Exclusiv! Doina Teodoru: "E o întreagă nebunie cu diferența de vârstă dintre mine și Cătălin"

2 octombrie, 2023

Are umor și ne-a demonstrat-o în această discuție sinceră, despre cum se așterne astăzi universul unei femei frumoase, deștepte și amuzante.

Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (4) jpg

Simpatica actriță de comedie este amuzantă și-n persoană, iar pentru asta depunem mărturie după ce-am petrecut câteva ore cu ea, la ședința foto pentru OK!. Ne-am întâlnit înainte de premiera serialului în care joacă la Antena 1, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, dar am vorbit, ce-i drept, și despre America Express și... Cătălin Scărlătescu. După ce ne-a cucerit iremediabil cu roast-urile ei de la iUmor, actrița de 34 de ani ne-a plăcut și ca om, cu bune și cu rele, în celebrul show de anduranță. Un an mai târziu, Doina ne-a dezvăluit detașată că de-abia acum s-ar încumeta să meargă cu Cătălin în această aventură, cu inima deschisă. Aflați în rândurile de mai jos de ce...

Doina, serialul în care joci la Antena 1, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609, este difuzat, deja, de ceva timp, însă nu-i strică o promovare în plus. 

Doina Teodoru Ce pot spune cu siguranță este că  a fost super distractiv la filmări. Partenerul meu este Lucian Ionescu, am terminat Actoria în același an, e un actor care mi-e super drag și e foarte talentat. E distractiv, îmi place foarte mult proiectul.

Îți place și personajul tău?

Doina Teodoru Da, Adina Bălți este un personaj pozitiv, sora cea mare dintre cele trei. Poate fi considerată un soi de oaie neagră pentru că a rămas însărcinată încă din timpul liceului și s-a măritat prea repede. E un rol care sapă destul de adânc în tine. Dacă inițial ai impresia că este un personaj ușurel de comedie, cu cât te uiți mai mult, îți dai seama că are foarte multe straturi, ca la ceapă. (râde)

Ai ceva experiență în materie de seriale TV, începând cu Renata din Băieți de oraș”, însă trebuie să discutăm și despre alt personaj care face furori online: Dana Budeanu. Ai primit vreodată vreun feedback din partea originalului?

Doina Teodoru Nu, dar nu e ăsta lucrul cel mai important. Important este cum primește publicul acest personaj. A fost primit foarte bine. E fun să-l fac, dar e și destul de greu. Eu înainte să intru pe scenă stau cu căștile în urechi și o ascult pe ea vorbind, pentru că are un fel de-a pune accentul pe cuvinte. Are o energie foarte specială a ei. N-am cunoscut-o în viața reală, așa că rămâne un personaj pentru mine. Din punctul meu de vedere, cea mai bună apariție a acestui personaj, de când îl tot fac, a fost în emisiunea Antitalent prezentată de Dan Bittman. E preferatul meu.

Tu ești actriță la Teatrul de Comedie și la Teatrul Mic, probabil nu foarte multă știe asta.

Doina Teodoru Da, de fapt sunt actriță independentă, colaborez cu mai multe teatre. Și am multe spectacole independente, cu care merg prin țară în turnee. Nu sunt angajată la niciun teatru și nici nu vreau să fac asta. Am libertatea să-mi fac programul cum doresc.

Financiar ești ok cu spectacolele de teatru, dacă n-ar fi fost colaborările cu televiziunea?

Doina Teodoru Da, dacă ești un actor care-și face treaba, câștigi bine. Este o idee eronată asta cum că n-ai face-o. Eu eram foarte ok și înainte și asta și pentru că nu sunt angajată. Cei angajați nu sunt foarte fericiți financiar. Eu îmi fac meseria din pasiune, dar îmi place și să-mi câștig pâinea bine. Tocmai de aia vreau să rămân în regim independent.

Altfel, la Antena 1 se apropie și premiera America Express, iar lumea a rămas cu imaginea ta din show-ul de anul trecut.

Doina Teodoru E și normal să fie așa, pentru că acolo au cunoscut, cumva, omul.

Mai ai momente de nostalgie legate de acea experiență?

Doina Teodoru Uite, dacă îl întrebi pe Cătălin, ar zice că a fost o experiență traumatică. Dar pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut în viața asta. Eu aș repeta oricând, mi-a plăcut teribil. Bine, și îmbină niște lucruri care îmi plac: călătoriile, aventura... Îmi place să merg așa, hai-hui, cu rucsacul în spate, să stau de vorbă cu localnicii. Și-n vacanțele mele tot asta fac, merg pe insule din astea cât mai puțin turistice, unde n-ai rețea la telefon, n-ai curent.. Deși, acum, de când sunt cu Cătălin, e un pic mai complicat, căci lui îi place confortul.

Ai simțit că emisiunea asta a scos ceva urât din tine sau din Cătălin?

Doina Teodoru Într-adevăr, acest format îți încearcă limitele, este un concurs de anduranță nu numai fizică, ci și psihică. Habar n-am, cred că au văzut cel mai bine spectatorii ce a fost urât. (râde) Din punctul meu de vedere e uman: în situații extreme poți să fii nervos, să fii în multe feluri.

Pe social media s-a comentat mult, ați avut și voi partea voastră de hate. Te-a afectat asta?

Doina Teodoru Nu m-a afectat, pentru că am evitat să citesc. Am învățat asta de când am fost la iUmor, nefiind obișnuită cu genul ăsta de interacțiune cu publicul. La teatru, pe scenă, te plac nu te plac, spectatorii aplaudă la final. Dar în momentul în care ești cu camera pe tine și devii un subiect de discuție pentru toată lumea, n-are niciun sens să te chinui să fii pe placul tuturor. Nu trebuie. Când eram la iUmor am citit niște comentarii care m-au afectat foarte tare și de-atunci am zis că nu mai vreau să fac asta. Nu m-ajută cu nimic.

Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (2) jpg

"Se simte diferența între generații, însă e fun, că nu ne plictisim niciodată"

După difuzarea emisiunii, apăreau constant știri legate de despărțirea voastră, alimentate de declarațiile voastre cum c-ați plecat separat în vacanță. A fost, până la urmă, și-o despărțire provizorie?

Doina Teodoru Nu, noi nu ne-am despărțit niciodată. A fost nevoie să plecăm să ne mai aerisim creierii un pic, să stăm cu prietenii noștri, să stăm în natură. A fost un stres foarte mare acolo, în emisiune.

Ca s-o dau dintr-o extremă în alta, tu și Cătălin ați vorbit vreodată de căsătorie? E ceva în cărți?

Doina Teodoru Nu ne-am pus problema până acum. Ne este foarte bine așa.

Aveți trei ani de relație, nu?

Doina Teodoru Aproape trei ani, da. Nicio zi din relația noastră nu seamănă cu alta. Suntem haos amândoi. (râde) Încă ne calibrăm. Timp împreună petrecem și nu prea, pentru că eu sunt mereu plecată, ba în turnee, ba cu spectacole, el la fel, ba are festivaluri, filmări. Când prindem timp împreună de obicei fugim pe undeva sau stăm pur și simplu în casă. Sau la Cătălin la restaurant, unde se mai adună prietenii. Cea mai lungă perioadă în care efectiv am stat mereu împreună a fost la America Express. Și a fost și pe la începutul relației, ne-am aruncat în gol. De-abia acum mă simt cu adevărat pregătită să merg cu el în America Express.

Acolo am observat că vă completați bine, în ciuda... diferenței de vârstă dintre voi. Știu că e ceva foarte comentat în legătură cu voi.

Doina Teodoru Da, e o nebunie cu diferența de vârstă, pentru toată lumea contează, mai puțin pentru noi. Nu l-am întrebat câți ani are când l-am văzut prima oară și l-am plăcut. Se simte o diferență între generații, și-n gândire, și-n alte aspecte, avem de multe ori discuții din astea principiale. Din anumite puncte de vedere, el e mult mai conservator, cum și eu sunt la fel, din alte puncte de vedere. Dar da, se simte diferența între generații, însă e fun, căci nu ne plictisim niciodată, avem multe de vorbit despre asta.

Dar chiar așa, cum v-ați cunoscut voi?

Doina Teodoru În Vama Veche, dar nu s-a întâmplat nimic, doar am făcut cunoștință. Apoi, peste câteva luni, ne-am văzut la niște petreceri la niște prieteni comuni. Avem mulți prieteni în comun. Am început să vorbim, el să facă pe marele seducător cu mine, eu “șezi blând că nu e cazul”... Și uite-așa, dintr-una într-alta, am ajuns să ieșim la date. I-a plăcut mult de mine, l-am activat...

Ai și the look și the brain și ești și amuzantă. Îl amuzi și pe el?

Doina Teodoru Uneori râde, uneori se supără. Și când am fost la Chefi la cuțite să-i fac roast, el nu știa asta, dar o simțea cumva pe țeavă. Iar textul a fost scris de mine cap-coadă, în vacanța noastră din Thailanda, când m-a enervat într-o zi. (râde) Știam că o să am nevoie la un moment dat de textul ăla... A fost o surpriză pentru el când m-a văzut la emisiune, deși a intuit asta. Are o intuiție foarte bună.

Ce zodie este el?

Doina Teodoru El este Rac și eu Scorpion.

Sunteți compatibili. Dar da, altfel, Racii sunt cam sensibili la atacuri la persoană.

Doina Teodoru Iar combinația cu ascendent în Fecioară, ca la el, e fatalitate. (râde)

Foto: Sorin Stana, Make-up: Laura Perian, Hair: Cristina Şuvăgău, Stilist: Madena Pasăre, Vestimentație: Ionela Mandrescu, Hugo Boss, Gina Tricot, Review- Magazin Peek&Cloppenburg



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg