EXCLUSIV Câţi bani avea Claudia Pătrăşcanu când Gabi Bădălău a dat-o afară din casă cu copiii: "Eu nu am disperat niciodată"

27 februarie, 2021
1 claudia patrascanu si copiii jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu e încă în divorţ de Gabi Bădălău. Cei doi încă nu s-au înţeles cu privire la cei doi copii pe care îi au împreună. Cântăreaţa a făcut o serie de dezvăluiri!

Claudia a părăsit Bucureştiul şi a ales să se mute cu cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău, Nicholas şi Gabriel, la casa ei din Agigea. În octombrie ea a împlinit 40 de ani, prilej cu care ne-a răspuns atunci la câteva întrebări. Iar cea mai mare dorinţă a ei, odată cu schimbarea prefixului, e să fie liniştită.

Lupta cu sine şi cu tarele trecutului se duce pentru că visează ca fiii lor să trăiască în armonie. Şi chiar dacă, momentan, nu a ajuns la un consens cu tatăl acestora, ea nu renunţă la a mai spera că va putea să le ofere echilibrul de care au nevoie pentru a deveni doi bărbaţi adevăraţi.

Cum e viaţa la 40 de ani?

Fiecare vârstă e frumoasă în felul ei şi nu-mi doresc oricum să ţin timpul pe loc, nu mă simt de 40 de ani, consider că e doar o cifră. Când ai copii în viaţa ta, sufletul îţi întinereşte şi mai tare, devii şi tu copil. Eu nu mă simt de 40 de ani, am rămas undeva pe la 33. Însă din perspectiva maturităţii, vârsta îşi spune cuvântul. Sunt mai pregătită pentru ce mă aşteaptă, văd altfel lumea acum, trec altfel peste situaţiile dificile. Am renunţat să-mi fac visuri, mai ales după ce am trecut prin trauma asta a despărţirii. Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi şi să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi. Nu-mi imaginam oricum că la 40 de ani o să fiu mamă singură, dată afară din casă cu doi copii şi dezamăgită. Dar nici nu mi-a plăcut să visez pentru a nu avea dezamăgiri.

Care e cea mai mare dorinţă a ta?

Cele mai mari dorinţe ale mele sunt legate de copii. Îmi doresc să îi văd la studii foarte înalte, sunt doi copii foarte valoroşi. Îmi doresc linişte, după doi, trei ani grei, plini de nelinişte şi nefericire. Abia la 40 de ani am realizat că sunt atât de importantă şi că trebuie să mă iubesc pe mine în primul rând şi să fiu sănătoasă pentru copiii mei. Acum am învăţat să mă preţuiesc eu pe mine mai mult. Totul se întâmplă cu un scop şi poate toată nebunia asta din ultima perioadă o să-mi aducă şi soare pe stradă şi sunt convinsă că fericită cu adevărat voi fi de acum încolo, doar că trebuie să mai am răbdare. (...) Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată. Am venit atunci la Constanţa şi mama mi-a zis doar să mă rog, e mai important să fiu liniştită, cu copiii lângă mine. Eu cred în steaua mea norocoasă. Nu le putem avea pe toate, nici măcar un cub de gheaţă nu e perfect. Nu mi-am dorit niciodată să fiu super-bogată sau, şi dacă aş fi, aş vrea să rămân cumpătată, să nu mă pierd pe mine.

Copiii Claudiei Pătrăşcanu şi ai lui Gabi Bădălău ştiu de separarea părinţilor

"Le-am explicat că mami şi tati s-au separat, dar că îi iubesc la fel de mult în continuare. La început, Gabriel m-a întrebat de ce nu mai locuim în casa în care s-au născut şi fiind prea mici, le-am zis că tati renovează casa, deoarece era prea brusc totul. Iar când a mers în vizită la el mi-a zis că nu a renovat nimic, casa e identică. Dar nu vreau să-i cresc în minciună, le voi spune adevărul la momentul potrivit.

Eu detest minciuna şi i-am spus şi lui Gabi că accept adevărul, indiferent cât ar fi de dureros. Chiar şi atunci când eram împreună şi şi-a făcut o relaţie bazată pe iubire, căci era îndrăgostit de altă femeie, preferam să vină ca un bărbat asumat şi să-mi spună. Dar a preferat să mă mintă în faţă, eu ştiind adevărul adevărat.", ne-a mai spus Claudia Pătrăşcanu.Recente pe Ok! Magazine

Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg