Exclusiv! Gina Pistol, detalii despre marea revenire: “Mă bucur să fiu din nou alături de băieții mei”

6 august, 2024

După ce-am aflat vestea anului în peisajul TV, aceea că Gina va reveni pe sticlă, de data aceasta la PRO TV, am cerut impresii la cald chiar de la soția lui Smiley.

Gina Pistol foto Pro TV (1) jpg

La începutul anului trecut, Gina Pistol își dezamăgea un pic fanii cu hotărârea ei de a lua o pauză de televiziune pentru a se dedica familiei și, în special, adorabilei sale fiice, Josephine. A fost un an pe care vedeta l-a simțit foarte special, cel în care i-a spus DA iubirii vieții sale, la fel de simpaticul Smiley. Apoi, au apărut zvonurile cum că Gina este posibil să se alăture și profesional soțului ei, la același trust, lucru care s-a întâmplat la un an după nunta lor.

După primul transfer al anului, cel care i-a văzut pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu mutându-se la MasterChef, a venit un al doilea, cel al Ginei, ca prezentatoare a sezonului 9 al celui mai așteptat show de cooking, difuzat de PRO TV în această toamnă. “Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii”, spune Gina despre această transformare profesională din viața ei, pe care o primește cu emoții mari.

Vă invităm, așadar, să parcurgeți aceste rânduri ale discuției pe care am avut-o cu Gina despre prezent, pauza ei de televiziune și, mai ales, despre cele mai importante persoane din viața ei, Josephine și Andrei, aka Smiley. Este Gina Pistol cea mai fericită femeie din lume? Aflați chiar de la ea...

Gina, ce surpriză plăcută să te revedem pe sticlă, reunită cu cei trei chefi celebri și prezentând MasterChef. Ai sau ai avut emoții?

Gina Pistol

Cu siguranță am câteva emoții… avem o echipă frumoasă, avem chimie și mă bucur să fiu din nou alături de băieții mei. Sunt sigură că o să fie cu de toate. Râsete, lacrimi… voie bună!

Revenirea ta la Pro TV a fost cumva așteptată, multe voci au comentat că s-ar putea întâmpla asta, având în vedere că și Smiley este în același trust. A contat asta, faptul că vei fi aproape profesional de soțul tău?

Gina Pistol Partea bună este că nu ne mai certăm pe telecomandă acum. (râde)

Cum a fost revederea cu colegii și prietenii tăi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la filmările de la Pro TV, de data aceasta? Ai descoperit aceeași chimie?

Gina Pistol Revederea pe platouri a fost de departe emoționantă. Parcă făceam asta pentru prima dată! Cât despre chimie, am descoperit una poate chiar mai puternică… dar o să vedeți asta din toamnă. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare. Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment.

V-ați mai văzut, ați mai ținut legătura în toată această perioadă în care tu ai luat o pauză de la televiziune?

Gina Pistol Ne-am mai văzut, nu atât de des, dar de fiecare dată am râs copios și am făcut fiecare întâlnire să merite. Știți cum e: când ai chimia asta pe care o avem noi, nu poate fi altfel decât foarte bine.

Smiley în bucătărie? Vă rog… nu!

Spuneai că în 2013 ai concurat și tu la MasterChef și acum te vezi în postura de a prezenta această emisiune. Cât de multă experiență culinară ai adunat în toți acești ani în care i-ai văzut pe chefi și pe concurenți în acțiune? Ești stăpână pe tine în bucătărie?

Gina Pistol Am furat multe trucuri de la băieți. Am reținut ce se combină cu ce și ce gusturi nu merg niciodată împreună. Învăț în fiecare zi și da, pot să spun că sunt sigură pe mine în bucătărie. Și mai pot să vă spun că emoțiile de concurent se simt muuult mai intens. Am emoții şi acum, dar atunci parcă erau înzecite.

Dar Smiley cât de bine te completează la gătit? Sau mai mult te încurcă?

Gina Pistol Smiley în bucătărie? Vă rog… nu! Am ajunge să nu mai gătim nimic. (râde)

Ce gătești tu cel mai bine? Ce gătește el cel mai bine?

Gina Pistol Eu fac un pui indian delicios, cel puțin așa mi s-a spus, iar Andrei gătește cel mai bine… macaroane cu brânză, ca în copilărie.



 Chef Florin Dumitrescu (36 de ani) abia așteaptă să descopere noul sezon MasterChef de la ProTV, alături de colegii și bunii săi prieteni

La începutul anului trecut, ai anunțat că iei o pauză de televiziune și te-ai ținut de cuvânt, până acum. Cum a fost pentru tine acest an sabatic, să-i spunem așa? Știu că n-a fost o vacanță, căci Josephine cu siguranță te-a ținut ocupată.

Gina Pistol Vacanță nu a fost, dar m-am bucurat de fiecare moment petrecut alături de soțul meu și de fiica noastră. Cred că a fost foarte important să fiu atât de prezentă în primii ani ai lui Josephine, avem o legătură specială și uneori mă simt de parcă vorbesc cu un adult. 


Ai avut și momente în care ți-a fost dor de televiziune, de agitația de la locul de muncă?

Gina Pistol Pot spune că am avut câteva momente în care îmi doream să fiu din nou atât de activă, dar cred că toate se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. Cu pași mici, dar siguri, sunt convinsă că voi reuși să fac tot ceea ce îmi propun pe plan profesional.



Cum și tu, și Smiley sunteți acum ocupați, cum manageriați statul cu Josephine? Vă mai ajută cineva, o să jonglați cu programul?

Gina Pistol Suntem ocupați, dar niciodată atât de ocupați încât să nu fim acolo pentru ea. De cele mai multe ori, când nu sunt eu acasă este Andrei și invers, dar avem și ajutor atunci când chiar avem nevoie. Avem o bonă care ne ajută și cu casa, ne mai ajută și bunicii, când au și ei timp și pot, dar și unchii, adică fratele meu și fratele lui Andrei.


Josephine este combinația perfectă dintre mine și Andrei

Arăți mai bine ca niciodată, odihnită, fresh, plină de energie. Să-nțeleg că această pauză a fost bună și pentru tonus, ai găsit timp pentru tine, te-ai răsfățat și îngrijit mai mult ca altă dată?

Gina Pistol Mai mult în niciun caz… dar cred că fericirea pe care o simt influențează și energia pe care o transmit și felul în care arăt. Acasă sunt bine, deci și atunci când “ies în lume” sunt la fel de bine.




Revenind la Josephine, voi ați ales să n-o afișați pe social media, văd pe conturile voastre doar poze cu ea cu spatele. Credeți că expunerea unui copil pe internet e nocivă?

Gina Pistol Credem că este important să decidă ea dacă vrea să fie în această lume a “reflectoarelor”. Trebuie să fie alegerea ei. Știu că mulți poate nu înțeleg decizia noastră, dar la finalul zilei fiecare face ce crede că este cel mai bine pentru familia lui.


Altfel, cum este fiica voastră la 3 ani? Cui îi seamănă fizic, cui îi seamănă ca personalitate, ce are ea și... nu aveți voi?

Gina Pistol Josephine este combinația perfectă dintre mine și Andrei. Este echilibrată, este creativă, îi place arta și este un copil extraordinar de cuminte. Cum am spus și mai devreme, uneori avem senzația că este un adult. 


 Gina Pistol, Smiley și Josephine, la nuntă Sursa Instagram

Într-un interviu pe care ni l-a dat soțul tău lunile trecute, ne-a spus că el se percepe ca fiind un tată amuzant. Și n-a vrut să se laude prea mult. Fă-o tu, suntem siguri că este un tată minunat!

Gina Pistol Este un tată minunat. Nu pot să nu radiez de fericire când îi văd jucându-se, dansând balet și cântând. Are atât de multă grijă de Josephine… Iar ea… ei bine nu trece o zi fără să ceară “muzica lui tati”. (râde)

Ați aniversat și un an de la nuntă, la sfârșitul lunii mai. Ați marcat prin ceva special, o cină romantică, o escapadă în doi?

Gina Pistol Am celebrat alături de fiica noastră: clătite cu gem și multe jocuri de rol cu prințese, prinți, balauri și vrăjitoare.


Pare că s-au așezat lucrurile atât de frumos pentru tine: ai o familie frumoasă, completată acum și de un job de invidiat. Acum și aici, poți spune cu tărie că ești cea mai fericită femeie din lume?

Gina Pistol Cred că acest concept de “cea mai fericită din lume” este atât de sec… parcă estompează, așa, din frumusețea vieții “normale”. Da, sunt fericită, sunt recunoscătoare și extrem de entuziasmată de viitor.

Credite foto: Bogdan Petrice/PRO TV, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg
 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png