Exclusiv! Cove, despre tragedia care i-a schimbat viaţa: "Am trecut strada şi m-a lovit maşina"

2 decembrie, 2021
7 cove si sotia 1 jpg jpeg

A avut o viaţă de poveste, dar nici momentele grele nu l-au ocolit. Ba mai mult, la un moment dat, a fost la un pas de moarte. Cum erau sărbătorile în copilărie, cu ce s-a confruntat în vremea comunismului şi de ce nu a mai ajuns să îi dea flori Elenei Ceauşescu, deşi fusese alese pentru asta, Cove a povestit într-un interviu pentru OK!

Cove prezintă Flash Monden alături de Diana Bart, de luni până vineri, de la 19.30, şi duminică, la aceeaşi oră, la Prima TV, post ce împlineşte în decembrie 24 de ani de la prima emisie.

Cum a fost viaţa ta în timpul regimului comunist?

Frumoasă. Am fost copil, adolescent, e aceea perioadă a vieţii în care vezi partea frumoasă. Nu ai griji, nu ai probleme, ce ştiam eu că trăiam în comunism? Am stat la cozi, dar era ceva normal, am fost şi pionier şi UTC-ist, dar m-au pierdut pe parcurs. M-au selectat într-un an să îi dau flori tovarăşei Elena Ceausescu, dar a venit Securitatea şi a constat că eram cam negru la ten şi tovarăşii preferau blonzii. Aşa că m-au exclus. Am fost trist şi gelos pe DUBAN care era ales mereu să dea flori.

S-a întâmplat vreodată să te lupţi cu lipsurile financiare, poate atunci în copilarie sau mai târziu? Să nu ai bani să faci un cadou sau să faci ce ţi-ai propus?

Din fericire, nu m-am confruntat cu lipsuri materiale majore, chiar dacă nu am fost un copil de bani gata şi nu am provenit dintr-o familie de oameni bogaţi. Copilăria am petrecut-o înainte de 1989, când diferenţele dintre copii nu erau atât de mari cum sunt astăzi. Aşa că nu am resimţit lipsuri. La şcoală dacă aveai o uniformă nouă sau una veche de un an chiar nu conta. Nu realizam, nu pot să spun că am dus lipsă de ceva, dar nici nu pot spune că am avut absolut tot.

Momentul pe care ai reuşit să îl depăşeşti, dar care se putea termina cu o tragedie?

În copilărie, eram aşa, mai şmecher. Şi am făcut un experiment ce putea fi fatal. Am trecut strada cu ochii în sus şi m-a lovit maşina.  Am avut noroc, am scăpat şi, uite, îţi răspund ţie la întrebări. Mă credeam şmecher şi nu a fost asta.  Cred că vazusem vreun film cu supereroi.

3 cove si familia 1 jpg jpeg

Ai fost fericit de fiecare dată când dragostea ţi-a cotrobăit prin suflet?

E normal să fii fericit de fiecare dată când eşti îndrăgostit, chiar dacă fericirea este de scurtă durată, pentru că iubirea aduce bucurie, şi deseori suferinţă şi întristare.Lucrurile nu se întâmplă exact aşa cum îşi doresşi. Tu te îndrăgosteşti, dar dacă nu ţi se răspunde la sentimente, ce faci?  Atunci e cam greu să mai simţi cum dragostea îti cotrobăie prin suflet.

Ai avut vreodată îndoieli în dragoste?

Să nu ştiu dacă o iubesc sau nu?  Ca orice adolescent. Când întâlneşti pentru prima dată fiorii dragostei poţi avea îndoieli etc. Dar, cu timpul, am învăţat despre mine atâtea lucruri încâ au venit… certitudinile.

Trei lucruri pe care lumea nu le ştie despre Cove?

Sunt multe lucruri pe care lumea nu le ştie şi mă gândeam să rămână secret. Îmi place să privesc un răsărit, să port ochelari de soare…

Care ar fi momentul acela greu, care ţi-a marcat viaţa, dar, într-un fel, te-a făcut omul care eşti astăzi?

Cel de mai sus, când am fost la un pas să nu mai fiu, dintr-un teribilsm de puşti, dar, totuşi, iată că mai sunt

Ce îţi mai doreşti şi nu s-a întâmplat până acum?

O vacanţă într-o ţară caldă, la mijlocul iernii. Ştii, când aici e viscol, lumea pune poze cu munţi de zăpadă şi minusul din termometre, iar tu eşti undeva în Asia, pe o plajă, bei cocktailuri, faci baie, râzi cu copiii. La asta visez de ceva ani. Sigur o devină realitate în curând.

8 ct7a2216 jpg jpeg

Cea mai frumoasă amintire pe care o ai şi e legată de sărbători?

Familia. Pomul de Crăciun, cadourile desfacute. Mirosul de cozonac şi sărmăluţe. Ai mei bucuroşi. Bucuria copiiilor când desfac şi văd că au primit de la Moşul cadoul mult visat. Liniştea aia pe care o aştepţi un an întreg. Crăciunul.

Cea mai mare boacană făcută în copilărie?

Eu am foarte multe amintiri haioase, am făcut tot felul de năzbâtii. Erau haioase pentru mine, dar dramatice pentru părinţi. De la momentul în care le-am dărâmat mobila din casa pe care abia o achiziţionaseră până la faptul că am traversat strada cu ochii în sus şi am fost lovit de o maşină.

Ce vei face de sărbători?

Tot ce am scris mai sus. Şi, în plus, voi dormi.

Dorinţe pentru anul viitor?

Sănatate, că-i mai bună decat toate. Apoi, să îi am pe bunii mei aproape, la Prima TV. Să fac, alături de Diana, emisiuni pe placul lor. Să avem spectacole frumoase la teatru. Să plecăm toţi în vacanţe, să ne bucurăm de familie, de viaţă. Şi să dispară pandemia!Recente pe Ok! Magazine

heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru