EXCLUSIV Diana Munteanu: „Probabil sunt în cea mai bună formă a mea!“

6 octombrie, 2022

Vedeta Antenei 1 etalează un corp demenţial şi, în vara ce tocmai s-a încheiat, a stat în preajma celebrităților la Grand Prix-ul din Monaco.

Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg

Cu Diana Munteanu în echipa SuperNeatza de Weekend, dimine­­ţile de duminică sunt mult mai atrăgătoare. Căci nu doar că are entertainmentul în sânge, dar are şi un corp senzaţional, care răstoarnă prejudecăţile legate de pragul vârstei de 40 de ani şi face din ea un model aspiraţional pentru femeile de toate vârstele. Şi, pe lângă o vară super cool, în care şi-a etalat acest beach body perfect în cele mai hot costume de baie, pe plajă, la piscină ori în reclamele unui brand celebru, Diana a avut parte de una dintre cele mai pline de adrenalină experiențe: a fost în punctul terminus al distracției pe Coasta de Azur, la cel mai stylish eveniment automobilistic european: Grand Prix-ul din Monaco.

OK!: Ești greu de prins, Diana. În câte proiecte ești angrenată acum, câte joburi ai?
Diana Munteanu:
Principalul meu proiect şi cel de suflet este SuperNeatza de Weekend, locul în care mă simt cel mai bine! Dar, pe lângă asta, am activitatea din online şi campaniile pe care le desfăşor acolo, plus evenimentele pe care le prezint atunci când sunt solicitată. Toate astea pe lângă drumurile pe care le fac zilnic cu fiul meu, David, către şcoală, antrenamente şi meciuri. Dar este un ritm cu care m-am obişnuit şi care îmi place.

Cât de greu e să te trezești devreme în weekend, pentru Neatza?
Sunt un om matinal, la ora 05:00 sunt în picioare în fiecare zi, nu numai duminica, atunci când este zi de emisie. Ca atare, nimic greu, din punctul ăsta de vedere! Plus că şi ziua pare mai lungă atunci când te trezeşti devreme şi aşa am timp pentru toate.

Partea bună e că unul dintre contracte e despre costume de baie, piele bronzată, adică fix ce-ți place ție cel mai mult, să furi tot soarele. Ai mai avut timp să stai la plajă ca în alte veri?
O, da! Nu se vede?! (râde) Sigur! Iubesc soarele şi el pe mine, nu ratez nicio ocazie de a prinde puţin bronz. Fie că este vorba despre vacanţele la mare, fie doar că-mi beau cafeaua de dimineaţă în grădină, eu stau la soare! Controlat, cu factor de protecţie, cum spun medicii, nimic în exces!

Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (3) JPG

Dar această siluetă fit, cu care defilezi deja de câțiva ani buni, ce sacrificii presupune?
Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!

Cum se împacă dieta cu înghețata? Cam cât de des te „premiezi“?
Ei, nu, la îngheţată nu renunţ! (zâmbeşte) Mănânc şi zilnic dacă am poftă, dar reduc din alte alimente nocive sau fac mai mult sport. Echilibrul este cuvântul de bază! În orice! Dar asta mai vine şi odată cu vârsta.

Te simți cel mai bine la greutatea de acum? Unii au zis că ești prea slabă sau chiar anorexică...
Mă simt perfect, cum spuneam. Probabil cel mai bine! 54 de kilograme, la înălțimea de 1,71 m, consider că e o greutate optimă.

Pe de altă parte, tot acest beach body te menține pe val. Cât ai câștigat de pe urma imaginii tale?
Muncesc şi mă menţin în formă pentru mine, pentru că asta înseamnă în primul rând sănătate. Şi mai apoi pentru imagine...

Că vorbeam despre stat la plajă, ai avut ocazia să te bronzezi și la Monaco. Cum a fost experiența ta de la Grand Prix?
Da, am fost şi la Monaco, însă acolo am stat destul de puţin la soare. M-am bucurat de experienţă şi cred că a fost cea mai frumoasă din câte am trăit. Îmi e teamă de zboruri, în general, şi sunt fericită că am reuşit să zbor cu elicopterul. Zilele de antrenament, calificările şi cursa au fost un vis! Urmăresc Formula 1 din pasiune, aşa că pentru mine a fost un vis împlinit.

Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (1) JPG

I-ai prins în poze și pe piloții Sergio Perez și Max Verstappen. Care a fost vibe-ul competiției și al lor, ca staruri F1?
Am apucat să-i văd doar pentru câteva secunde şi da, am fost fericită să prind un cadru cu ei. Vibe-ul în cadrul unei astfel de curse este unic! Grand Prix-ul din Monaco este tradiţie şi are un farmec aparte.

Ai avut ocazia să vezi și cuplul princiar, pe Albert și Charlène. Cum ți s-au părut?
Au avut o apariţie extrem de elegantă, cum era şi de aşteptat, demnă de statutul lor.

Prin mulțime se aflau multe alte vedete, Patrick Dempsey, Heidi Klum, Naomi Campbell... Tu ai mai zărit pe cineva?
Sincer, nu. Accesul se făcea destul de greu de pe iaht, pentru că, evident, străzile erau blocate şi nu am avut cum să-i văd.

Cred că fiul tău, David, a fost un pic invidios pe trip-ul tău. Ai reușit să îi aduci vreun autograf VIP, vreun suvenir mai special?
I-am adus o şapcă Mercedes, pentru că el e fan Lewis Hamilton, care concurează pe circuit sub emblema acestui fabricant.

El ce sporturi urmărește, în afară de fotbal și înot, pe care le și practică?
Urmăreşte și el Formula 1, ca și mine, e pasionat de cursele auto.

La 13 ani, David e tot mai fit, mai masculin. Cum percepi saltul băiatului tău spre un adolescent cool și atrăgător?
David este un copil bun şi cuminte, iar noi doi suntem, înainte de orice, prieteni. Povestim mult despre toate lucrurile din viaţa noastră şi le facem pas cu pas. Îşi vede de şcoală şi fotbal cu multă conştiinciozitate.

Ai fost soție de fotbalist, acum ești mamă de fotbalist. Cred că îți poți da teza în campionate. Simți o emoție diferită acum, din tribune?
David nu este încă fotbalist, este un drum lung până acolo. Însă, într-adevăr, munceşte mult, fotbalul este pentru el pasiune şi dăruire. Iar eu îl susţin cu tot ce pot şi o să-l încurajez să-şi urmeze visurile, indiferent ce îşi va dori să facă.

Ești pregătită și pentru momentul în care-ți va prezenta o fată drept prietenă?
Fiul meu este încă un copil, care îşi vede de şcoală şi de fotbal. Are doar 13 ani.

Oricum, că vrei sau nu, vei fi un etalon complicat pentru orice fată va apărea în viața lui...
Cine spune asta?! Nu sunt un etalon pentru nimeni. Nimeni nu trebuie să fie. Fiecare trebuie să fie bine cu el şi cu viaţa lui. Şi fiecare este aşa cum simte să fie. Eu nu cred în etichete.

În viața ta mai e loc și pentru altcineva special?
Sunt un om împlinit şi fericit! Am mai mult decât am sperat vreodată şi sunt recunoscătoare pentru asta.

Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (2) jpg

Făcând o analogie cu Splash, ești genul curajos, care se aruncă înainte, care acceptă provocări noi sau ești precaută, testezi terenul și îți iei mai greu avânt?
Sunt genul care acceptă provocări, dar sunt şi precaută. E bine ca în viaţă să păstrezi un echilibru. Iar eu sunt un om echilibrat, mereu am fost așa.

Ce surprize ai pentru noi în noul sezon?
Aşa cum v-am obişnuit, ne vedem în fiecare duminică la SuperNeatza de Weekend, cu invitaţi frumoşi, subiecte de actualitate şi veselie multă.

FOTO: Antena 1, arhiva personală



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg