Exclusiv! Ce pensie alimentară primesc copiii Claudiei Pătrăşcanu din partea tatălui lor. Gabi Bădălău nu le oferă o sumă prea mare

6 ianuarie, 2020
1 claudia patrascanu gabi badalau si copiii jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău sunt în proces de divorţ. Copiii au rămas la ea, iar tatăl le oferă acestora o pensie alimentară. Conform cântăreţei, suma nu este prea mare!

Pentru prima oară, Claudia Pătrăşcanu a vorbit despre perioada prin care trece, într-un interviu exclusiv pentru OK! Magazine.

Ştiu că v-aţi mutat, din nou, în Bucureşti pentru că tu ţi-ai reluat cariera în muzică. Primeşti deja pensie alimentară? Gabi vă susţine în vreun fel?

Mi-am reluat cariera muzicală, mi-am făcut şi un business cu haine online şi muncesc pentru a le oferi copiilor mei ceva în această viaţă. Eu nu pot să-mi las copiii fără aspiraţii şi fără viitor. Am reuşit să-mi cumpăr o casă în rate, o maşină pentru a mă putea descurca cu copiii. Am avut prieteni adevăraţi care, în aceste momente, mi-au întins o mână de nou, ca să le ofer lor ceea ce merită. Copiii mei primesc drept pensie alimentară atât cât revine dintr-un salariu minim pe economie al tatălui lor.

Dar cum îţi doreşti tu să se termine acest proces? Crezi că el, de acum încolo, chiar dacă nu mai poate fi un soţ bun pentru tine, ar putea fi un tată bun pentru copii?

Mi-aş fi dorit ca acest proces să nu existe. Îmi iubesc enorm copiii şi vreau să îi menajez cât pot. Îmi doresc ca, într-un final, tatăl să conştientizeze acest lucru şi să ia cea mai bună decizie pentru copiii noştri, care merită să se bucure zi de zi de prezenţa părinţilor, de căldură şi iubire. Doi oameni maturi pot rămâne într-o relaţie minunată de dragul copiilor, dacă le pasă de ceea ce simt copiii. Eu pot face acest lucru pentru ei. Dacă soţ sau soţie nu poţi fi, atunci părinte să fii. Asta dacă le doreşti binele cu adevărat.

Dar crezi că vei mai putea avea încredere în bărbaţi? Mai crezi în instituţia căsătoriei?

Nu-mi mai fac griji, Dumnezeu nu va trece cu vederea lacrimile mele, nu-mi va evita niciodată rugile şi niciodată nu va rămâne tăcut la durerea pe care am trăit-o. El vede, aude şi va fi lângă noi mereu. Voi merge cât de departe pot, iar când voi simţi că nu mai pot, tot o să încerc să mai fac un pas. Nu voi mai lăsa pe nimeni să-mi rănească sufletul. Ţin capul sus, zâmbesc şi stau pe teren propriu, indiferent de ce se va mai întâmpla. Voi fi o eroină a vieţii mele, nu o victimă. Dacă o persoană va dori cu adevărat să facă parte din viaţa mea, va trebui să depună efort pentru a reuşi. Mă voi gândi de două ori înainte de a rezerva un loc în inima mea pentru oamenii care nu depun niciun efort pentru a rămâne acolo. Dacă vrei să fii fericit, renunţă la ceea ce s-a terminat, fii recunoscător pentru lucrurile care rămân şi priveşte lucrurile care vin.

Interviul integral poate fi citit în OK! Magazine, noul număr, care a apărut chiar astăzi pe piaţă. 

Make-up Laura Perian (lpmakeup.ro);

Hair style Dragoş Olteanu/Gett’s Artistic team;

stilist MADENA;

vestimentaţie: RHEA COSTA, MURMUR, ADINA BUZATU, GARDEROBA PERSONALĂ ;

Mulţumim pentru sprijin MATERIA REPOSITORUM, strada parângului 76, Bucureşti.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg