Exclusiv! Cel mai controversat concurent de la Chefi la cuţite. Babană Răzvan: “Îmi doresc să ajung pe micile ecrane. Publicul cere!”

9 decembrie, 2019
1 babana razvan chefi la cutite 1 jpg jpeg

Noul sezon Chefi la cuţite de la Antena 1 a adus în faţa publicului concurenţi diferiţi, cu talente la gătit şi nu numai. Babană Răzvan s-a remarcat, fiind cel mai vocal.

A făcut furori în ultimele ediţii ale emisiunii culinare Chefi la Cuţite de la Antena 1. Răzvan sau Babană, cum îi spun toţi, ne-a povestit într-un interviu exclusiv despre participarea sa la acest show, despre intenţiile pe care le are cu marele premiu, dar şi lucruri personale.

Provine dintr-o familie înstărită care i-a oferit totul, dar el a preferat să muncească încă de mic, de la 16 ani.

Cum te înţelegi cu chef Sorin Bontea în spatele camerelor de filmat? La TV pare foarte serios, strict...

Chef Sorin Bontea este un mentor extraordinar, ba mai mult de atât aş putea spune că a fost că un tată pentru noi! Extrem de echilibrat şi perseverent! Este un profesionist, e normal să fie strict! În spatele camerelor este la fel cum îl vedeţi şi dumneavoastră: dedicat pentru echipă , luptător şi mereu atent să îşi ducă echipa pe cele mai înalte culmi. Legătura dintre noi şi el a fost una extrem de strânsă , l-am simţit foarte ataşat de noi, de echipa verde !

Ce vrei faci cu marele premiu...dacă îl câştigi? Ai un plan?

Din momentul în care am ajuns în acest show am declarat faptul că eu am avut norocul să fac parte dintr-o familie cu potenţial financiar, aşadar visul meu rămâne acelaşi, să dăruiesc unor copii şansa la viaţă. Aşadar, dacă aş câştiga premiul Chefi la cuţite, banii ar ajunge în contul unui spital. E mult mai mare nevoie de bani acolo. Eu sunt sănătos şi puternic , mă descurc! 

În cazul în care nu eşti tu marele câştigător, pe cine o să susţii? Ai un preferat?

Nu aş putea da un răspuns ferm în privinţa aceasta, însă în curând veţi afla singuri cine este câştigătorul Chefi la cuţite. În ceea ce priveşte show-ul, sunt sigur că mereu va câştiga cel mai bun, indiferent de susţinerea celor din jur. În ceea ce mă priveşte pe mine, eu mi-am susţinut de la început echipa, dar nu am făcut-o niciodată nominal, pentru că nu e demn. Am intrat împreună în acest concurs, deci toţi avem şanse egale. Iar dacă eu ajung în finală, voi fi cel mai mare susţinător al meu. Evident, nu?! (râde)

Păstrezi în viaţa de zi cu zi relaţia cu colegii din echipă?

Da, păstrăm legătura aproape zilnic, iar de câte ori am ocazia să zbor la Bucureşti îi vizitez cu mare drag! Va asigur că urmează colaborări extraordinare şi multe surprize.

Am văzut că ai în plan un Festival Night Show alături de Mino. E o glumă sau pregătiţi un nou tip de spectacol?

Nu este glumă, este un proiect de suflet. Ne dorim foarte tare să ajungem la inimile oamenilor, să le oferim umor de calitate şi să răpim zâmbete! Sunt sigur că o să vă placă, ba mai mult, o să facem şi un turneu în ţară, dat fiind faptul că deja avem foarte multe cereri. Vă invităm şi va aşteptăm cu drag şi pe voi!

Lucrezi de la vârsta de 16 ani. Ce te-a determinat să îşi iei viaţa în mâini de la o vârsta aşa...fragedă? Sunt mulţi care preferă să stea pe banii părinţilor chiar şi la 30 de ani.

Dat fiind faptul că am trăit o copilărie minunată, am avut tot ce mi-am dorit, am excelat în toate etapele şi am simţit că e nevoia să demonstrez lumii că în spatele ”succesului meu” sunt eu nu părinţii mei !

Astfel, de aici a început o nouă etapă şi am demonstrat sutelor de tineri din liceu că nu contează dacă ”mami şi tati” au bani. E normal să încerci să faci ceva pentru tine. Am hotărât să muncesc că să îmi câştig existenţa. Ei bine, după 10 ani pot să va spun că am reuşit! Mă simt norocos , împlinit şi îi rog pe toţi să îşi urmeze drumul ! Am ajuns să conduc o afacere de succes la 25 de ani şi să am evenimente deja stabilite până în anul 2021!

Acum îmi doresc să ajung pe micile ecrane. Consider că publicul cere şi un ”Babană!”. Natural şi haios, aşa cum îl ştiţi. 

În ce relaţie eşti cu părinţîi tăi? Mulţi tineri sunt în conflict cu familia, tocmai din cauza vârstei, a diferenţelor dintre generaţii.

Familia mea este minunată. Ei sunt cei care m-au învăţat să am cei 7 ani de acasă, sunt cei care au crezut în mine, dar au fost şi foarte critici, când a fost cazul. Nu vreau să îi dezamăgesc niciodată, ci să îi fac mândri că sunt părinţii mei. E normal când eşti părinte să îţi faci griji, dar ştiu că părinţii mei au un copil serios şi capabil să mute munţii!

Ba mai mult, am şi nişte bunici foarte open minded pe care îi iubesc la fel de tare şi mă bucur că Dumnezeu a vrut că eu să fac parte din acestă familie! Conflictele între generaţi sunt normale, dar dacă le arăţi că poţi ei sunt singurii care se vor bucura pentru tine, indiferent de circumstanţe!

Eşti în război cu fanii din online sau treci uşor peste comentariile negative?

Nu sunt în război, pur şi simplu vreau să le mulţumesc tuturor. Sunt uimit de ce citesc zilnic şi sunt conştient că fiecare are un preferat! Am răspuns din bun simt şi mesajelor negative, pentru că până la urma urmei acea persoană s-a oprit şi a scris şi despre mine. 

Nu putem judeca, sau nu putem influenţa feedback-ul oamenilor. Eu sunt bucuros să primesc sute de mesaje pe zi şi sincer că spun că stau până în zori şi răspund tuturor. Am 4 pagini create deja de fani, lucru care m-a făcut să fiu şi mai mândru! Îi iubesc pe toţi, îmi sunt tare dragi!

 Ai câştigat un capital de imagine în urmă emisiunii? Te recunosc oamenii pe stradă sau la cafenea?

Da, cu siguranţă am câştigat capital de imagine. Mă recunoaşte lumea peste tot, mă opresc la poze foarte mulţi oameni. Este  un sentiment minunat că pot împărtăşi din bunătatea mea şi din starea mea de bine cu atâţi oameni! Sunt fericit, sunt mândru şi mă bucur nespus de tare că am avut ocazia să fac parte din acest show frumos, Chefi la cuţite.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}