Exclusiv Fiica lui Martin Lawrence, Jasmin: „Tata m-a crescut astfel încât să fiu cu picioarele pe pământ”. Ce ne-a povestit despre noul reality-show de la E!, „Relatively Famous: Ranch Rules”

5 februarie, 2022
1 jasmine si martin lawrence jpg jpeg

Pe 6 februarie are premiera în exclusivitate la E! reality show-ul „Relatively Famous: Ranch Rules”, în care vei vedea provocările dificile la care sunt supuşi opt copii de vedete care trebuie să locuiască şi să muncească la o fermă din Colorado. Fiica lui Marin Lawrence este una dintre ei, iar în interviul care urmează ne-a povestit totul despre această experienţă

Din luxul şi relaxarea de la Hollywood direct la munca de la o fermă afectată de pandemie! Aceasta este misiunea pe care a acceptat-o Jasmin Lawrence, iar alături de ea, în acest reality show îi vei mai vedea pe: Taylor Hasselhoff, fiica lui David Hasselhoff, Myles O’Neal, fiul lui Shaquille O’Neal, Harry James Thornton, fiul actorului Billy Bob Thornton, Ebbie, fiului rapperului Eazy-E, Hana Giraldo, fiica starurilor rock Pat Benatar şi Neil Giraldo, Austin Gunn, fiul campionului de wrestling Billy Gunn, şi Redmond, fiul muzicianului Ray Parker. Cu toţii se întâlnesc la ferma Saddleback din Colorado, având doar o lună la dispoziţie ca să pregătească locul pentru a fi redeschis publicului, după un an în care a fost închis din cauza pandemiei. Proprietarii fermei îi însărcinează cu treburi gospodăreşti care mai de care mai solicitante, aşa că participanţii sunt nevoiţi să lase deoparte numele celebre pe care le poartă şi să se apuce de treabă. Întreaga aventură o vei vedea începând de mâine la E!, în cadrul reality show-ului „Relatively Famous: Ranch Rules”, iar Jasmin, fiica actorului Martin Lawrence ne-a povestit totul despre experienţa ei de la fermă şi relaţia pe care o are cu celebrul său tată.

Bună, Jasmin. Cum ai decis să accepţi această provocare de a participa la reality show-ul E! TV de la Saddleback Ranch?

Cred că mi-a plăcut foarte mult că a fost vorba despre un proiect care mă provoca să ies din zona mea de confort şi am vrut să văd cum mă pot descurca în asemenea condiţii. Mai mult, fiind vorba despre un business afectat de pandemie, m-am gândit la dificultăţile atâtor oameni în această perioadă şi cum pot să ofer o mână de ajutor, cum pot face ceva care să aibă un impact pozitiv în aceste vremuri în care atâţia oameni suferă, îşi pierd joburile. Deci a fost vorba despre a accepta o provocare, dar a şi oferi ajutor oamenilor.

Tatăl tău, actorul Martin Lawrence, are o fermă în Virginia. M-am întrebat dacă erai în vreun fel familiarizată cu atmosfera de la Saddleback Ranch...

Da, avem o fermă în Virginia, dar este cu totul diferit. Am avut doar câţiva cai acolo la un moment dat, dar nici vorbă să fie o fermă de animale, ca la Saddleback. Locul acela pentru noi e ca o casă de vacanţă unde mergem să ne relaxăm, să ne rupem de lume, tatălui meu îi place să-şi recapete energia acolo între filmări. Deci e cu totul altceva...

4 jasmine 4 jpg jpeg

Care a fost cel mai dificil lucru pe care l-ai făcut la Saddleback? Am văzut înainte de lansarea reality show-ului câteva filmări, iar într-una dintre ele spui că „tunsul oilor este... dezgustător”.

Pentru ce vor vedea telespectatorii în prima parte, aş spune că da, cel mai dificil pentru mine a fost să tund oile. Oamenii când aud despre asta se gândesc că e ceva uşor, le dai jos blana, dar vă spun că e chiar greu. Iar animalele sunt puternice şi nu stau locului... Şi când mai ai şi 20 de oi de tuns, e multă muncă.

Cum te-ai adaptat la faptul că dormiţi toţi într-o cameră?

Nu mă aşteptam la asta. Am fost atât de surprinsă. Şi mi-a fost greu, pentru că sunt puţin introvertită şi îmi preţuiesc mult spaţiul personal. Aşa că a fost dificil să mă adaptez, să stau patru săptămâni cu oameni pe care abia îi cunosc.

Dar ţi-ai făcut prieteni acolo?

Da, sigur. La întoarcerea de la Saddleback Ranch, pot spune că am câştigat nişte prieteni. Când treci printr-o asemenea experienţă unică, te apropii de oamenii cu care o împărtăşeşti, se fac conexiuni frumoase. Iar noi, cei de acolo, am spus că e o experienţă pe care nu au cum să o înţeleagă cu totul, în profunzime, cei din afară.

Am văzut că fiul lui Shaquille O’Neal vorbeşte mai mult despre stilul lui de viaţă. Spune: „Eu nu gătesc. Am Chef personal”. Spune-mi şi tu despre viaţa ta în Los Angeles, ai un tată faimos, dar şi iubitul tău la fel – este fiul lui Eddie Murphy.

Da, e adevărat că am parte de experienţe cu totul altfel, dar în acelaşi timp tatăl meu m-a crescut astfel încât să fiu cu picioarele pe pământ, să fiu recunoscătoare pentru ce am şi să înţeleg că trebuie să munceşti ca să obţii ce vrei, nu să aştept să mi se dea. Datorită felului în care am fost crescută cred că sunt un om echilibrat. De-asta nici nu mă veţi vedea în show că voi spune despre ce fac sau nu fac în viaţa mea din Los Angeles. Pentru că, la urma urmei, când laşi faima deoparte, cu toţii suntem oameni.

Ce relaţie ai cu tatăl tău? I-ai cerut sfatul despre participarea la acest proiect sau eşti un spirit independent?

Nu l-am întrebat neapărat ce ar trebui să fac, dar am stat de vorbă, şi-a spus părerea. Tata mă susţine extraordinar în tot ce aleg să fac. Aşa că şi acum mi-a spus: „Dacă asta vrei să faci, sunt alături de tine 100%”. Şi mi-a dat multe sfaturi, m-a încurajat, mi-a spus să fiu puternică, pentru că pot depăşi chiar şi momentele când simt că îmi e prea greu. Am stat de vorbă cu el chiar şi când eram la fermă, în momente în care simţeam că nu mai pot şi spuneam: „Sunt epuizată. E prea mult pentru mine”. Iar el nu a încetat să mă susţină: „Ba nu, poţi să faci asta! Eşti puternică”. Apoi când a văzut filmări de acolo, mi-a spus: „Sunt atât de mândru de tine! Uite ce ai reuşit!”. Dar s-a şi distrat foarte tare cu aventurile noastre, pentru că dincolo de dificultatea misiunii noastre, show-ul are şi mult umor. Şi cred că a fost fericit să mă vadă angajându-mă într-un asemenea proiect şi dându-mi toată silinţa.

3 jasmine 3 jpg jpeg

De ce ţi-a fost cel mai dor când erai la fermă? Sau ce şi-a lipsit cel mai mult?

Nu ştiu de unde să încep?! În primul rând, somnul. Odihna. Nu ştiu dacă oamenii înţeleg că la o fermă adevărată, munca nu se termină niciodată. Şi când prinzi puţin timp să dormi, trece atât de repede. Pentru că ne şi trezeam foarte de dimineaţă. Îmi amintesc că mă trezeam când afară era încă întuneric şi tot ce-mi doream era să mă întorc în pat. Dar aveam multă treabă, trebuia să avem grijă de animale şi nişte oameni depindeau de noi.

Care este cea mai importantă lecţie pe care ai învăţat-o din această experienţă?

Aş spune că cea mai importantă lecţie este să nu mă mai tem de lucrurile cu care nu sunt familiarizată, să fiu mai deschisă. Plus că m-am descoperit mult mai bine, am descoperit lucruri noi pe care le pot face, am văzut că sunt mult mai puternică decât credeam. Am învăţat să-mi înfrunt temerile, pentru că asta îţi aduce lucruri pozitive în viaţă.

Ţi-a schimbat perspectiva asupra vieţii?

Da, nu ai cum să treci prin aşa ceva şi să nu ţi se schimbe perspectiva. M-am întors acasă cu mult mai recunoscătoare pentru ceea ce am şi apreciind mult mai mult lucrurile simple.

Lăsând deoparte acest proiect, care sunt ambiţiile tale în carieră, Jasmin?

Am absolvit Duke University în mai 2018 şi de atunci studiez actoria, asta este ceea ce-mi doresc să fac, merg la castinguri, îmi construiesc drumul pas cu pas şi cu răbdare. Foto: Profimedia, Instagram, E!



Recente pe Ok! Magazine

Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png