EXCLUSIV Cezar Ouatu şi logodnica sa, Andreea Vilău: "Nu ne-am hotărât dacă să facem o nuntă mare sau restrânsă"

4 octombrie, 2019
cezar ouatu si logodnica andreea vilau jpeg

După ce relaţia lor a fost la un pas de ruptura definitivă, iată-i făcându-şi promisiuni de viitor.

Pe Cezar Ouatu (39) îl credeam un burlac convins şi chiar îl bănuiam de-un lung şir de poveşti amoroase, dar ne-a demonstrat contrariul. Atunci când e lângă iubita lui, make-up artistul Andreea Vilău (31), tot universul se comprimă în jurul ei. Şi, după flirtul vinovat care l-a luat de lângă ea o perioadă, Cezar vorbeşte cu seriozitate despre viitorul pe care deja îl prefigurează alături de Andreea, mai ales după ce a convins-o (după 3 cereri în căsătorie!) să-i poarte inelul de logodnă.

OK!: În ce perioadă v-am prins acum? Cezar: După vacanţă, certaţi.

Aşa, ca în ultima zi. Te cerţi de nervi că pleci acasă.

Pe lucruri banale, minore, din cauza faptului că eu sunt uşor exagerat, perfecţionist, şi atunci devin antipatic. Dar e bine că/mi dau seama la timp şi că Andreea e înţelegătoare. Învăţ de la ea cum să fiu mai relaxat.

Eu sunt flower power, sunt boemă. Nu-mi fac nervi, nu sunt vulcanică...

Şi eu sunt boem, dar devin vulcanic atunci când nu-mi iese ceva cum vreau eu. E şi un defect profesional...

Pentru mine, greşeala e umană, trebuie să ne acceptăm şi cu bune, şi cu rele.

Asta da. Iar dacă iubirea devine ceva suveran şi reuşeşte să ne facă să trecem peste multe aspecte înseamnă că, într-adevăr, mai avem multe de spus împreună, ca relaţie şi ca familie, de ce nu? Eu deja gândesc à la grande viitorul nostru împreună. Şi nu pentru că a venit momentul, cum se spune, ci pentru că efectiv, după câte ni s-au întâmplat, mi-am dat seama că între noi chiar există iubire. Ceea ce, în societatea asta haotică, e greu de găsit.

Da!

Mă rog, da... Cumva, mă şi mândresc cu asta. Pentru că tatăl meu, care a fost un mentor pentru mine, a fost şi un om „gospodar“, în sensul că am rămas 5 fraţi şi 3 neveste în urma lui. Eu, chiar dacă am avut destule relaţii, am rămas „în urmă“ cu socoteala, dacă e să mă compar cu el. Dar mă bucur că n-am lăsat copii împrăştiaţi.

Da, dar n-a fost, poate, momentul ori contextul.

Cred că i-a fost teamă să nu facă greşelile părinţilor.

Am vrut să fiu ceva mai atent, e adevărat. Tata a fost un artist cum erau odată, un personaj ca de film şi un intelectual desăvârşit şi poate de aceea era un fel de curtezan...

Mama l-a iertat şi l-a iubit toată viaţa, a fost singurul ei bărbat. Pentru mine, mama chiar reprezintă o icoană, din acest punct de vedere, ca model al femeii care a iubit cu adevărat un bărbat şi căruia i s-a dedicat total.

Eu am fost un fluture până acum şi mi-a plăcut să-mi trăiesc viaţa la maximum, fără să fi fost vreun crai de Bucureşti. Am avut relaţii de lungă durată, dar, ca fiecare, am mai şi greşit, poate am înşelat aşteptările anumitor persoane... Andreea e femeia care m-a înţeles şi care mi-a insuflat această doză de zen, pe care eu nu o am şi care mă echilibrează. Am cerut-o şi de soţie...

De trei ori, da!

Doar unul.

A fost un inel, care nu i-a venit şi pe care l-am schimbat cu un altul. A fost prima dată în viaţa mea când, la cât de orgolios eram, m-am dezbrăcat de orice ego, pentru că iubesc cu adevărat. Şi, când iubeşti, chiar dacă uneori poate părea o umilinţă să te duci să plângi – căci şi băieţii plâng câteodată! – te dezbraci de orice orgoliu. Mai ales că eu am cerut-o imediat după despărţire.

Nu, pentru că o cerere în căsătorie trebuie s-o faci când simţi că totul e bine, nu în momente de disperare. 

Pur şi simplu, am făcut ce am simţit. Mi-am spus să nu repet ce am făcut în trecut, când eram mai impulsivă şi mai categorică, şi să reacţionez total diferit.

Da, am mai fost cerută.

Şi eu am fost cerut o dată! Dar atunci n-am ajuns în punctul în care chiar să ne închipuim cum am forma o familie, la propriu.

E ca şi cum ne-am şti de-o viaţă, ca şi cum am fi copilărit împreună – deşi n-aveam cum, având în vedere diferenţa de 8 ani dintre noi. El e o persoană foarte dinamică, vine mereu cu idei noi, preia iniţiativa, găteşte... E chiar pasionat de gătit şi adesea mi-a reproşat că eu nu prea gătesc.

Nu neapărat că i-am reproşat. Şi eu, şi ea avem mult de lucru, deci nu se pune problema să facem asta zilnic. Dar mi-ar plăcea să gătim în weekenduri, să miroasă a mâncare în casă, să ne strângem în jurul mesei cu familia, aşa cum se întâmplă mai mult de sărbători.

Cezar are reţetele lui: curcan sau raţă la capac, cu usturoi şi vin alb...

Am învăţat multe de la el, am început şi eu să gătesc, deşi mi-a fost mai greu să fac asta, pentru că atunci când ne-am mutat împreună a fost practic prima oară când am plecat de la mama de-acasă. Nu ştiam să pornesc maşina de spălat, nu ştiam nimic!

Eu sunt plecat de-acasă de la 14 ani, n-am fost niciodată băiatul mamei. Andreea Dar îi place să i se arate o grijă deosebită şi ca femeia să fie mămoasă cu el.

dsc 2135 jpg jpeg

Cunosc cazuri şi de pe covorul roşu de la Hollywood care mai şi gătesc, începând cu Oprah Winfrey, care îşi face Instastory-uri cu ce mâncărică face cu legumele din grădina personală. Deci se poate!

Eu plec la 8 de acasă şi ajung abia seara. Muncesc 7 zile din 7, nu am program de corporaţie, unde măcar ştii că la 17-18.00 eşti acasă, iar weekendul îl ai liber. Eu muncesc şi sâmbăta, şi duminica.

Dar ai găsit un bărbat care îţi face micul dejun, care e foarte atent.

Facem micul dejun cu rândul, am început să fac şi eu mâncare gătită, o mazăre, un spanac... (râde) Am evoluat! Plus că mie îmi place foarte mult mâncarea.

Gurmanzi suntem amândoi!

Pentru că mă şi abţin mult! Dacă două zile nu ţin cont ce mănânc, alte trei zile ţin cont!

Noi ne păcălim că ţinem diete în vacanţă, dar de unde, facem nenorocire pe unde mergem! Orgie culinară, efectiv!

Daaa!

Eu apelez des la mama, mai ales de când stă în Bucureşti. Vreau s-o am aproape pentru că, ştii cum e, la un moment dat, părinţii dispar. Poate de aceea caut în partenera mea ceva din spiritul acesta mămos.

Avem o relaţie bună, dar clar Cezar este universul ei.

Eu nu tolerez, indiferent de motivaţii profesionale, de timp, de orice, lipsa de atenţie vizavi de celălalt. Deci un pic mai multă afecţiune n-ar strica! Să mă sufoce un pic mai des, că nu mă deranjează.

Sunt afectuoasă şi pisicoasă, dar roprobabil că nu suficient pentru el. Şi asta ar putea fi un sfat şi pentru mine, şi pentru toate femeile de carieră să fie atente ca, atunci când ajung acasă, să lase totul şi să fie mai focusate pe persoana iubită. Lipsa de atenţie, de afecţiune ne poate transforma în altfel de persoane decât am vrea să fim.

Faptul că este fidelă, muncitoare, ambiţioasă şi, în raport cu mine, tolerantă.

Eu sunt o persoană care reacţionează bine la încurajări, nu la reproşuri. Iar Cezar ia totul prea personal şi crede că gătitul, călcatul, făcutul curăţeniei înseamnă iubire.

Trăim într-o eră modernă, avem femeie la curăţenie, deci nu pretind să le facă Andreea, dar mi-ar plăcea să se implice mai mult. Şi eu fac cumpărături, gătesc, fac curat...

Uneori sunt plecat mult timp.

Pe de altă parte, atunci când e acasă, stă fizic mai multe ore acasă decât stau eu.

Am perioade în care sunt mai liber. Altfel, sunt angajat la Filarmonica din Ploieşti şi sunt implicat în multe alte proiecte. Am un regim fluctuant, chiar dacă am transpirat mult ca să ajung la nivelul ăsta. Au fost vremuri când poate n-am mâncat decât o dată pe zi, sau am îngrijit bătrâni, sau am servit pizza. În Italia, dimineaţa eram magazioner şi căram diverse produse, după-amiază eram la Conservator şi seara eram profesor de cor la o catedrală de lângă Milano. Pe mine m-au călit toate astea, am şi acum acelaşi respect pentru muncă şi-mi dau plămânii la fel de mult – eu fiind unul dintre puţinii artişti care cântă 100% live în orice condiţii.

Am învăţat să fiu! Lui Cristian Faur trebuie să-i mulţumesc că mi-a lărgit orizontul, pentru că el mi-a propus să particip la Eurovision cu piesa lui. De atunci, am trăit tot felul de provocări artistice. Regret doar că tatăl meu n-a apucat să vadă cât de sus am ajuns. A trăit doar mândria de-a mă vedea contratenor. Nu m-a văzut nici la Eurovision, nici la Te cunosc de undeva, nici la X Factor UK...

Mi s-au înmuiat picioarele, la propriu! Chiar şi acum, când retrăiesc momentul, îmi vine să tremur. Ca Robbie Williams să-mi spună că „Eşti campionul lumii!“... E inegalabil! Eu nu m-am dus acolo să impresionez, ci ca să-mi las o carte de vizită în faţa acestui naş al talent-show-urilor, Simon Cowell.

Urmează un festival care-mi poartă numele şi pe care, împreună cu Filarmonica din Ploieşti, îl voi organiza, între 18 şi 20 octombrie. Eu, de-a lungul timpului, am tot apărut alături de diferiţi copii extrem de talentaţi şi de-asta am şi creat acest Festival Internaţional Cezar Ouatu. Este un concurs cu trei secţiuni (canto clasic, canto pop sau canto popular), cu probe eliminatorii şi cu bani serioşi în joc, aşa cum puteţi vedea şi pe

. Mi-am permis să abordez cele trei dimensiuni pentru că şi eu am apărut cu proiecte de genul Gică Petrescu, cu muzică de pahar, ori cu melodii din filme celebre. Eu îmi produc deja propriile spectacole, pe care le organizez prin ţară şi care au un public de 800-1.000 de persoane. Şi tot acum mă puteţi revedea şi la Te cunosc de undeva, la Antena 1, de această dată în duet cu Şerban Copoţ, un foarte bun prieten şi un artist cameleonic. E un sezon extrem de comic, cel puţin legat de noi, care ne-am transformat în nişte „fete de vis“.

Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat până acum şi pentru confortul material pe care îl am. Dar recunosc că mi-aş mai dori o casă cubică, minimalistă, cu piscină şi eventual cu seră, pentru că eu chiar sunt genul care şi-ar dori să meargă cu maşinuţa să tundă gazonul şi să ude roşiile şi ardeii.

Andreea o să stea cu copiii şi o să dea de mâncare la căţei.

1 dsc 1656 jpg jpeg

Eu întotdeauna am vizualizat ideea de familie cu copii, cu căţei, cu o casă cu curte unde să ne strângem cât mai mulţi. Dar, în acelaşi timp, nici n-aş vrea să renunţ la cariera pentru care am muncit 8 ani de zile. Sunt absolventă de Comunicare şi Relaţii Publice, însă mi-am dat seama că mă regăsesc mai mult în zona de beauty şi, după ce am urmat un curs de make-up şi m-am specializat în cadrul brandului MAC Cosmetics, mi-am deschis propriul business. Am un studio unde machiez, unde organizez şi cursuri acreditate şi am colaborat cu multe vedete pentru shootinguri, clipuri, evenimente... Am sacrificat multe ca să ajung aici.

A muncit foarte mult şi o apreciez pentru tot ce-a reuşit!

Este extrem de flatant!

Eu nu doar că-l iubesc, dar îi sunt alături constant, vin cu idei şi-i sprijin evoluţia pe toate planurile.

Nu ne-am hotărât dacă să facem o nuntă intimă sau publică. Dacă ar fi după noi, am face o nuntă restrânsă.

Sper cât de curând. Îmi doresc foarte mult un copil şi am deja în minte profilul copilului nostru: va fi creţ şi brunet ca mine, dar cu buzele şi ochii deschişi la culoare ca ai Andreei. Mă şi imaginez stând cu el în braţe la pian şi cântându-i ceva.

FOTO: Sorin Stana; hairstyle: Simona Cîmpeanu/Gett’s Artistic Team; stilist: Madena; vestimentaţie: COS, Schotch&Soda/Magazin Collective, MC2 Saint Barth/Magazin Sport Couture; locaţie: mulţumim Younivers Summer Club, Piaţa Presei Libere nr. 1, Bucureşti.Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg