EXCLUSIV! Cristina Ţopescu nu avea o relaţie apropiată cu fratele ei, Cristi. Ce spunea jurnalista despre nepoţi: "Sunt o mătuşă rea"

13 ianuarie, 2020
1 cristina topescu si fratele ei jpg jpeg

Fratele mijlociu al Cristinei Ţopescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru OK! Magazine în anul 2011. Se pare că între Cristi şi Cristina nu era o relaţie foarte apropiată. 

În urmă cu 9 ani, Cristi Ţopescu poza fericit în revista OK! Magazine alături de Raluca, partenera lui, de fiul lor, dar şi de bunicul celebru, Cristian Ţopescu. Cristi are acum 43 de ani, iar tatăl lui, pe vremea aceea, avea 73 de ani şi vorbea cu drag despre noua sa postură, cea de bunic. 

Cum vă simţiţi în postura de bunic?

Cristian Ţopescu: Excelent. Şi mă bucur că în familia noastră a mai apărut un băiat, viitor bărbat, care să ducă numele nostru mai departe.

Cristi Da şi nu. Primul nume al copilului este Noah şi aşa îl va striga toată lumea. Cristian este al doilea nume, de botez.

Raluca :Cristi a vrut să-i pună numele Noah, iar eu am vrut să-i spunem şi Cristian, pentru că Noah Ţopescu era prea scurt.

Cu cine seamănă cel mic, aşa liniştit?

C. Cu tata, el este cel mai calm şi cel mai liniştit din familie.

Ce părere aveţi, domnule Ţopescu?

C.Ţ. Subscriu, are dreptate. Suntem o familie liniştită. Sora lui Cristi este mai agitată, dar, în general, avem toţi un temperament, cum se spune, flegmatic, nu? Într-o viaţă agitată, trebuie să fim liniştiţi, ca să facem faţă.

Mătuşa Cristina cum a reacţionat când l-a văzut pe Noah?

C. Cristina şi Noah nu s-au întâlnit încă, din diverse motive. Probabil că ea o să ajungă la un moment dat pe la noi. Aşa că nu pot să vă povestesc încă despre reacţia ei.

R. Cred că, în afară de noi, niciun membru al familiei nu se aştepta şi n-a fost destul de pregătit pentru acest moment. Bunicul, când a auzit prima dată vestea, a spus că este puţin cam devreme pentru el.

Într-un alt interviu exclusiv pentru OK!, Cristina Ţopescu spunea că este o mătuşă rea:

Amănunte necunoscute din viaţa lui Cristi Ţopescu, fratele Cristinei Ţopescu

Şi fratele Cristinei a avut o viaţă tumultuoasă şi se pare că cei doi nu aveau o relaţie atât de apropiată de multă vreme. Cristi Ţopescu lucrează în domeniul hotelier de mai mulţi ani şi a fost ani în atenţia presei în urmă cu mai bine de doi ani, în momentul în care soţia lui, Raluca, a făcut o mărturisire şocantă în social media, aceea că a fost înşelată de acesta de mai multe ori.

Raluca şi Cristi au doi băieţi, Noah şi Lucas, iar după scandalul infidelităţii cei doi au divorţat. Dar nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt şi la scurt timp au făcut, din nou, nuntă în 2018 şi părea că au reuşit să treacă peste momentele dificile. Şi deşi părea un scenariu de film în care dragostea învinge, minunea nu a durat prea mult timp, căci trecutul se pare că a venit din nou peste ei, anul trecut separând-se pentru a doua oară.

13 sotia si copiii fratelui cristinei spatar jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg