Simt o binecuvântare venită de Sus și știm că suntem protejați și aliniați.

Daniel Pavel

DA! Au curs, pe rând, toate aceste minuni de iunie, în emisfera noastră, la cel mai dulce potențial posibil, să spun așa. Ne-am căsătorit în luna teilor şi bujorilor în floare - mireasa mea având aceste culori şi miresme, ca preferințe de top, alături de hortensii, şi s-a văzut şi în aranjamentele evenimentului nostru. Reversul medaliei referitor la vreme putea fi... vijelios - evaluam formațiunile noroase care începuseră, de la un moment dat, să se formeze, de pe barca cu care am sosit la pontonul cununiei civile. Însă pe partea noastră de lac Snagov şi deasupra noastră a fost doar binecuvântare, împlinind, da, toate tradițiile populare.

Tu, Ana, ai fost o mireasă superbă, ținutele tale de nuntă fiind spectaculoase. Cine s-a ocupat de ele? Daniel le-a văzut până-n ziua nunții?

Mulțumesc mult! De toate rochiile s-a ocupat cu atenție prietena mea, Otilia Brăiloiu. Am încredere mereu să merg pe mâna ei. Ați văzut și voi rezultatul muncii ei în cea mai importantă zi din viața mea. Daniel nu a văzut nimic, însă auzea, pe ici, pe colo, discuții despre o rochie spectaculoasă (râde).

Ana, declarai mai demult că-l ajuți pe soțul tău să-și aleagă ținutele cu care apare la TV. S-a întâmplat asta și cu ocazia nunții? L-ai sfătuit ce costume să aleagă pentru ceremonie?

I-am dat un sfat, ca idee pentru nuntă și cununia religioasă. Însă pentru cununia civilă a creat el un vis de marinar pe valuri - e și ofițer de marină comercială, iar visul a fost îndeplinit de cei de la Tudor - Personal Tailor. Am fost cu el când a decis ce își dorește, iar Geta Ungurean, wedding planner-ul nostru, a fost zâna întâlnirii noastre cu extraordinarele materiale și accesorii, într-o execuție de toate acele posibile pentru ambele costume, la ceremoniile zilei noastre.

Ana și Daniel Pavel nuntă image00004 (1) jpeg

Avem probe în imagini cum că eu am fost cel mai emoționat!

Cine dintre voi a plâns și când s-a întâmplat asta? La Da-ul de la cununia civilă, la ceremonia religioasă? Ana, tu pari mai emotivă, Daniel, ceva mai sobru...

Ana Pavel

Sincer, eu plâng de fericire și acasă. Când Daniel mă ține în brațe. Dar la nuntă a fost o emoție în carusel pentru mine. Am plâns toți sincer, ca și în ziua în care m-a cerut de soție, acasă la părinți. Sunt momente unice în viață. Trebuie să fii de oțel să nu simți asta. Mă bucur de fiecare emoție pentru că emoțiile te fac să simți că iubești, că trăiești.

Daniel Pavel

Pe Ana, ca stil, blândețe şi grație a sufletului, am denumit-o eu de la început Grace de România. Și cu toate astea, avem probe în imagini cum că eu am fost cel mai emoționat, vizibil, Ana mea având o culoare a ochilor care înglobează toate emoțiile lumii în miliarde de tonuri de verde-pădure, dacă știi să le observi.

Ce foști concurenți de la emisiunea Survivor au fost prezenți la nunta voastră?

Daniel Pavel

Fizic, au fost prezenți Jorge, care ne-a încântat pe deplin trăirile de petrecere, în stilul său unic, şi Zanni, cel care m-am bucurat să fie parte din prima nuntă din viața lui. Cu sufletul cred că au fost şi mai mulți, pentru că unii nu au putut ajunge. Să nu uităm că, doar cu câteva zile înainte de nuntă, am avut finala sezonului All Stars, live din Dominicană. Și m-am bucurat de prezența alături de mine şi de Ana a colegilor mei din proiect, români şi internaționali, de la PRO TV și, în spirit și urări, de departe din Turcia, Cehia, Grecia şi Caraibe.

Acum, după ce ecourile nunții s-au estompat, cum vă găsim? Pregătind luna de miere?

Ana Pavel

Ecourile sunt încă cu noi. Încă developăm filmul și abia așteptăm pozele. Vom pleca într-o vacanță, să nu o numim “luna de miere”. Lăsăm pentru luna august mierea. (râde)

Daniel Pavel

E momentul să precizez că acest superb dublu interviu este onorat de noi full-on, adică răspundem, separat, amândoi şi vom concatena răspunsurile doar la voi. Deci, la această întrebare, voi folosi un criteriu diplomatic şi va prima răspunsul soției mele. E prima mențiune într-o revistă a acestui apelativ. (râde)

Ok, dar nu m-ați lămurit. Unde va fi luna de miere, când va fi? Ați ales o destinație specială pentru prima voastră vacanță din postura de soț și soție?

Ana Pavel

Încă nu știm, suntem în stadiul de căutare a unei destinații liniștite pentru că Survivor și nunta au fost ca un tur de forță. Avem nevoie de liniște. Pe aproape și de suflet va fi destinația.

Daniel Pavel

Ne gândim că de miere şi lapte (fără lactoză pentru Ana mea) ne este oricum viața, Slavă Domnului, așa că putem lua o Kafelaki şi un iaurt bun cu miere grecească, ca starter al viitoarei luni oficiale de miere. Deci avem ochii pe Grecia pentru, așa cum frumos spuneți, prima postură soț şi soție!

Dan, ce urmează pentru tine profesional, în vara asta?

Profesional, după un sezon de filmare la maximă intensitate - Survivor pentru echipă şi concurenți este întotdeauna un tip de reality-show mission impossible - made possible, nu am nimic concret în pipeline. Am câteva filmări personale rămase restante din toamnă şi mai am cartea la care trudesc, în salturi, de dinainte de pandemie.

Ana, tu ești avocat specializat în drept comercial, conform informațiilor de pe pagina ta de Instagram. Mai profesezi sau ai făcut saltul spre lumea divertismentului?

Am ales să rămân avocat și voi face asta probabil mereu. Nu pledez în Instanță. Nu e lumea mea, cum nici divertismentul nu este. Voi rămâne avocat specializat pe drept comercial. Iau munca și contractele în spate peste tot. Însă avem și alte idei de business, care nu au legătură cu avocatura sau divertismentul.

Voi v-ați cunoscut în 2021, dacă nu mă-nșel, și iată că, trei ani mai târziu, sunteți deja soț și soție. Ce anume v-a dat curajul să faceți acest pas? Când și cum v-ați convins că v-ați găsit alesul?

Ana și Daniel Pavel nuntă image00004 (2) jpeg

Ana Pavel

Cred că din prima zi când l-am vazut pe Daniel, la un eveniment monden, am simțit fluturi în stomac. Cred că Dumnezeu mă iubește mult pentru că, încet – încet, tot ce mi-am dorit se împlinește. Curajul de a face acest pas vine din iubire, din vise, dar și din dorința de a avea Binecuvântarea Domnului pentru drumul ales. Daniel, ca om, îmi dă curaj să fac orice. Are darul acesta. Nu am ezitat în a spune Da unei vieți alături de el și cred că fericirea se vede pe chipurile noastre.

Daniel Pavel

Exact, ne-am cunoscut chiar de ziua mea, 8 septembrie 2021, la o petrecere de publicație, în București, eu locuind încă la Viena atunci. Veneam amândoi din direcții diferite de viață şi, în pofida alchimiei instante dintre noi, părea că ne continuăm drumul în viață pe cărări diferite. Aproape 3 ani, la scara unor vieți trăite cum am făcut-o noi, până la momentul întâlnirii noastre, poate nu pare mult, însă am reușit să ne armonizăm pe aceleași frecvențe, amplitudini şi vibrații care, în mod firesc, au însemnat nunta noastră, în Cer şi pe Pământ. Și e doar începutul.

Sunteți pregătiți și pentru un pas și mai curajos, aș spune eu, cel de-a deveni părinți?

Ana Pavel

Suntem pregătiți, însă va veni la momentul unui alt curcubeu, adică când vrea Dumnezeu.

Daniel Pavel

Atât Ana mea, cât şi eu suntem pregătiți. Eu am avut deja șansa acestei binecuvântări cum nu este alta, de părinte, pentru fiul meu, Antoniu. Eram destul de tânăr atunci şi m-am maturizat odată cu flăcăul meu, câteodată prinzându-l din urmă. În acest nou plan al existenței, va curge totul de Sus.

 FOTO: ALBERT DOHOTARIU, FLAVIU TĂNASE



Recente pe Ok! Magazine

The Pussycat Dolls, Profimedia jpg
Angie, Angelina Jolie, Profimedia (1) jpg
Dr  Gabor Maté, Profimedia jpg
Transilvanian Ninja cu Alin Panc, Varul Sandel, Sandu Lungu, Diana Matei, Cornel Palade (3) JPG
alexia eram mario fresh jpg
Millie si Jake PNG
FotoJet Presedinti jpg
Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg
Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG
Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg