Exclusiv! Fuego: "I-aş fi râs în faţă cu ironie celui care mi-ar fi spus că vom trece prin asta. Voi preţui mai mult viaţa şi ceea ce am"

27 martie, 2020
1 80290569 2451011385025863 3149125409325449216 n jpg jpeg

Paul Surugiu încearcă să profite cât mai mult de viaţă, acum, de când s-a izolat la domiciliu. Chiar dacă priveşte situaţia cu îngrijorare, artistul găteşte, scrie şi încearcă să le ţină curajul celor dragi. Nu şi-a mai văzut bunica, ca să nu o pună în periocol, dar se gândeşte că va veni şi acel moment în care nu va mai face economie de îmbrăţişări.

OK: Paul, te sperie pandemia?

Fuego: Nu cred că panica este o soluţie. Eu sunt un om raţional, respect ceea ce ni se spune şi încerc, conştiincios, să fiu responsabil pentru mine şi pentru cei din jurul meu. Nu sunt speriat, dar mă gândesc la toată situaţia aceasta cu îngrijorare. I-aş fi râs în faţă cu ironie celui care, acum câteva luni, mi-ar fi spus că vom trece prin asta în viitor. Nu l-aş fi crezut! Sunt sigur că vom trece cu bine, dacă stăm în casă. Vom lua totul de la capăt, cu punct şi virgulă. E ciudată îngrădirea aceasta a libertăţii, dar cum ea devine unica soluţie, ne supunem şi încercăm să ne păstrăm mintea limpede. Eu unul dezinfectez în permanenţă, mă informez din surse sigure şi încer să fiu pozitiv, încurajându-i şi pe cei din jurul meu, prin telefon, să fie la fel!

OK: Cu ce îţi ocupi timpul în perioada în care stai în casă?

Fuego: Încerc, în primul rând, să-mi antrenez mintea. Încerc să nu iau totul ca pe-un concediu prelungit şi să stau să lenevesc. Fac o mulţime de lucruri, benefice pentru mine, pentru sufletul meu. Creez, compun, pictez, scriu, citesc. Ba chiar mi-am dat seama că am ratat atâtea din cauza lipsei de timp. Fac mâncare şi mă bucur de gusturi speciale, realizate chiar de mine.

Mă îndrept cât mai mult spre arta românească, încercând să o redescopăr. Lucrez la proiecte şi pun la punct detalii pentru concertul meu din 7 iunie, de la Sala Palatului. Nu las nici o clipă mintea în pace. O pun la lucru intens şi o ţin în priză continuă. Sun oameni dragi, familie sau prieteni pe care i-am neglijat, de multe ori, din lipsă de timp. Îmi reorganizez complet casa, lucrurile. Fac treburi normale, fireşti, dar nici o clipă nu stau degeaba şi nu am timp să mă plictisesc. Viaţa e contruită din atât de multe lucruri încât n-ai vreme să-ţi dai seama de cum trece vremea. Fac curat în grădina mea interioară, iar seara mă uit la filme. Le aleg atent şi încerc să învăţ ceva din fiecare. Ori sunt producţii de la Oscar, ori filme de artă, ori de familie, ori seriale de la Netflix sau HBO. Şi cred că fiecare dintre noi ar trebui sa facă într-un fel ca perioada aceasta să fie prilej de redescoperire, de introspecţie, de regăsire a sinelui. Şi pe voi vă invit să urmăriţi, în fiecare duminică, la TVR 2, show-ul DRAG DE ROMÂNIA MEA!

83300617 2535577589902575 7441325921753104384 o jpg jpeg

Din fericire, nu. Nu cunosc pe nimeni care să aibă virusul şi-mi doresc ca povestea asta să rămână aşa. De asta şi stau în casă, încercând să protejez pe cât se poate, pe toţi cei dintre noi. E foarte important ca oamenii să înţeleagă gravitatea situaţiei şi să respecte reguli. Chiar dacă şi mie mi-e dor de bunica, nu merg la ea. Chiar dacă mi-e dor de cei dragi, aleg să stau acasă şi să le aud vocea, liniştindu-i. Viaţa are prioritate acum şi dacă suntem cu capul pe umeri şi respectăm hotărârile, putem scăpa cu bine din aceste momente!

Dincolo de orice, mă voi bucura şi voi preţui mult mai mult oamenii şi libertatea mea. Cu toţii aflăm acum valoarea unei îmbrăţişări sincere şi însemnătatea sentimentelor. Şi nu cred că sunt privat de bucurii acum, cred că înţeleg că viaţa nu are nici un moment în care să te întrebe ce vrei să facă cu tine. Da, voi preţui mai mult viaţa mea şi ceea ce am! Şi voi avea mai multă grijă, aşa cum e firesc, de sănătatea mea!Recente pe Ok! Magazine

Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg