Exclusiv! Denise Rifai, despre sl─âbiciunile, iubirile ┼či gre┼čelile ei: ÔÇŁSunt mai sensibil─â dec├ót ├«┼či imagineaz─â mul┼úi. Par dur─â, dar nu suntÔÇŁ

16 aprilie, 2021
1 1denise rifai jpg jpeg

Cu toate ca╠ć ÔÇ×dezbraca╠ćÔÇť invitat╠Žii de orice secrete la emisiunea ei, ÔÇ×40 de ├«ntreba╠ćri cu Denise RifaiÔÇť (Kanal D), este o prezent╠Ža╠ć misterioasa╠ć. ├Änsa╠ć nu s╠Ži scumpa╠ć la vorba╠ć, accept├ónd sa╠ć discute despre partea mai put╠Žin cunoscut─â a vie┼úii sale: sl─âbiciuni, iubiri, gre┼čeli, controverse.

Prezent─â pe micul ecran de circa un deceniu, mai ├«nt├ói la Realitatea ┼či acum la Kanal D, Denise Rifai este poate una dintre cele mai misterioase vedete de la noi. O apari┼úie sofisticat─â, imperturbabil─â, pe alocuri dur─â, despre celebra brunet cu s├ónge iordanian nu se s╠Žtiu foarte multe, cu toate ca╠ć ea ├«s╠Ži ├«ntreaba╠ć invitat╠Žii... tot! Deopotriva╠ć criticata╠ć s╠Ži admirata╠ć, Denise nu lasa╠ć pe nimeni indiferent. S-au fa╠ćcut multe speculat╠Žii de-a lungul timpului despre aceasta╠ć t├óna╠ćra╠ć frumoasa╠ć de 35 de ani, ├«ncep├ónd cu viat╠Ža privata╠ć s╠Ži termin├ónd cu familia, dar s╠Ži cu momentele explozive din cariera de jurnalist. De c├ónd prezinta╠ć emisiunea 40 de ├«ntreba╠ćri cu Denise Rifai, care atinge cote de audient╠Ža╠ć spectaculoase, nu se mai poate ascunde. De fapt, nici nu este intent╠Žia ei, dupa╠ć cum ne-a ma╠ćrturisit ├«n acest interviu, unde a fa╠ćcut lumina╠ć ├«ntr-o serie de aspecte ale existent╠Žei sale. Vedeta ne-a povestit cum react╠Žioneaza╠ć invitat╠Žii la finalul maratonului de ├«ntreba╠ćri care mai de care mai solicitante, c├ót de in influenta╠ć este, de fapt, familia din care provine, cum a fost prima ei iubire s╠Ži ce crede despre intervent╠Žiile estetice. 

Denise, dezbraci invitat╠Žii de orice secrete la 40 de ├«ntreba╠ćri, dar es╠Žti o prezent╠Ža╠ć destul de misterioasa╠ć altfel. As╠Žadar, cine es╠Žti tu? 

Denise Sunt un om simplu, credincios, foarte curat emot╠Žional, scopul meu ind acela de a la╠ćsa ceva bun ├«n urma mea. Pentru asta muncesc ├«n ecare zi, ecare minut al existent╠Žei mele. Cred ca╠ć acesta ar trebui sa╠ć fie unul dintre scopurile noastre c├ónd trecem prin aceast─â lume: s─â l─âs─âm ceva bun ├«n urm─â. 

Cum ai ajuns s─â lucrezi ├«n pres─â, fiind student─â la ASE? Care a fost ┼čansa ta ┼či cine a fost mentroul t─âu ├«n meserie?

Nu am talent la desen absolut deloc, dar mi-ar fi pl─âcut s─â fiu architect. Am, ├«ns─â, bun gust, sim┼ú estetic. Presa este pasiunea vie┼úii mele. Am dorit sa╠ć urmez o facultate, am fost crescuta╠ć ├«n ideea ca╠ć trebuie sa╠ć avem o profesie. Am ales sa╠ć fac o facultate de comert╠Ž exterior la vremea respectiva╠ć, la ASE, pe care am urmat-o patru ani, integral. Dar ecare om are drumul lui, presa a fost marea mea pasiune s╠Ži, imediat dupa╠ć facultate, am urmat un curs de jurnalism s╠Ži de acolo a ├«nceput totul. 

Ion Cristoiu este jurnalistul de la care eu ├«nva╠ćt╠Ž ├«n ecare zi, este un om care, des╠Ži are at├ót de mult╠Ži ani de presa╠ć, savureaza╠ć cu modestie s╠Ži pla╠ćcere ├«nt├ólnirea cu ecare invitat ├«n parte, se simte onorat, des╠Ži invitat╠Žii lui ar trebui sa╠ć se simta╠ć onorat╠Ži de prezent╠Ža lui. Este acel ziarist care ├«s╠Ži iubes╠Žte profesia cu pasiune - de c├ónd se trezes╠Žte s╠Ži p├óna╠ć se culca╠ć, tra╠ćies╠Žte pentru presa╠ć. Este un exemplu pentru noi tot╠Ži s╠Ži eu sunt onorata╠ć ca╠ć ma╠ć apreciaza╠ć foarte mult. 

Puteai alege, datorita╠ć aspectului zic s╠Ži ├«na╠ćlt╠Žimii, o cariera╠ć ├«n modelling, de exemplu. Ai avut planuri, ocazii ├«n acest sens? 

Niciodata╠ć nu s-a pus problema de as╠Ža ceva. Apreciez femeile frumoase, mi-ar pla╠ćcut sa╠ć u mai ├«nalta╠ć, am 1,72. Frumuset╠Žea nu este doar apanajul femeilor ├«nalte, am va╠ćzut s╠Ži femei mignone extraordinar de frumoase. Mi- ar pla╠ćcea sa╠ć am o fetit╠Ža mai ├«nalta╠ć dec├ót mine. Dar la o cariera╠ć ├«n modelling nu m-am g├óndit niciodata╠ć s╠Ži nici nu cred ca╠ć as╠Ž putut lucra ├«n acest domeniu... Sunt pasionat─â de profesia mea, aceea de jurnalist. 

Întrebările pe care le primesc invitaţii tăi la "40 de întrebări cu Denise Rifai" sunt uneori atât de incomode, încât de multe ori m-am întrebat cum de nu se ridică să plece. Cer să afle dinainte ce subiecte din viaţa lor vor fi abordate? Cum se negociază apariţia la emisiune?

Niciun invitat nu a va╠ćzut ├«ntreba╠ćrile ├«nainte. Cei care vin ├«n aceasta╠ć emisiune sunt cons╠Žtient╠Ži ca╠ć demersul nostru este unul c├ót se poate de corect s╠Ži de uman. Le punem ├«ntreba╠ćri ce vizeaza╠ć tot ce a apa╠ćrut despre ei ├«n presa╠ć, iar invitat╠Žii mei au ocazia sa╠ć clari ce acele aspecte. Nu consider ca╠ć sunt ├«ntreba╠ćri incomode, sunt ├«ntreba╠ćri care poate niciodata╠ć nu au fost adresate, des╠Ži au fost ├«n mintea s╠Ži pe buzele tuturor. Tipul acesta de emisiune le da╠ć posibilitatea invitat╠Žilor sa╠ć se descopere ├«n fat╠Ža publicului, sa╠ć clari ce toate chestiunile despre ei apa╠ćrute ├«n spat╠Žiul public. Am avut invitat╠Ži controversat╠Ži, poate chiar hulit╠Ži la un moment dat, dar care au surprins pla╠ćcut ├«n emisiune; oamenii i-au va╠ćzut asumat╠Ži, sinceri, deschis╠Ži s╠Ži publicul prefera╠ć ├«ntotdeauna tipul acesta de atitudine s╠Ži adeva╠ćrul. 

screen shot 2021 04 16 at 10 22 42 png png
Denise Rifai

Dar pentru tine ca jurnalist, care a fost cel mai incomod invitat de p├óna╠ć acum? Cine t╠Ži-a dat cel mai mult de furca╠ć s╠Ži consideri ca╠ć te-a pus ├«n di cultate? 

Dan Negru a fost un invitat imprevizibil, iar formatul este unul foarte riguros. Eu ├«l respect foarte mult pe Dan Negru, s╠Žtiu ca╠ć s╠Ži el pe mine. Au fost momente amuzante ├«n emisie, cu sigurant╠Ža╠ć. 

Sunt curioasa╠ć ce se ├«nt├ómpla╠ć c├ónd se termina╠ć maratonul de ├«ntreba╠ćri, cum react╠Žioneaza╠ć invitat╠Žii, ce va╠ć spunet╠Ži la final. 

La finalul fieca╠ćrui interviu, fie ca╠ć vorbim de cei mai abili politicieni, oameni de afaceri, sportivi, oameni de televiziune, tot╠Ži sunt cumva bulversat╠Ži. Nu e us╠Žor sa╠ć treci prin toata╠ć viat╠Ža ta s╠Ži sa╠ć clarifici at├ótea lucruri. Te consuma╠ć o astfel de experient╠Ža╠ć ├«n aceeas╠Ži ma╠ćsura╠ć ├«n care ├«t╠Ži face s╠Ži bine. Unii dintre ei m-au sunat la c├óteva zile dupa╠ć ce au fost ├«n platoul emisiunii sa╠ć-mi spuna╠ć ce ra╠ću le pare ca╠ć nu au fost mai glumet╠Ži, mai relaxat╠Ži, mai atent╠Ži la ceea ce le-am spus, pentru ca╠ć eu le repet sa╠ć aiba╠ć ├«ncredere ├«n mine s╠Ži sa╠ć e atent╠Ži la acele introduceri pe care le fac ├«nainte de a lansa ├«ntrebarea. De acasa╠ć pare un spectacol, dar nici pentru mine, nici pentru invitat nu este simplu, exista╠ć tensiune, este di cil sa╠ć ra╠ćspunzi la 40 de ├«ntreba╠ćri; e o ra╠ćscolire de amintiri s╠Ži de emot╠Žii s╠Ži un exercit╠Žiu de sinceritate, ├«n primul r├ónd cu tine ├«nsut╠Ži/├«nsa╠ćt╠Ži, dupa╠ć caz.

Es╠Žti un moderator controversat, de-a lungul timpului ai fost uneori atacata╠ć. C├ót de tare te afecteaza╠ć c├ónd es╠Žti criticata╠ć pe net? Cites╠Žti criticile despre tine? 

Ce s╠Žtiu s╠Ži ma╠ć bucura╠ć este ca╠ć sunt foarte mult╠Ži cei care ma╠ć iubesc. Eu sunt foarte critica╠ć cu mine ├«nsa╠ćmi s╠Ži daca╠ć eu sunt mult╠Žumita╠ć cu ce am fa╠ćcut sau de modul ├«n care m-am pozit╠Žionat, nu ma╠ć afecteaza╠ć criticile sau atacurile. Nu pot╠Ži mult╠Žumi pe toata╠ć lumea. Daca╠ć vorbesc despre mine ├«nseamna╠ć ca╠ć nu sunt o prezent╠Ža╠ć ce trece neobservata╠ć. Indiferent de ce ai face, este imposibil sa╠ć ├«mpaci pe toata╠ć lumea, mereu va exista cineva care mai are ceva de comentat, de spus.

Satisfaci curiozita╠ćt╠Žile publicului adres├óndu- le invitat╠Žilor ├«ntreba╠ćri extrem de personale, ├«nsa╠ć tu nu prea hra╠ćnes╠Žti curiozitatea publicului ├«n ceea ce te prives╠Žte. De ceÔÇĘes╠Žti evaziva╠ć ├«n privint╠Ža viet╠Žii tale private, a ba╠ćrbatului din viat╠Ža ta? 

Nu sunt nici evaziva╠ć, nici discreta╠ć, am povestit toata╠ć viat╠Ža mea, am ra╠ćspuns tuturor ├«ntreba╠ćrilor.

T╠Ži-a mai dat cineva vreun inel, ├«n afara╠ć de Dan Bittman, c├ónd l-ai avut invitat? 

Dan Bittman, un ba╠ćrbat s╠Ži un artist minunat pe care eu ├«l admir mult, mi-a fa╠ćcut o surpriza╠ć pla╠ćcuta╠ć c├ónd a venit la emisiune. A fost modalitatea lui de ba╠ćrbat fain de a-s╠Ži negocia ├«ntreba╠ćrile. Mi-a oferit un inel ├«n calitate de invitat, nu de ba╠ćrbat. Am fost ceruta╠ć ├«n ca╠ćsa╠ćtorie la viat╠Ža mea, nu sunt ca╠ćsa╠ćtorita╠ć s╠Ži nu s╠Žtiu daca╠ć ma╠ć voi ca╠ćsa╠ćtori vreodata╠ć. 

Ai fa╠ćcut din ├Äntreba╠ćri o adeva╠ćrata╠ć institut╠Žie. Es╠Žti Denise Rifai de la Ministerul ├Äntreba╠ćrilor, as╠Ž putea spune. Pui s╠Ži acasa╠ć la fel de multe ├«ntreba╠ćri? 

Nu este mare diferent╠Ža╠ć ├«ntre Denise de la televizor s╠Ži Denise cea din realitate. Sunt o femeie empatica╠ć, t╠Žin mult la oamenii din jurul meu, sunt corecta╠ć s╠Ži ca femeie, s╠Ži ca jurnalist. Sunt stricta╠ć, riguroasa╠ć, dar s╠Ži atenta╠ć cu oamenii pe care eu ├«i pret╠Žuiesc. Ga╠ćsesc mereu un echilibru s╠Ži nu sunt at├ót de incisiva╠ć pe c├ót las impresia ca╠ć as╠Ž fi. Cu sigurant╠Ža╠ć mincinos╠Žii s╠Ži obraznicii sunt ├«ntotdeauna taxat╠Ži. 

S╠Žtiu ca╠ć ai tra╠ćit mereu ├«ntre doua╠ć lumi, tata╠ćl ta╠ću fiind musulman. Ce reguli a trebuit sa╠ć respect╠Ži, ce restrict╠Žii ai avut? 

Tata nu a fost niciodata╠ć de acord sa╠ć lucrez ├«n presa╠ć. 

Ce-t╠Ži mai aduci aminte despre prima ta iubire? Ce ne pot╠Ži dezva╠ćlui despre acea perioada╠ć? 

A fost pura╠ć s╠Ži foarte frumoasa╠ć. Toata╠ć viat╠Ža mea mi-au pla╠ćcut oamenii des╠Žtept╠Ži cu care pot╠Ži construi. Nu au contat niciodata╠ć banii c├ót au contat disciplina, inteligent╠Ža s╠Ži dorint╠Ža de a face ceva ├«n viat╠Ža╠ć. Eu sunt un om foarte muncitor s╠Ži ├«mi plac oamenii asemeni mie. Un om des╠Žtept ├«s╠Ži face rostul lui ├«n viat╠Ža╠ć s╠Ži lupta╠ć, iar asta ├«l ajuta╠ć sa╠ć aiba╠ć s╠Ži un anumit caracter. Acestea au fost calita╠ćt╠Žile pe care le-am ca╠ćutat la un ba╠ćrbat. Prima poveste de iubire a fost una foarte pura╠ć, cu un ba╠ćiat care avea aceste calita╠ćt╠Ži pomenite mai sus. 

De la cine ai mos╠Žtenit frumuset╠Žea asta misterioasa╠ć, sofisticata╠ć? S╠Ži, desigur, de la cine ai gena spiritului justit╠Žiar s╠Ži incomod? 

Multumesc, ├«mi place sa╠ć primesc complimente s╠Ži ma╠ć bucur c├ónd simt ca╠ć oamenii ma╠ć plac. Nu s╠Žtiu daca╠ć sunt o femeie frumoasa╠ć, dar s╠Žtiu ca╠ć am un s╠Žarm al meu. Sema╠ćn foarte mult cu tata s╠Ži familia lui, cred ca╠ć de aici am tra╠ćsa╠ćturile zice s╠Ži am mos╠Žtenit foarte mult s╠Ži din puterea s╠Ži personalitatea tata╠ćlui meu. Sunt o lupta╠ćtoare s╠Ži ├«mi place ma╠ćcar sa╠ć ├«ncerc sa╠ć fac lucrurile corect. Nu reus╠Žesc ├«ntotdeauna, pentru ca╠ć nu depinde doar de mine, dar lupt pentru ceea ce ├«mi doresc s╠Ži pentru ceva ├«n care cred. Daca╠ć am face cu tot╠Žii asta, am mult mai bine. 

Ce pa╠ćrere ai despre intervent╠Žiile estetice? Ai simt╠Žit p├óna╠ć acum nevoia sa╠ć faci o ajustare? Iubesc chirurgia estetica╠ć s╠Ži trebuie sa╠ć le mult╠Žumim acestor oameni care fac minuni, pentru ca╠ć sunt persoane care au realmente nevoie de intervent╠Žii estetice. Sunt at├ót de multe femei s╠Ži at├ót╠Žia ba╠ćrbat╠Ži care tra╠ćiesc cu anumite complexe ce le afecteaza╠ć viat╠Ža. Ma╠ć bucur ca╠ć exista╠ć oameni minunat╠Ži cu harul de a lua de pe inima unui om o povara╠ć. Mi- as╠Ž face toate intervent╠Žiile posibile, dar cred foarte mult ├«n discret╠Žie s╠Ži ├«n faptul ca╠ć astfel de intervent╠Žii trebuie sa╠ć sublinieze frumuset╠Žea. Totul trebuie fa╠ćcut ├«ntr-o justa╠ć ma╠ćsura╠ć de medici prega╠ćtit╠Ži doar ├«n acest domeniu s╠Ži ├«n limitele fizionomiei s╠Ži corpului ta╠ću. Sunt foarte multe femei care s╠Ži-au fa╠ćcut tot felul de intervent╠Žii deloc reus╠Žite. Sunt foarte mult╠Ži medici care uita╠ć de deontologie s╠Ži se g├óndesc la buzunarul lor propriu. Apreciez oamenii care ├«s╠Ži ├«ntorc pacientele din drum atunci c├ónd nu este cazul ca acestea sa╠ć apeleze la chirurgia estetica╠ć. 

Despre trecutul ta╠ću nu sunt foarte multe informat╠Žii pe Internet, apropo de discret╠Žia ta, dar se spune ca╠ć provii dintr-o familie cu mari posibilita╠ćt╠Ži nanciare s╠Ži foarte influenta╠ć. Ai fost un copil de bani gata? 

Nu am fost un copil de bani gata, provin dintr-o familie de oameni normali care au muncit s╠Ži care au studiat la viat╠Ža lor. Nu suntem foarte bogat╠Ži sau influent╠Ži, suntem o familie cu bun simt╠Ž, cu un nivel de trai normal, decent. Conteaza╠ć sa╠ć ai principii bine as╠Žezate de acasa╠ć, valori, sa╠ć ├«t╠Ži faci treaba s╠Ži sa╠ć fii cinstit ├«n munca ta. 

screen shot 2021 04 16 at 10 23 53 png png
Denise Rifai

Interviurile tale cu oameni politici au fost de multe ori explozive, ai fost trans╠Žanta╠ć, dar s╠Ži criticata╠ć pentru modul de abordare. Exista╠ć vreun moment din cariera ta unde s╠Ži tu consideri ca╠ć ai fost prea... agresiva╠ć? 

Numai cine nu munces╠Žte nu gres╠Žes╠Žte. Sunt sigura╠ć ca╠ć au fost multe lucruri pe care as╠Ž putut sa╠ć le fac mult mai bine, dar trecutul meu, gres╠Želile mele reprezinta╠ć prezentul meu, boga╠ćt╠Žia mea de asta╠ćzi. ├Äncerc ├«n ecare zi sa╠ć fac lucrurile mai bine, ├«nsa╠ć sunt cons╠Žtienta╠ć ca╠ć au fost s╠Ži gres╠Želi. Cu sigurant╠Ža╠ć am fost s╠Ži mult prea temperamentala╠ć, dar asta a avut lega╠ćtura╠ć s╠Ži cu v├órsta, lipsa de experient╠Ža╠ć s╠Ži cu dorint╠Ža mea de a aduce adeva╠ćrul ├«n fat╠Ža oamenilor. Diplomat╠Žia se dezvolta╠ć ├«n timp, ├«n ani s╠Ži dupa╠ć multa╠ć munca╠ć cu interlocutori din domenii variate. 

Le este ba╠ćrbat╠Žilor mai frica╠ć de tine dupa╠ćÔÇĘce ÔÇ×l-ai tocatÔÇť pe Borcea ├«n emisiune? S╠Ži nu doar pe el, desigur. Au devenit mai ret╠Žinut╠Ži ├«n preajma ta, es╠Žti curtata╠ć mai put╠Žin? 

Nu l-am tocat pe Cristi Borcea deloc ├«n emisiune, a fost un invitat cu care m-am ├«nt╠Želes perfect, a acceptat toate ├«ntreba╠ćrile, a ra╠ćspuns la ele, a spus adeva╠ćrul lui. Este un om pe care ├«l respect. Ma╠ć bucur ca╠ć a avut ├«ncredere ├«n mine s╠Ži a acceptat toate ├«ntreba╠ćrile pe care i le-am adresat, la╠ćmurind unele lucruri. Au fost ├«ntreba╠ćri pe care orice jurnalist ar dorit sa╠ć le adreseze s╠Ži, cu sigurant╠Ža╠ć, ar fost multe alte ├«ntreba╠ćri de pus, dar am fost condit╠Žionata╠ć de rigoarea formatului ÔÇô de numa╠ćrul de 40 de ├«ntreba╠ćri. 

Cum ai reus╠Žit, totus╠Ži, sa╠ć ├«l aduci pe Cristi Borcea la emisiune? Cum de ├«t╠Ži era dator? A precizat la nal ca╠ć ├«t╠Ži fa╠ćcuse o promisiune. 

Am avut la un moment dat o discut╠Žie referitoare la un interviu fa╠ćcut mai demult s╠Ži el a fost un om de cuv├ónt, iar eu am fost un jurnalist de cuv├ónt. A venit la emisiune s╠Ži a fost sincer.

La 35 de ani, es╠Žti la apogeul carierei, dar pare ca╠ć nu te gra╠ćbes╠Žti sa╠ć ├«ntemeiezi o familie, sa╠ć devii mama╠ć. T╠Ži-ai dori copii, ai fost zorita╠ć de familie sa╠ć ai urmas╠Ži? 

Nu sunt la apogeul carierei, muncesc ├«n fiecare zi pentru a ajunge acolo. Ca femeie, ma╠ć consider ├«nca╠ć foarte t├óna╠ćra╠ć. ├Ämi doresc foarte mult sa╠ć am copii, ├«nsa╠ć ├«i voi avea c├ónd va exista un partener cu care sa╠ć pot cres╠Žte un copil echilibrat. El are nevoie de ambii pa╠ćrint╠Ži s╠Ži c├ónd aduci pe lume o fiint╠Ža╠ć trebuie sa╠ć fii ├«ntr-un cuplu solid, sa╠ć te cunos╠Žti cu omul de l├ónga╠ć tine, astfel ├«nc├ót sa╠ć ├«i oferi o educat╠Žie buna╠ć, dar s╠Ži un mediu frumos ├«n care sa╠ć creasca╠ć. Daca╠ć nu voi cunoas╠Žte un astfel de ba╠ćrbat nu voi face niciodata╠ć copii s╠Ži nu este nicio problema╠ć, nu ma╠ć gra╠ćbesc. 

Te-ai g├óndit vreo secunda╠ć cum ar fost viat╠Ža ta daca╠ć te-ai na╠ćscut ├«ntr-o t╠Žara╠ć musulmana╠ć cu reguli stricte? 

Iubesc lumea musulmana╠ć, ├«mi plac t╠Ža╠ćrile arabe dar, din pa╠ćcate, femeia acolo nu se bucura╠ć de libertatea cu care sunt eu obis╠Žnuita╠ć. M-am na╠ćscut ├«n Europa, sunt ceta╠ćt╠Žean european s╠Ži am toata╠ć libertatea. Ca structura╠ć, sunt o femeie libera╠ć. 

Ai o fire dura╠ć, pari un om strict, greu de tulburat. Pot╠Ži povesti un moment ├«n care cineva te-a fa╠ćcut sa╠ć te simt╠Ži vulnerabila╠ć? 

Nu sunt o femeie dura╠ć, sunt poate mai hota╠ćr├óta╠ć, mai lupta╠ćtoare. Sunt mai sensibila╠ć dec├ót ├«s╠Ži imagineaza╠ć mult╠Ži. Par dura╠ć, dar nu sunt. Vulnerabila╠ć am fost de multe ori ├«n fat╠Ža celor pe care eu ├«i iubesc. Am aceleas╠Ži frici, temeri ca orice alt om normal. 

Ce am fi surprins╠Ži sa╠ć constata╠ćm despre tine daca╠ć te-am vedea ├«n timpul liber, c├ónd nu es╠Žti ├«n fat╠Ža camerelor? 

Sunt un om normal s╠Ži-mi plac marea, plimba╠ćrile, ca╠ćrt╠Žile.

Care ar primul lucru pe care l-ai schimba daca╠ć ai ajunge m├óine, sa╠ć zicem, pres╠Žedintele Rom├óniei? 

Ar fi o onoare sa╠ć fiu prima femeie pres╠Žedinte a statului rom├ón. Mi-as╠Ž ├«ndeplini atribut╠Žiile funct╠Žiei. Cu sigurant╠Ža╠ć, as╠Ž fi un pres╠Žedinte foarte implicat ├«n bunul mers al nostru ca stat.

Foto: Kanal D, InstagramRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg