Exclusiv! Cristina Mihaela Dorobanţu, viaţa dincolo de micul ecran: "Iubitul îmi spune că trebuie să ne căsătorim! Acum cariera e pe primul loc"

18 decembrie, 2019
7 cristina mihaela 2 jpg jpeg

Cristina Mihaela a devenit cunoscută publicului larg după participarea la "Bravo ai stil", de la Kanal D. Acum, ea are o rubrică de succes la Teo Show, fiind mândră de ce a realizat până acum. Se concentrează la viaţa profesională, dar şi cea personală, trăieşte o frumoasă poveste de iubire. 

Ai devenit cunoscută după ce ai participat la „Bravo, ai stil!”, emisiunea de la Kanal D. Îţi doreai de mică să cunoşţi celebritatea?

Da, îmi doream să cunosc celebritatea . Cu toate că am absolvit Facultatea de Drept şi, ulterior, am făcut Master în Dreptul Afacerilor, televiziunea cred că este cel mai mare vis al meu. Iată că viaţă m-a adus exact acolo unde am visat, dar trebuie să recunosc că n-a fost deloc uşor. Am întâmpinat foarte multe obstacole, dar mă bucur că am reuşit să trec peste toate. Sunt o persoană credincioasă şi cred că Dumnezeu a stat deasupra tuturor încercărilor din viaţă mea, astfel încât să reuşesc să le depăşesc.

Te vedem des pe sticlă acum,  la Teo Show şi până acum recent în emisiunea concurs de dans alături de Victor Slav. În ce postură îţi place mai mult?

Îmi place foarte mult să fiu moderator TV, să iau „pulsul” celor prezenţi în jurul meu, mă încarc cu energia lor. Ce pot spune ... îmi place cel mai mult să simt asta.

Pe de altă parte, atunci când fac parte din emisiunea „Teo Show”, în calitate de invitat permanet, vineri, la rubrica „Secrete între fete”, mă simt în elementul meu. Mă bucură nespus că am un public mare, care mă urmăreşte în fiecare ediţie. Sunt foarte bucuroasă că am posibilitatea să fac ceea ce îmi place, să vin în faţă doamnelor şi domnişoarelor, cu idei simple, accesibile, purtabile, din zona fashion-ului, a frumuseţii.

Cum te înţelegeai cu Victor Slav, dincolo de camerele de filmat?

Ne înţelegem foarte bine şi m-am bucurat foarte mult că mi-a fost coleg la <Îmi place dansul>. Victor mi-a oferit toată încrederea lui, mi-a împărtăşit din experienţă acumulată şi m-a ajutat acolo unde a simţit că poate interveni.

5 cristina mihaela kanal d 5 jpg jpeg

Ştiu că o admiri pe Simona Pătruleasa. E un model pentru ţine, ţi-ai dori să devii prezentatoare de ştiri?

Da, o admir foarte mult pe Simona, cred că este un exemplu pentru foarte multe tinere care aspiră la o carieră în televiziune. Mi-ar fi plăcut să fiu şi la ştiri, admir spectacolul televiziunii, în general.

Poate pentru un salariu mai bun, un post la pupitrul ştirilor ai părăsi familia Kanal D?

Întotdeauna mi-am dorit să fac ceea ce iubesc, şi fac, din fericire. Pentru mine este important, în această ecuaţie, să fiu înconjurată de oameni de încredere, profesionişţi, alături de care să mă simt bine, şi de la care să am ce învaţă constant.

Mă simt minunat în echipa Kanal D, de la o zi la altă învăţ lucruri noi, benefice în carieră mea, fac ceea ce îmi place, şi sunt mândră că lucrez cu o echipa de profesionişţi desăvârsiţi.  

Sunt curioasă, cum e Cristina Mihaela în viaţa de zi cu zi? Pari foarte organizată...

Fără falsă modestie (râde), vă spun că sunt cel mai punctual om pe care l-am „cunoscut” vreodată! Eu sunt genul acela de iubita care îşi aşteaptă viitorul soţ în uşa, înainte de a pleca la nuntă, „pusă la punct”... . Nu-mi plac oamenii care nu sunt punctuali.

Sunt organizată şi în muncă, pentru că îmi pregătesc rubrica cu una, dacă nu chiar două săptămâni înainte şi, de fiecare dată, când mi se da un lucru de făcut, îmi dau toată silinţa să iasă cât mai bine. Sunt o persoană pozitivă, foarte organizată, perseverenţă, ambiţioasă.

2 cristina mihaela kanal d 2 jpg jpeg

Ai şi un iubit care ţi-a oferit inelul. Plănuiţi o nuntă fastuoasă în vara lui 2020?

Mihai, iubitul meu, îmi spune, dacă nu în fiecare zi, atunci la două zile, că ar cam trebui să ne căsătorim în vara lui 2020. Încă nu ştim cum vom „aborda” evenimentul ... dacă nu  vom face o nuntă fastuoasă sau dacă vom opta pentru o cununie civilă, doar cu cei apropiaţi.

Trăieşţi o poveste frumoasă de iubire. Cum a rezistat relaţia peste ani?

De şase ani suntem împreună şi ne iubim extraordinar de tare. Mihai este jumătatea care mă completează, este partea matură a relaţiei noastre. Iubeşte la mine faptul că sunt o femeie independentă, că de fiecare dată când ne întâlnim schimbări păreri, discutăm despre orice, ne sfătuim. Nu ne plictisim împreună.

Pe de altă parte, îl mai surprind cu o cină în familie, iar, atunci când o fac, se bucură din suflet. Cred că relaţia noastră a rezistat pentru că niciodată nu ne-am lăsat influenţaţi de ce se întâmplă în „exterior”. Mi-am ales viaţă această mai „zbuciumată”, iar Mihai, iubindu-mă foarte mult, a înţeles foarte bine lucrul acesta. Eu şi Mihai ne completăm, avem stiluri de viaţă diferite, dar atunci când ne întâlnim, devenim un tot J.

Din declaraţiile pe care le-ai făcut, ştiu că iubeşti copiii. Te vezi mamă curând?

Iubesc la nebunie copiii, dar nu mă văd mama foarte curând, pentru că am în prim-plan carieră, deocamdată. În plus, nu îmi doresc să fiu genul de mama care îşi lasă copilul să crească cu altcineva, să nu am timp suficient pentru a-l creşte, sau stea mai mult la „bunica”, pentru că eu nu am timp de el.

Recunosc că în momentul de faţă îmi doresc foarte mult să ajung unde îmi doresc, din punct de vedere profesional, fapt care mă <împiedică>, deocamdată, să mă gândesc la conceperea unui copil.

Cum te vezi peste 5 ani de zile?

Tot în televiziune, cu mai multă experienţă acumulată şi gata să fac faţă provocărilor.



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg