EXCLUSIV Bursucu’ (Adrian Cristea): “Am întins petale de flori pe pat şi am aprins lumânări. Eu sunt un tip romantic!”

31 martie, 2022
1 2 whatsapp image 2022 03 31 at 10 02 15 jpg jpeg

Noul prezentator al matinalului de la Kanal D trece în revistă cele mai frumoase momente din primii lui 35 de ani de viaţă. Iar pe următorii 35 spune că vrea să şi-i petreacă fix la fel!

Pe 27 februarie, a împlinit 35 de ani, moment în care a făcut o retrospectivă a vieţii lui de până acum. Aşadar, a început prin a juca fotbal, după care s-a apucat de dans, a participat la Dansez pentru tine, iar din 2015 i-a dat replica lui Teo Trandafir, la Teo Show. “Mister Bursucu”, cum îşi spune pe Instagram, face acum parte din echipa matinalului de la Kanal D, pe care-l va prezenta cu Viviana Sposub şi George Tănase. Însă printre cele mai mari realizări se află, fără doar şi poate, familia lui, formată din iubita Andreea Şerban, fiica acesteia dintr-o relaţie anterioară, Alesia (16), şi copilul lor, Anays (3).

Probabil cel mai frumos cadou primit de ziua ta este noua ta emisiune, matinalul Dimineaţa cu noi, nu-i aşa? Ce ne poţi spune despre acest proiect?

stanga
dreapta
2 1 whatsapp image 2022 03 31 at 10 02 14 jpg jpeg
3 3 whatsapp image 2022 03 31 at 10 02 15 jpg jpeg
1 2 whatsapp image 2022 03 31 at 10 02 15 jpg jpeg

Este o emisiune de divertisment, dar vom avea foarte multe informaţii utile de oferit telespectatorilor în fiecare dimineaţă. Cei din faţa micilor ecrane vor avea parte de interviuri în exclusivitate cu personalităţile momentului, de sfaturi venite din partea specialiştilor în diverse domenii de interes. Vom afla şi ştirile cele mai interesante ale zilei, tratate în manieră proprie. Vor fi dezvăluite foarte multe surprize. Vom zâmbi mult, va fi multă energie şi cel mai important lucru pentru noi va fi ca telespectatorii să înceapă ziua frumos, cu zâmbetul pe buze!

După ce ai lucrat atâţia ani cu Teo Trandafir, o vei avea în calitate de coprezentatoare pe Viviana Sposub. Cum te gândeşti să faci trecerea de la un format la altul, de la o prezentatoare la alta?

Voi avea doi colegi de prezentare, Viviana Sposub şi George Tănase. Şi telespectatorii vor mai avea un motiv de bucurie, pentru că ni s-a alăturat în emisiune chef Patrizia Paglieri! Fiecare coleg al meu în parte este special şi unic. Eu am mai lucrat şi cu Andreea Mantea, Ana Maria Barnoschi, nu numai cu Teo Trandafir. Le admir şi le respect pe aceste femei minunate, colegele mele. Viviana este o tipă inteligentă, carismatică, ne vom înţelege foarte bine. Am început să ieşim toţi trei la o cafea, începem să ne cunoaştem şi mai bine. Fiecare dintre noi va veni cu experienţa lui de viaţă şi cred că va ieşi un puzzle frumos în emisiune, iar oamenii ne vor privi cu drag în fiecare zi.

Tu ţi-ai făcut debutul TV la 8 ani! Ţi se întâmplă să mai ai emoţii în faţa camerei, să-ţi uiţi replicile, să gafezi grav?

De fiecare dată am emoţii, mai fac şi gafe, pentru că şi ele sunt omeneşti, fac parte din viaţa noastră, mai ales într-o emisie live. Eu am primit două sfaturi de la regretata Stela Popescu. Unul a fost ca, atunci când nu voi mai avea emoţii înainte să intru în platou, să mă las de profesie, şi al doilea, ca atunci când simt că nu mai pot, dacă încă mişc degetul mic, să nu renunţ!

Să revenim puţin la vârsta pe care ai împlinit-o! Cum te gândeai la 20 de ani că vei fi la 35 de ani? Există şi dezamăgiri, regrete, pe lângă realizările evidente?

Cred că toţi suntem făcuţi din realizări, dar şi din dezamăgiri sau regrete. Toate întâmplările din viaţa mea m-au făcut cel ce sunt astăzi. Îmi doream ca viaţa mea să arate exact aşa, să ajung prezentator. Dumnezeu le-a orânduit şi Kanal D mi-a oferit această şansă, a văzut în mine un băiat cu potenţial. În acest moment, am nişte proiecte pe care cumva mi le imaginam. Îmi doream să prezint un quiz show şi asta fac, de şase ani, cu Roata Norocului. Mi-am dorit şi emisiune live, zilnică, şi s-a întâmplat, atât cu Teo Show, cât şi cu matinalul Dimineaţa cu noi. Teo Show a fost rampa mea de lansare în televiziune. Aici am avut timp de acomodare şi am învăţat foarte multe lucruri de la cel mai bun profesor de televiziune, Teo. Aceşti 6 ani, o lună şi 20 de zile petrecuţi, zi de zi, în platou, alături de Teo Trandafir au fost de bun augur.

Romantic incurabil

Care-i cel mai romantic gest pe care l-ai făcut în viaţa ta?

Nu pot spune eu asta, doar femeia din viaţa mea. Poate faptul că am întins petale de flori pe un pat şi am aprins nişte lumânări mie mi se pare foarte romantic… Însă pentru ea probabil a fost şi mai romantic momentul în care am fost într-o mică vacanţă şi am gătit o cină pentru amândoi… Eu sunt un tip romantic.

Mai faci naveta Bucureşti-Constanţa? Cum funcţionează relaţia stabilă la distanţă pe care o ai cu Andreea? Există gelozii între voi?

În fiecare weekend fac naveta! O relaţie stabilă la distanţă funcţionează minunat, atâta timp cât există comunicare şi încredere. Există şi gelozii fireşti, normale şi de bun simţ.

Spuneai cândva că Andreea s-a lăsat greu cucerită de tine. Cum ai convins-o să devină iubita ta şi mama copilului tău?

Nici eu nu ştiu ce a fost în mintea ei. (râde) Eu am insistat şi ea a cedat, cred că a şi văzut în mine un băiat carismatic, frumos, de viitor. Sincer, nu ştiu cum de m-a ales pe mine, pentru că ea este un om absolut minunat. Un om care să te înţeleagă, să te susţină şi să te iubească necondiţionat cred că este cel mai frumos lucru pe care poţi să îl ai în viaţă. Iubita mea acceptă ca eu să muncesc la Bucureşti de luni până vineri… ceea ce este remarcabil! Îi sunt recunoscător că îmi dă mereu acea senzaţie de echilibru, de frumos, de bine, de acasă.

Planuri de viitor

Până la urmă, vă căsătoriţi cândva sau nici nu credeţi în aşa ceva?

Cred că fiecare trebuie să îşi facă viaţa aşa cum simte şi aşa cum crede. În 2022, ar trebui să mai renunţăm la aceste prejudecăţi. Avem alte priorităţi în acest moment şi crede-mă pe cuvânt că ne este foarte bine aşa cum suntem. Între noi lucrurile sunt foarte bine aşezate. Atât timp cât copiii noştri se trezesc dimineaţa şi zâmbesc, noi suntem foarte fericiţi. Mi-aş dori ca toţi cei care ne întreabă când ne căsătorim, atunci când se trezesc lângă partener sau lângă copii, să zâmbească aşa cum zâmbim noi.

Creşteţi doi copii împreună. Ce se întâmplă când tu nu eşti de acord cu deciziile luate de Andreea în privinţa lui Anays sau a Alesiei?

Nu există aşa ceva, să nu fim de acord. Asta este un punct forte în relaţia noastră şi cred că de asta nici nu ne prea certam. Eu nu mă opun deciziilor pe care ea le ia. Consider că nu am niciun drept să fac asta, atâta timp cât Andreea stă tot timpul cu copiii. Mama este mama şi aşa cum simte ea nu simte nimeni, nici măcar tatăl. Eu sunt trup şi suflet implicat, însă am toată încrederea şi îi acord toată susţinerea în orice decizie pe care mama copiilor mei o ia în privinţa lor. Sunt sigur că aceea este decizia potrivită. Noi funcţionăm perfect aşa, am încredere totală în ea. Atât timp cât copiii mei sunt fericiţi, sănătoşi şi fizic şi psihic şi îşi divinizează mama, înseamnă că ea face ce trebuie. Sunt nişte copii răsfăţaţi şi iubiţi.

Ce faci când ţi-e dor de fetele tale? Ele vin vreodată să te viziteze în Bucureşti?

Vorbim foarte mult prin video call şi, dacă îmi este dor, dor, dor, mă urc în maşină, merg la Constanţa şi mă întorc a doua zi.

La ce-ţi seamănă Anays, ce-a moştenit de la tine?

Este dansatoare şi cântăreaţă, aceste calităţi le moşteneşte de la mine. De la mama ei a luat energia. Nu poate sta într-un loc nici 30 de secunde. Nici când îi pun un film nu stă liniştită, este într-o continuă mişcare.

Spuneai că Anays nu ştie oamenii decât cu mască. Cum v-a afectat pandemia?

Copiii de vârsta ei nu ştiu ce înseamnă viaţa fără mască. Copilul meu, când ieşim, îmi spune să îmi pun masca, pentru că asta este normalitatea pentru ea. Mă doare tare acest lucru, că au prins vremurile astea. La fel cum mă doare şi pentru copiii mai mari care au făcut şcoala online. Lucrurile astea se vor vedea în câţiva ani.

Ce feedback primeşti de la fetele tale când se uită la emisiunile tale? Care a fost critica cea mai dură primită de la ele?

Cea mare mai are gelozii când cineva se apropie de mine mai mult. (râde) Cea mică nu are nicio treabă. Ea a realizat doar că tati este la televizor, dar nu înţelege de ce şi cum.

Te-ai muta la Constanţa, unde se află familia ta? Parcă aveai şi-o plajă la Mamaia de care te ocupai... Cum merge afacerea asta?

Afacerea merge foarte bine la Mamaia, am închis-o. După ce au mărit plaja ne-am dat seama că dăm faliment şi am renunţat la ea. Categoric mă voi muta la Constanţa când nu voi mai avea ce să fac la Bucureşti. Mă voi îndrepta către familie şi către business-urile pe care le avem acolo. Am spus şi repet că nu fac această profesie pentru bani. O fac din pasiune, îmi doresc să fac asta şi este tot ce contează.

Cum priveşti viaţa la 35 de ani? Ce speri să-ţi rezerve viitorul?

Viaţa mea, în momentul ăsta, este visul ori­cărui om. Dacă mă ajută Dumnezeu să mai tră­iesc aşa încă 35 de ani, voi fi gata să mor fără nicio problemă. Fiica mea cea mică va avea aproape 40 de ani, mi-aş vedea nepoţii, i-aş şi creşte până la 10, 15 ani. Am o familie fericită şi sănătoasă, am jobul pe care mi l-am dorit, am ajuns profesional într-un punct foarte bun, chiar dacă mai sunt multe de învăţat, am o iubi­tă care mă susţine, mă înţelege, mă respectă şi mă iubeşte. Sunt un om iubit, răsfăţat de viaţă şi căruia nu îi lipseşte nimic.

Foto - PRRecente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg