EXCLUSIV Carmen Negoiţă, despre blogging, social media şi afacerile pe care le are: "Am două bussines-uri împreună cu mama şi sora mea"

5 septembrie, 2020
6 carmen negoita afaceri 1 jpg jpeg

S-a lansat în această branşă târziu, ar spune unii. Nu mai avea 20 de ani - dar avea, în schimb, look-ul, aplombul şi energia pentru o nouă etapă în viaţa sa - după divorţul de omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, împreună cu care are doi copii: pe Ingrid şi pe Harry.

Astfel, Carmen a arătat că se poate - se poate să te ridici după ceea ce unii ar fi numit un eşec în viaţa personală, se poate să te reinventezi, se poate să ai succes pe cont propriu chiar dacă până atunci poate mulţi te defineau prin asocierea cu altcineva. De fapt, astea sunt şi câteva dintre atuurile ei în social media: este un alt fel de personaj, cu o experienţă plină de viaţă, într-o lume în care ceilalţi din branşă abia acum bifează ceea ce ea deja a bifat.

Ce a fost cel mai greu pentru tine în perioada de izolare?

Carmen: Perioada de izolare nu mi s-a părut foarte grea, decât din punct de vedere financiar. Multe proiecte sunt încă în stand by. În rest, m-am bucurat de fiecare clipă petrecută acasă cu copiii mei şi de timpul pe care l-am avut la dispoziţie. La mine nu există cuvântul plictiseală.

Ştiu că studiau în Anglia copiii tăi. Cum v-aţi reorganizat, ce s-a întâmplat pe acest plan?

Da, aşa este. Harry are încă clase online şi sperăm să se întoarcă în septembrie la boarding. Iar Ingrid aşteaptă în august răspunsul de la facultăţile la care a fost acceptată în Londra. Şi ea ar trebui să plece în septembrie.

Ce lucru ai făcut în izolare de care nu aveai timp înainte?

Am gătit ardei umpluţi, pe care nu îi mai făcusem de 9 ani şi am făcut curăţenie la cărţi şi în locurile pe care le ignoram din lipsă de timp. De asemenea, mi-am cunoscut vecinii şi am socializat şi am văzut toată seria Harry Potter împreună cu Ingrid.

De ce ţi-a fost cel mai dor din perioada de dinainte de izolare? Sau îţi este, în continuare, dor, pentru că viaţa nu a revenit complet la acel normal de dinainte.

Cel mai dor mi-a fost de călătorii, în special să zbor cu avionul. Am pierdut chiar şi o vacanţă în Vietnam şi Cambodgia, pe care o planificam de 6 luni. Dar am făcut acum prima călătorie cu avionul, în Creta, şi a fost genial.

Cum simţi că s-a schimbat lumea social media în această perioadă şi ce schimbări a adus perioada post-pandemie în lumea influencerilor?

În perioada izolării lumea stătea destul de mult pe social media şi cred că mulţi au descoperit reţele sociale noi, fiind nevoiţi să comunice online. Nu este ceva constant. Sunt perioade şi perioade. În ce priveşte lumea influencerilor, au fost şi sunt destul de multe proiecte care au fost stopate şi se încearcă o revenire, dar este destul de greu. Cred totuşi că multă lume o să cumpere online, neavând acces la toate, dar durează acest proces. Oamenii sunt mai atenţi pe ce cheltuiesc banii în perioada asta.

3 carmen negoita 5 jpg jpeg

Spune-mi ce imagine îţi vine în minte când te gândeşti la începuturile tale în această industrie? Cum te-ai hotărât să îţi faci blogul?

Prima mea poză de pe blog. O fustă maxi, alb negru şi un top galben. Cu această poză am anunţat dschiderea blogului. Am început ca un hobby. Îmi plăcea foarte mult să combin piese vestimentare şi să fac poze şi m-am hotărât să le pun într-un cadru organizat. A evoluat foarte frumos şi am început să fiu contactată de diferite agenţii. Restul poveştii aţi văzut-o la mine pe Instagram şi Facebook.

Cu ce altceva se mai ocupă Carmen Negoiţă dincolo de ceea ce vedem în social media?

Pe lângă partea de blog, mai am două bussines- uri împreună cu mama şi sora mea. Unul de mâncare sănătoasă, Rawyal, şi o firmă de acoperitori de sol. Încerc să mă implic şi acolo, cât de mult pot. Dar, din păcate, ziua are doar 24 de ore şi mai trebuie să şi dormim. Glumesc. În afară de asta, mai ţin cursuri de healthy fast cooking în companii. Viaţa mea este extrem de diversă, agitată şi interesantă. Chiar dacă pe social media ajunge foarte puţin. Dacă aş posta non-stop, nu aş mai avea timp să fac şi altceva, să trăiesc.

Dezvăluie-mi trei dintre secretele tale de frumuseţe. Iar la capitolul asta, tu ai adoptat complet dieta raw vegană sau anumite principii?

În primul rând, nu sunt 100% raw vegană. Mănânc echilibrat şi am grijă ca, atunci când exagerez, să compensez cu multe sucuri de frunze verzi pentru alcalinizare. Trucurile mele de frumuseţe sunt legate şi de interior, dar şi de exterior. Nu mănânc niciodată dimineaţa până nu beau minim 0,5 l de apă. Şi încerc să ţin intermittent fasting. Corpul nostru nu are nevoie de atâta mâncare câtă credem noi. Se regenerează foarte bine atunci când nu ne îmbuibăm cu mâncare. Şi da, iau suplimente pentru piele, dar şi minerale. Odată cu trecerea timpului, corpul nostru nu mai produce la fel de mult şi trebuie să îl ajutăm. În rest, curăţare şi hidratare constantă pentru piele, sport şi o atitudine young, pozitivă.

"Viaţa mea este extrem de diversă. Dacă aş posta nonstop, nu aş mai avea timp să fac şi altceva, să trăiesc." - Carmen Negoiţă

Cum priveşti trecerea timpului, îţi e sau nu teamă de ea? Şi cât de departe ai merge pentru a ţine timpul în loc?

Nu sunt deloc speriată de trecerea timpului, momentan. Poate pentru că eu mă simt mai bine acum decât la 20 de ani. Am o altă atitudine, altă energie şi am senzaţia că mă bucur altfel de viaţă. Uneori trebuie să zic cu voce tare ce vârstă am, ca să nu uit eu. Anul acesta schimb şi prefixul, intru în altă ligă. Timpul trece oricum şi noi trebuie doar să ne bucurăm la maximum. Să nu vă surprindă dacă mă vedeţi în baston la festivaluri... Am zis! (râde)

Cum a fost să începi blogul la o vârstă la care aveai deja o experienţă de viaţă? Nu au fost voci care te-au descurajat, pe motiv că un blog se începe la 18-20 de ani?

Nu chiar. Când am început eu, lumea nu ştia foarte multe despre blogging. Acum poate mai zic că sunt prea bătrână pentru blog, tik tok şi social media. Dar eu trăiesc după regulile mele şi nu după cum cred alţii că ar trebui să fiu. Oamenii vorbesc despre limitările lor când mă sfătuiesc pe mine ce ar trebui să fac, cum să mă comport. Noi trebuie să înţelegem că fiecare om are un anumit fel de a fi, o anumită energie şi un mod de exprimare. Atâta timp cât nu te afectează personal, trebuie să ne tolerăm unii pe alţii şi să apreciem când ne place ceva. Am eu un citat care îmi place mult: „Să gândeşti este greu, de aceea majoritatea oamenilor judecă“.

Ce spun copiii tăi despre mama lor şi trendy?

Copiii mei sunt încântaţi că sunt aşa tânără ca spirit, că putem să petrecem împreună şi nu sunt un părinte preocupat numai cu îngrăditul libertăţii. Relaţia noastră este bazată pe încredere şi la vârsta asta aşa mi se pare normal. Ingrid este majoră, iar Harry mai are puţin.

Ce efect a avut asupra imaginii tale participarea la emisiunea Ferma?

Nu ştiu dacă a avut un impact foarte mare, pentru că am apărut destul de puţin pe TV. Nu am înţeles ideea de show. Unii m-au văzut foarte naturală şi în banca mea, alţii nu. Familia mea a fost puţin şocată, pentru faptul că nu zâmbeam, ca de obicei. Este foarte diferit felul în care eşti perceput de oameni, în astfel de cazuri. Una peste alta, pentru mine Ferma a fost o experienţă de viaţă.

Crezi că intimidezi bărbaţii, Carmen? Sau că eşti genul independent în relaţii?

Da, cred că sunt puţin mai dură cu anumiţi bărbaţi. Asta pentru că sunt o fire mai puternică şi când văd bărbaţi care se alintă mă activez. Dar am întâlnit şi bărbaţi care au o atitudine de power şi atunci sunt foarte soft. Totul depinde de cum este bărbatul respectiv. Independentă sunt doar când sunt singură. În relaţii sunt foarte implicată şi ataşată, dacă este reciproc. Altfel nu bat într-un perete mult timp, sperând să se transforme în uşă. Pot să fiu foarte îndrăgostită, dar dacă nu este reciproc devin indiferentă şi îmi fac vindecarea singură.

Dacă mâine pleci cu doar cinci lucruri la tine, ce lucruri îţi alegi?

Telefonul bineînţeles, o eşarfă imensă, pentru că o pot folosi în multe moduri, un parfum, o pereche de şlapi şi crema de protecţie solară. După cum vedeţi, eu mă imaginez izolată pe o plajă.

5 carmen negoita 3 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG