EXCLUSIV: Corina Dănilă: „Am o relaţie şi sunt fericită!“

25 octombrie, 2011

În primul interviu acordat presei de la retragerea din atenţia publicului, vedeta TVR a vorbit despre noutăţile din viaţa ei: reîntoarcerea în televiziune şi implicarea într-o nouă poveste de dragoste.

În primul interviu acordat presei de la retragerea din atenţia publicului, vedeta TVR a vorbit despre noutăţile din viaţa ei: reîntoarcerea în televiziune şi implicarea într-o nouă poveste de dragoste.

După ce şi-a încheiat ultimul contract TV şi s-a despărţit de tatăl fetiţei sale, Norris Măgeanu, Corina (39) a refuzat ani în şir invitaţia la dialog a jurnaliştilor. „N-aveam despre ce să vorbesc“, s-a explicat pe loc. Acum, însă, situaţia e cu totul alta: vedeta prezintă o nouă emisiune de divertisment şi se declară din nou împlinită pe plan sentimental. Alături de fiica ei, Rianna (7), şi de bărbatul care-i face viaţa mai frumoasă, celebra prezentatoare a prins iar curajul de a-şi face planuri de viitor.

Te-ai reapucat de televiziune. De ce tocmai acum, de ce cu acest proiect? Corina Dănilă De ce nu? Aşa s-a nimerit. Adevărul e că acum am chef de aşa ceva. Eu şi colegii mei gândim emisiunea de ceva timp, nu a apărut peste noapte. Şi, am mai spus, nu pot fi colegă cu de-alde Magda Ciumac. Dar am învăţat că viaţa e ciclică. Sper să se repoziţio-neze valorile adevărate acolo unde le e locul. Cred că „Topping“ e o oază de bună dispoziţie pentru oameni. Nu vorbim despre poale puse în cap, despre mizerii, ci despre o producţie TV interactivă, de bun simţ.

Nu am disponibilitatea de-a realiza show-uri care să implice scandaluri. La un moment dat, s-a zvonit că preiau emisiunea Mihaelei Rădulescu. Adevărul e că eu n-am purtat nicio discuţie în acest sens. N-am niciun comentariu negativ despre acest gen de emisiune, dar nici n-am cum să fiu eu noua Mihaela Rădulescu. Ea e ea, eu sunt eu.

Se întâmplă în viaţă să-ţi doreşti să faci un pas înapoi. Te întrebi atunci dacă eşti sau nu pe drumul cel bun. Dacă nu e în regulă direcţia în care te îndrepţi, e necesară o pauză. Dar nu pot să pun retragerea mea pe seama experienţei personale. Pur şi simplu nu a fost momentul şi cazul să mai apar. Acum este.

De mai puţin de un an sunt consilier de management în Direcţia Artistică şi Producţie. Încă mă integrez în echipă, dar am experienţă în management şi în televiziune.

Cochetam cu ideea de-a intra în politică de ceva vreme şi primisem deja câteva oferte. Dar atunci lucram în televiziune şi aveam obligaţii contractuale care nu-mi permiteau să mă angajez politic. După aceea am putut să fac acest pas. Am fost vicepreşedinta organizaţiei PSD din Bucureşti, pe partea de cultură. Şi sunt mulţumită de ce am realizat. Însă am renunţat la politică de când m-am implicat iar în TV.

Nu se ştie niciodată unde te poartă viaţa. Dacă nu mă retrăgeam, aş fi mers mai departe cu cariera politică, însă tot pe partea de cultură.

Intenţia mea a fost să pun bazele unei grădiniţe, dar m-am lovit de birocraţie, iar acest lucru mi-a pus beţe în roate şi n-am reuşit să finalizez proiectul. Între timp, Rianna a crescut, a terminat grădiniţa şi e în clasa a doua acum. Poate deschid o şcoală particulară... (râde)

Dacă aş primi propuneri de-a juca în filme, n-aş refuza. Din păcate, în teatru nu voi intra prea curând, pentru că ar trebui să mă dedic trup şi suflet şi nu pot face asta acum.

Nu ştiu încă. Acum vrea să se facă învăţătoare, dar se poate răzgândi. De mică s-a obişnuit cu filmările, dar nu se visează actriţă.

Destul de multe. Şi eu eram băieţoasă în copilărie. Cea mai mare distracţie a ei e wrestlingul la consolă. Îi bate măr pe băieţi. Rianna are o structură foarte bună. Nu este încăpăţânată, nu e deloc alintată. Vorbesc cu ea de parcă ar fi adult, nu se prosteşte. Şi ăsta nu e în totalitate meritul meu, ci şi al mamei mele.

Mama e şi-n ziua de azi ajutorul meu de bază. Ea s-a mutat din Moldova în Capitală după ce tata a plecat dintre noi, acum 10 ani, şi-i voi fi toată viaţa recunoscătoare pentru asta.

Ea are un program bine stabilit, care implică şcoală şi after school. Timpul petrecut împreună începe după 18.00, când ne întoarcem amândouă acasă, şi durează până pe la 21.00. Atunci ne dăm reciproc raportul, ne povestim tot ce am făcut peste zi. Ea e înscrisă la o şcoală de stat, unde e înconjurată de copii normali. Vede şi copii săraci, şi copii cu posibilităţi materiale. Asta-i viaţa şi trebuie să înveţe despre realitatea care o înconjoară.

Oricât i-ai explica tu situaţia, copilul poate să nu înţeleagă deciziile părinţilor. Dar el trebuie să fie convins că părinţii lui rămân părinţii lui, deşi nu mai locuiesc sub acelaşi acoperiş.

Bineînţeles că da! Rianna îşi petrece în continuare timpul şi cu tatăl ei. Acest lucru e necesar pentru psihicul ei. E extrem de important ca acel copil care experimentează separarea părinţilor să înţeleagă că nu el a fost de vină. Rianna a înţeles toate astea, deşi avea numai cinci ani atunci când ne-am despărţit.

Nici, nici. Nu a fost alintată, dar ştie că mama şi tata o iubesc.

Nu. Nici nu s-a pus problema de aşa ceva.

Da. Am o relaţie de ceva timp.

Sunt OK, pot spune că sunt chiar fericită.

Cine e partenerul tău?

Restul interviului poate fi citit în revista OK!.

foto: Laszlo Raduly, arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg