EXCLUSIV Cristina Mihaela Dorobanţu, prezentatoarea de la "Puterea Dragostei", declaraţii despre viaţa dincolo de micul ecran: "Mă văd în ipostaza de soţie şi mamă"

21 octombrie, 2020
10 cristina mihaela nunta si copil jpg jpeg

După ce s-a lansat în lumea televiziunii ca fiind pasionată de stil, prezentatoarea face un salt destul de mare, transformându-se în „psiholog“ la Puterea Dragostei.

Pe Cristina Mihaela am cunoscut- o „luptându-se“ pentru crezul ei stilistic cu juraţii de la Bravo, ai stil!, însă viaţa şi producătorii de la Kanal D i-au dat şansa să facă un pas înainte şi i-au oferit bagheta magică a Andreei Mantea, propunându-i rolul de prezentatoare la reality show-ul matrimonial Puterea Dragostei. O ipostază plină de provocări, în care se descoperă pe ea şi încearcă să îi înţeleagă pe concurenţii implicaţi, într-o perioadă în care soarta a pus-o la încercare în plan amoros. Despre noua ipostază şi despre viaţa ei după două despărţiri recente, în cele ce urmează.

Eşti deja la a treia producţie Kanal D în calitate de prezentatoare şi a trecut ceva timp de când te afli în platoul Puterea Dragostei, în Turcia. Cum a fost să-i iei locul Andreei Mantea, care reuşise să atragă un public generos în faţa televizoarelor?

Cristina: Noi fiind colege de trust, a fost destul de uşor, pentru că am preluat frâiele de la ea. Andreea a făcut un lucru extraordinar aici, le-a arătat oamenilor că, dacă te iubeşti cu adevărat, poţi să dovedeşti puterea dragostei. Cumva, mie mi-a fost mult mai simplu, fără să mă ajute fizic, ea mi-a dat curajul să pot face faţă acestui show, ba chiar mai mult, atunci când am decis că voi veni să prezint, mi-a dat şi câteva sfaturi. Mi-a spus, în primul rând, că trebuie să fiu puternică.

Pare și cred că și este o producție grea. Ce ți se pare efectiv greu, ce te consumă?

Avem concurenți cu caractere foarte puternice și nu e ușor să le faci față mereu, răbdarea mi-e pusă de foarte multe ori la încercare. Mă mai pierd și eu cu firea, căci apar tot felul de situații, de conflicte. Am învățat, în timp, că trebuie să mă temperez pe mine ca să reușesc să-i calmez și pe ei. Acesta cred că este secretul meu, încerc întotdeauna să-mi păstrez calmul. Sper ca la finalul competiției să devin un om mult mai puternic și să fiu mai bună din punct de vedere profesional. Nu vreau să mă pripesc, dar cred că și peste zece ani voi spune că Puterea Dragostei va fi fost provocarea vieții mele.

Spuneai, într-un interviu, că te vezi, într-o bună zi, la pupitrul ştirilor. Ce crezi că ar trebui să schimbi la tine sau să îmbunătăţeşti pentru a ajunge acolo? 

Până să prezint acest show, asta îmi doream, să ajung la pupitrul ştirilor, dar după prima săptămână în Turcia nu cred că voi mai ajunge vreodată acolo. Sau poate, într-o bună zi, voi prezenta ştiri mondene, cine ştie...

Dar înainte să ajungi la Bravo, ai stil!, emisiunea care te-a şi lansat, ce făceai, aveai un job?

Terminasem Facultatea de Drept şi masterul în Dreptul afacerilor chiar înainte de emisiune şi, după emisiune, a urmat ascensiunea mea în televiziune, n-am apucat să profesez.

Şi nu-ţi pare rău că ai renunţat la o carieră de avocat?

Nu, absolut deloc, pentru că întotdeauna mi-am dorit să fiu jurnalist. Însă mamei mele îi pare rău şi nu m-a susţinut în nimic din ceea ce am făcut, ea şi-ar fi dorit să fiu notar. Dar, uneori, copiii se întorc împotriva părinţilor (râde). Sunt o persoană de neînţeles pentru mama, dar de înţeles pentru toţi oamenii care ne urmăresc şi le sunt recunoscătoare pentru tot efortul pe care-l fac faţă de noi, pentru că îşi dedică din timpul lor pentru a ne ajuta să fim numărul 1.

Tu inspiri multe fete, ţi-ai creat şi o imagine în mediul online. Cât de mult crezi că contează banii atunci când vine vorba de stilul personal? Şi în ceea ce te priveşte pe tine, dar şi în general.

Mai bine de patru ani, în cadrul emisiunii Teo Show, la rubrica Secrete între fete, am încercat, şi zic eu că am şi reuşit, să le demonstrez femeilor că stilul stă în atitudine, nu în brandul pe care îl purtăm. Nu sunt genul de persoană care consideră că doar lucrurile foarte scumpe conferă stil. Îmi place să combin haine scumpe cu haine massmarket sau cumpărate din bazar.

Care este cel mai scump obiect vestimentar din garderoba ta?

Cred că o geantă care a costat aproximativ 1000 de euro, pe care am primit-o de la prietena mea. Ştia că mi-o doream foarte tare şi a economisit ca să mi-o facă cadou de ziua mea.

Femeile te urmăresc pentru stil şi sunt convinsă că mulţi bărbaţi te urmăresc pentru frumuseţea ta. Ce înseamnă pentru tine frumuseţea în epoca filtrelor de pe Instagram?

Le folosesc şi eu, sunt o persoană asumată. Am apelat, de-a lungul timpului, şi la operaţii estetice, nu mă feresc să recunosc. Încurajez toate persoanele care simt nevoia de o schimbare să o facă, dacă asta le face să se simtă mai bine în pielea lor. Trebuie să ne iubim mai mult.

5 cristina mihaela dorobantu despre casatorie si copil 4 jpg jpeg

Şi ce intervenţii estetice ai ales să-ţi faci?

Am făcut augmentare mamară şi la nivelul buzelor am decis să umblu puţin, punându-mi acid hialuronic. Însă mai rău am făcut şi acum regret, căci buzele mele naturale erau mult mai frumoase. Nu aş mai repeta procedura.

Spuneai, într-un interviu acordat Claudiei Pavel, că nu îţi place să te numeşti vedetă, ci persoană care şi-a îndeplinit visul. Ai şi visuri neîmplinite?

Visez ca într-o bună zi să-mi ţin băieţelul de mână la Puterea Dragostei în platou şi să le spun concurenţilor că am demonstrat şi eu, în afara casei, adevărata putere a dragostei şi mi-am alcătuit o familie.

Dar cum te visai la vârsta asta: căsătorită, cu copii sau cariera e în continuare pe primul loc?

Fix cum sunt acum mă visam, pentru că fiecare lucru pe care mi l-am pus în minte mi s-a îndeplinit. La 30 şi ceva de ani mă văd în ipostaza de care povesteam mai sus, cea de soţie şi mamă şi sper ca Dumnezeu să mă ajute să o îndeplinesc. Dincolo de asta, îmi doresc să cresc profesional, să fiu o bună prezentatoare.

Anul acesta ne-a cam dat planurile peste cap. Ce planuri ţi-a dejucat, până acum, 2020?

Din fericire pentru mine, în perioada de izolare eu a trebuit să muncesc. Pe mine m-a bucurat lucrul acesta, pentru că sunt o fire foarte activă, sunt dependentă de muncă, mă pierd, mă sting efectiv atunci când nu am nimic de făcut. Nu am simţit perioada asta nebună la intensitate maximă, pentru că am avut mereu ceva de făcut.

3 cristina mihaela dorobantu despre casatorie si copil 6 jpg jpeg

Însă ştiu că trebuia să faci nuntă vara aceasta cu iubitul tău, Mihai, cu care erai împreună de 6 ani. Care este, de fapt, adevărul? Ca să nu mai existe speculaţii.

Adevărul este că atunci când două persoane decid să nu mai împartă acelaşi viitor, dar să rămână apropiate, lucrurile nu pot fi întotdeauna explicate, pentru că doar ei ştiu ce trăiesc. Sentimentele au fost atât de intense, că ne-au depăşit chiar şi pe noi, persoanele afectate. Cât despre Mihai, el face parte în continuare din viaţa mea, e o persoană apropiată de sufletul meu şi mă susţine neîncetat. Nu ne-am certat, nu ne-am reproşat lucruri urâte, suntem două persoane mature, care au decis că cel mai bine ar fi să lase puţin garda jos şi să vadă ceea ce viitorul are să le ofere.

Ţi-a afectat relaţia expunerea asta din media şi din online sau pur şi simplu aţi ajuns la o rutină insuportabilă?

Nu, nu e vorba despre asta, el ştia de la început că eu îmi doresc televiziune şi m-a susţinut mereu. N-am simţit niciodată că e deranjat de ceea ce fac.

Şi, după cum citeam în presă, ai început o nouă relaţie cu Paul...

Da, dar în momentul de faţă nu mai suntem într-o relaţie. Eu sunt omul care are parte de multă iubire... în jur. Sunt singură momentan.

1 cristina mihaela dorobantu despre casatorie si copil 8 jpg jpeg

Situaţia asta te-a făcut, cumva, să-ţi reevaluezi concepţia despre ce înseamnă ideea de cuplu în zilele noastre?

Nu, eu rămân la părerea mea că, atâta timp cât doi oameni se iubesc şi au lucruri în comun, vor rămâne împreună. Tot timpul va trebui să existe respect, răbdare şi bun simţ. Trebuie să ne concentrăm asupra lucrurilor pozitive pentru a ne crea, fiecare, propria fericire.

Ce îţi dă putere să te ridici după un eşec?

Rugăciunea, sunt o persoană foarte credincioasă.

Deja ţi-ai făcut o părere din interior despre Puterea Dragostei, dar cum ţi se pare construirea unei poveşti de iubire în captivitate, ca să zic aşa, într-un timp foarte scurt şi cu toate camerele de filmat pe tine? Crezi că poate să dureze o poveste de dragoste care începe aşa?

Da, cred că se poate şi cel mai bun exemplu sunt anumiţi concurenţi, care, după emisiune, şi-au întemeiat o familie, au şi un copil.

Însă cred că e greu să cunoşti pe cineva foarte bine în mediu acela.

Da, poate fi şi greu pentru ei, pentru că se văd prea puţin timp, în afara casei nu au voie să se vadă, dar cred că dragostea adevărată învinge. Sunt, însă, situaţii destule în care îşi pot arăta adevăratele sentimente şi se pot cunoaşte, cu bune şi cu rele.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg