EXCLUSIV Diana Dumitrescu, gazda emisiunii "Mireasa": "Sunt o mămică foarte relaxată"

17 aprilie, 2020
1 diana dumitrescu mireasa mamica carol 1 jpg jpeg

De când a anunţat că revine pe micile ecrane, fanii săi abia aşteptau s-o revadă. Iar actriţa, odată cu această relansare în plină pandemie, a trebuit să-şi regândească programul de tânără mămică.

Antena 1 a creat o aşteptare febrilă în rândul publicului său, odată ce-a anunţat lansarea noii emisiuni matrimoniale "Mireasa", cu atât mai mult cu cât la cârma ei a fost anunţată Diana Dumitrescu (36). Vorbim despre o revenire spectaculoasă a actriţei după o lungă pauză de "sticlă", timp în care frumoasa blondă care s-a făcut cunoscută cu rolurile din telenovelele de la Acasă TV a avut alte proiecte, dar a şi devenit soţia lui Alin Boroi, în septembrie 2018, şi mămica lui Carol, un an mai târziu. Uite cum se împarte acum între filmările de la Antena 1 şi timpul petrecut cu cel mic.

OK!: Într-o perioadă în care cei mai mulţi sunt nevoiţi să stea acasă, tu te-ai relansat. Cum percepi tu momentul acesta care s-a suprapus cu criza pandemică? Diana Dumitrescu: Într-adevăr, noul meu proiect de la Antena 1 a venit într-un context cu totul şi cu totul deosebit, şi nu doar pentru români, ci pentru întreaga omenire, dar asta nu m-a descurajat. Eu îmi fac treaba, luându-mi toate măsurile de precauţie necesare şi cu speranţa că ceea ce facem noi îi bucură pe cei de acasă, care ne urmăresc!

De ţinutele mele se ocupă Eniko Santo, iar multe dintre elementele folosite fac parte din garderoba mea, aşa că mă regăsesc foarte mult în acest stil. 

diana dumitrescu tinute mireasa jpg jpeg

Nu, dar printre puţinele lucruri de care îmi este foarte dor în această perioadă este mersul la sală. Mai aşteptăm, însă, ca lucrurile să revină la normal sau măcar cât mai aproape de normalitate. Până atunci, încerc să fac eu acasă câteva exerciţii, în plus faţă de mişcarea pe care un copil de vârsta lui Carol oricum o solicită. 

17 diana dumitrescu mireasa mamica carol 12 jpg jpeg

Oooo, sunt multe provocări şi le întâlnesc zi de zi. Poate părea foarte simplu din afară, dar este extrem de greu să duci un astfel de show, cu peste 20 de concurenţi cu caractere puternice. Cred că, până acum, cea mai mare provocare a fost să îi fac pe concurenţi să vorbească, să se deschidă în faţa unei ţări întregi. 

Nu-mi dau seama. Cred că, pe de o parte, le incită ideea de a se căsători în direct, pe de altă parte există un sentiment de nesiguranţă şi teamă, perfect normale, ţinând cont că au la dispoziţie doar câteva săptămâni pentru a-şi cunoaşte alesul. 

Mama.

Cu mine!

7 diana dumitrescu mireasa mamica carol 2 jpg jpeg

Mă descopăr ca fiind foarte relaxată. Şi eu sunt surprinsă de relaxarea asta a mea, dar îmi face bine, mai ales în situaţia în care ne aflăm acum. 

Să fie foarte atente cu cine intră în contact, să îşi ia toate măsurile de precauţie şi să încerce, pe cât posibil, să nu se panicheze. Panica nu aduce nimic bun. Sunt convinsă că, până la urmă, totul va fi bine!

10 diana dumitrescu mireasa mamica carol 5 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}