EXCLUSIV Geanina Ilieş, despre bărbatul din viaţa sa: "Sunt într-o relaţie de opt ani şi suntem foarte fericiţi"

31 august, 2020
4 geanina ilies are iubit jpg jpeg

Discretă, dar nu cu o viaţă secretă, prezentatoarea ne-a povestit, cu asumare, despre cum arată universul ei la timpul prezent.

Mulţi dintre noi au cunoscut- o la pupitrul ştirilor, alţii o urmăresc în mediul online, iar alţii o ştiu de la Ferma, emisiune difuzată anul trecut de PRO TV, unde, alături de ceilalţi concurenţi, a dat proba răbdării şi anduranţei. O experienţă care, după cum ne-a spus chiar ea, a schimbat-o definitiv. La fel cum a schimbat- o şi demersul de a-i face fericiţi pe cei singuri, înscrişi la emisiunea Gospodar fără pereche. Geanina este puternică pentru că a fost nevoie, pentru că atunci când mulţi dintre noi mergeau în cluburi sau în vacanţe, ea creştea un copil, pe Patrick, fiul ei în vârstă de 14 ani, alături de care recunoaşte că s-a maturizat. Despre viaţa cu un adolescent, intervenţii estetice şi despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de Mircea, în cele ce urmează.

După câţiva ani buni în care ai făcut o pauză de televiziune, te-am revăzut, anul trecut, la Ferma. Cum ai trăit acea experienţă?

Geanina: În primul rând, am avut nevoie de o perioadă pentru mine, să mă cunosc şi mai bine. Pentru mine, experienţa din Ferma a fost cea mai frumoasă experienţă după momentul în care l-am născut pe Patrick. După ce am ieşit de acolo mi-am dat seama cu adevărat cine sunt eu, care sunt plusurile şi minusurile mele. Nu a fost uşor, nu a fost nici foarte greu, dar am învăţat cum să gestionez lucrurile în viaţă, în sensul că, raportându-mă la strategiile care se făceau în Fermă, mi-am dat seama care sunt oamenii care sunt lângă mine cu adevărat sau doar au nevoie de ceva de la mine. Mi-a uşurat viaţa, m-a învăţat să fac o selecţie printre oamenii care mă înconjurau. Nu pot spune că mi-am revenit imediat după, adaptarea a fost puţin mai grea. După o lună am realizat că a fost, de fapt, cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea.

Ce ai făcut până să reapari pe sticlă, după ce ai plecat de la Antena 1 şi până să ajungi la PRO TV, în acest reality show extrem de urmărit?

După ştiri, am vrut să fac o pauză pentru mine, m-am concentrat pe afacerile mele, am vrut să muncesc pentru mine. Eu mă identificam cu partea asta de beauty şi am zis să încerc să devin antreprenor. Prietenul meu m-a ajutat, m-a ghidat şi m-a învăţat cum merg lucrurile atunci când ai o afacere. Am deschis o clinică de estetică, am continuat cu solarul, pe care îl aveam deschis încă de când eram la Antena 1. Însă după vreo trei ani de zile mi se făcuse dor de televiziune şi cum nimic nu e întâmplător, am fost sunată şi cooptată în echipa de la PRO. Mă gândeam că oricum, dacă ar fi să mă întorc în televiziune, aş face- o pentru un proiect care să merite. Dacă mă întrebai cu un an înainte dacă aş vrea întrun astfel de proiect, aş fi spus nu. Anul trecut, însă, am zis că trebuie să schimb ceva, căci ce e mult strică şi m-am gândit să vând clinica şi să rămân doar cu solarul. Era prea mult pentru mine, nu mai aveam timp. N-am anticipat ceea ce avea să urmeze, toată chestia asta cu pandemia, dar am fost norocoasă şi am luat o decizie bună la începutul acestui an, când am vândut afacerea.

După ce te-ai remarcat la fermă, cei de la PRO TV te-au plăcut şi te-au păstrat în echipa lor pentru o nouă producţie: Gospodar fără pereche. Ce ai descoperit despre tine prezentând un show în care contribui la a face fericiţi nişte oameni singuri?

Eu m-am regăsit încă de la casting în acest format, pentru că şi cu prietenele mele vorbesc mereu despre probleme, despre viaţă şi mereu îmi plăcea să dau sfaturi. Aşa că stăteam bine la partea de empatie şi îmi doream să îi ajut să îşi găsească fericirea. Am învăţat că nu există relaţia perfectă, că trebuie să lăsăm de la noi, că trebuie să existe, mereu, un echilibru. Am rămas plăcut surprinsă să văd că băieţii din provincie ar putea fi, oricând, un exemplu pentru băieţii de la oraş. Ei încă mai ţin cont de maniere.

Tu ţi-ai dat seama, după ce ai prezentat această emisiune, ce te face pe tine fericită?

Mi-am dat seama că m-am simţit foarte bine că am putut să descopăr ce ţară frumoasă avem, să mă bucur de zone absolut minunate: Maramureş, Delta Dunării, Sibiu, Alba. Mi-am dat, încă o dată, seama, că trebuie să ne dăm mai mult timp nouă, să nu ne mai lăsăm pe ultimul loc, fiind mereu grăbiţi şi încercând să facem lucruri şi de faptul că fericirea vine din lucrurile mărunte. Că e important să ai acasă o jumătate cu care să te înţelegi, să fie linişte şi armonie între voi. Să ai echilibrul acela de la care pleacă totul.

5 geanina ilies are iubit de 8 ani 1 jpg jpeg

Şi, în prezent, ai acest echilibru în plan personal? Căci mi se pare că eviţi să te afişezi cu vreun bărbat.

Nu am evitat. Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine. El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa.

Are şi un nume acest el...

Da, Mircea. (râde)

Şi cum se înţelege Mircea cu fiul tău?

Foarte bine, îl respectă foarte mult. El îi dă sfaturi şi asta e cel mai important pentru mine, să se înţeleagă ei, pentru că eu l-am făcut pe Patrick când eram foarte tânără şi l-am crescut singură.

Sunteţi logodiţi, locuiţi împreună?

Locuim împreună, dacă o să se întâmple ceva în legătură cu statutul social, o să discut despre asta, n-o să-l ascund. (râde)

Dar relaţia lui Patrick cu tatăl lui care este? Mai ales că adolescenţa bate la uşă.

Fiul meu a decis să nu mai menţină legătura cu tatăl lui, a fost strict decizia lui, iar eu, ca mamă, am procedat exact cum cred că ar fi procedat oricine şi anume să ţin cont de decizia lui, căci nu mai e un copil mic.

2 geanina ilies are iubit 3 jpg jpeg

Cum ai defini acum relaţia cu fiul tău? Căci, după cum spuneai, nu mai e un copil.

Sunt o norocoasă, pentru că nu mi-a făcut niciodată vreo figură ciudată. Îmi place foarte mult generaţia aceasta nouă de copii, eu îi susţin, au personalitate şi au foarte multe cunoştinţe având acest privilegiu legat de accesul facil la tehnologie şi informaţie. Eu mă bazez pe comunicare, am discutat mereu precum cu un om matur, dorind să îi transmit că e luat mereu în serios. Ne povestim toate secretele, evident, într-o anumită măsură. Are şi el secretele lui. Eu înţeleg că trebuie să aibă intimitate, face 14 ani, a început să vorbească cu fetele.

Are o iubită deja?

Deocamdată, nu. El când simte că trebuie să ştiu, îmi cere sfatul. M-aş fi prins dacă era vorba de vreo fată. Însă nu aş povesti lucruri intime despre el. Dar pot să spun, fără falsă modestie, că cea care-i va fi alături va fi o norocoasă.

Ai devenit mamă la o vârstă la care fetele se distrau, erau libere, la 21 de ani. Care au fost avantajele şi dezavantajele de a creşte un copil atât de tânără?

Eu îmi doream copilul atunci, asta văzusem în familie, fiind singura fată între patru băieţi. Atunci nu am realizat că sunt foarte tânără, mă consideram matură, munceam, însă cu timpul mi-am dat seama că da, l-am făcut când eram prea tânără şi am ajuns să mă maturizez odată cu venirea lui pe lume. Eram dependentă de el, pentru că eram prea tânără, dar am schimbat multe la mine ulterior. Primii şapte ani i-am dedicat total lui. O perioadă dificilă a fost când s-a îmbolnăvit mama, acum câţiva ani. Şi pentru că ea m-a ajutat să-l cresc, el a văzut că ea nu e bine şi suferea, era trist. Ne-a fost destul de greu, dar slavă Domnului că au trecut toate cu bine. Nu regret că nu m-am distrat în loc să cresc copilul, căci am avut timp să recuperez, mă distrez acum, ies şi împreună cu el.

El a crescut, iar tu eşti într-o altă perioadă a vieţii. Privind lucrurile cu maturitatea de acum, mai crezi în instituţia căsătoriei, ai mai face un copil?

Da, bineînţeles, n-am renunţat niciodată să cred în asta. Eu, prima dată, nu m-am căsătorit în rochie de mireasă şi mi-aş dori şi consideram că trebuia să fac oricum lucrul acesta la vârsta corespunzătoare, cea a maturităţii. Cred în legătura asta de suflet şi de tot ce ţine de familie. De altfel, eu aşa şi trăiesc în momentul ăsta, doar că nu avem un act. Când o să se întâmple, se va afla, nu mă ascund.

Dar tu şi Mircea aţi discutat să faceţi şi un copil, vă doriţi?

Sigur că da, chiar ne dorim un copil şi sunt convinsă că lucrurile astea vin exact atunci când trebuie. Şi Patrick îmi tot spune să îi fac un frăţior sau o surioară, chiar îşi doreşte.

Crezi că vei mai avea răbdarea şi puterea de a te dedica cum ai făcut-o la 21 de ani?

Tocmai despre asta e vorba, că mi-e dor de perioada aia, de alăptat, de trezit dimineaţa, de legănat, de ieşit în parc. Sunt convinsă că o să mai am copii.

Te-a afectat pandemia sau a fost un moment de reconectare cu cei dragi?

Nu pot să spun că a fost super relaxantă perioada asta, căci aveam, totuşi, o afacere, dar pentru că o vândusem pe cealaltă, am fost mult mai OK. N-am avut încasări, dar chiria mergea mai departe, iar atunci când am redeschis, am muncit de două ori mai mult. Acum suntem destul de bine. Şi da, m-am bucurat că am putut să stau mai mult cu ai mei acasă. A fost o lecţie pentru noi, să nu mai alergăm ca la curse fără a ne gândi cât timp nu mai ajungem să petrecem cu cei de lângă noi. Această perioadă ne-a sudat mai mult relaţia de acasă, ne-a prins foarte bine, ne-am acordat timp pentru noi. Am învăţat să fim mai cumpătaţi şi mai răbdători.

3 geanina ilies are iubit 2 jpg jpeg

Tu ai deschis acest business dintr-o pasiune pentru estetică. La chirurgia estetică ai apelat până acum?

În ceea ce priveşte afacerea cu clinica, cred că totul a plecat de la nişte probleme pe care eu le-am avut cu acneea în copilărie. Mă documentam mereu şi am deschis-o fix aşa cum îmi doream eu, cu serviciile cu care doream eu să fiu tratată. Eu de aceea nici nu mă avânt pe reţelele sociale să recomand o cremă anume, pentru că ştiu că trebuie discutat înainte cu un dermatolog, pentru că avem probleme diferite. Referitor la chirurgia estetică, aş fi ipocrită să spun că nu am apelat. După ce am terminat de alăptat, mi-am făcut o operaţie de augmentare a sânilor, pentru că nu mă simţeam eu bine cu mine şi mi se pare că acesta e un aspect important. N-am regretat niciodată decizia luată, mi-a dat mai multă încredere în mine această intervenţie. Sunt împotriva transformărilor exagerate şi o să-ţi dau un exemplu: anul trecut mi-am făcut o mărire de buze, deşi eu am buzele destul de cărnoase. Şi când m-am văzut la castingul pentru Gospodar fără pereche, mi-am spus că nu pot apărea aşa, nu îmi plăcea de mine. Şi atunci mi-am topit acidul hialuronic pus în surplus. Spre exemplu, după pandemie am avut rinită acută şi probleme cu respiraţia şi mi-am făcut rinoplastie. A fost o intervenţie pe care trebuia să o fac acum 15 ani, pentru că, în urma unui accident, se sudase osul greşit. Uneori este pur estetic, alteori este pentru că este nevoie, dar îmi asum, nu mă ascund.

Şi după toate aceste schimbări, când te vom revedea la televizor?

Sper eu că în curând, dar nu pot să vorbesc despre asta, pentru că este o surpriză. Nu mă voi opri aici, am rămas tot în echipa PRO TV

6 geanina ilies are iubit de 8 ani 2 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu