Exclusiv! INNA, totul despre dragostea din vremea pandemiei: "Deliric este un om special. Alături de el sunt fericită"

15 decembrie, 2020
5 inna9 jpg jpeg

INNA a cunoscut dragostea chiar în timpul pandemiei, aşa că a profitat de această perioadă plină de restricţii pentru a trăi mai multe pe plan sentimental. Cum arată viaţa ei lângă Deliric, ce schimbări a adus în trăirile ei pandemia, ce întâlniri providenţiale a avut şi ce aşteptări are, aflaţi într-un interviu marca OK! cu iubita artistă.

OK!: INNA, ce faceai anul trecut pe vremea asta şi ce faci acum? De ce îţi este cel mai dor?

INNA: Călătoream peste tot prin lume, atât pentru concerte şi promo, dar şi pentru a mă relaxa şi a descoperi locuri noi şi minunate. Aşa că îmi lipseşte mult să fiu pe scenă, să mă întâlnescu cu fanii, să le simt energia, să pot să plec oricând vreau către orice destinaţie. Acum sunt în România, în Bucureşti mai exact, sunt în continuare activă, merg la studio, lucrez pentru piese noi, filmez videoclipuri. În ciuda situaţiei, am avut un an cu multe proiecte - Masked Singer la PROTV, multă muzică, acum şi un album nou, ”Heartbreaker”.

Ce ai descoperit despre tine de când a venit această distanţare socială?

Am grijă, dar încerc să îmi văd de viaţă pe cât posibil, respectând regulile. Am (re)descoperit că mă pot adapta indiferent de situaţie. Nu sunt stresată, sunt doar precaută.

Te sperie ce trăim? Cum te protejezi?

Este dificil ce trăim, este o experienţă nouă pentru mulţi dintre noi, care ne face să ne reevaluăm vieţile, modul în care trăim, care ne sunt priorităţile. Ca noi toţi: mască, dezinfectant, vitamine, mă odihnesc. Mai nou, fac şi sport, mă relaxează.

Crezi că viaţa noastră va arăta altfel după pandemie? Ce vei face prima oară când toate astea se vor termina?

Voi călători cât de mult pot, îmi lipseşte mult acest lucru. Mi-e dor de Barcelona, de exemplu. Şi bineînţeles, abia aştept să urc pe scenă. Este un sentiment unic!

Această perioadă este una grea pentru artişti. Înainte de a avea succes, s-a întâmplat vreodată să te lupţi cu lipsurile financiare?

Nu neapărat lipsuri, dar cu siguranţă nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura. Multe situaţii au fost dificile, dar m-au făcut mai ambiţioasă, mai perseverentă şi mai dornică să mă autodepăşesc. Toţi banii pe care i-am făcut din muzică au fost reinvestiţi în muzică.

3 inna8 jpg jpeg

Ai cunoscut mulţi artişti de talie internaţională. Care dintre ei ţi-a lăsat o amitire plăcută?

Într-adevăr, am avut ocazia să cunosc mulţi artişti internaţionali, pe care o lume întreagă îi admiră. Jay-Z mi se pare un artist şi un om extraordinar, la fel şi Miguel, Will I Am sau Sean Paul, Pitbull, J Balvin. Nu m-a dezamăgit niciun artist din cei pe care i-am cunoscut. Sunt oameni extraordinary, care şi-au construit cariere uriaşe şi s-au menţinut la un super nivel, ceea ce nu e deloc uşor.

Ai cutreierat ţară şi lumea în lung şi lat. Aş vrea să ne povesteşti o întâmplare nostimă petrecută într-un turneu sau la un concert.

În general în turneu, deşi este obositor, ne şi distrăm foarte mult şi avem tot felul de situaţii, şi funny, dar şi dificile. Odată, ne-au fost pierdute bagajele şi nu am reuşit să rezolvăm problema până la concert, aşa că a trebuit să improvizez ţinuta de scenă. De când s-a întâmplat acest lucru, mereu am în bagajul de mână esenţialul pentru show!

I-ai oferit prietenei tale o maşină. De-a lungul timpului, ai mai făcut gesturi la fel de costisitoare pentru oamenii dragi?

Îmi place să le fac surprize oamenilor dragi şi cadouri care ştiu că sunt importante pentru ei, aşa că nu ratez ocazia să o fac de fiecare dată când pot.

Voi călători cât de mult pot, îmi lipseşte mult acest lucru. Mi-e dor de Barcelona, de exemplu. Şi bineînţeles, abia aştept să urc pe scenă. Este un sentiment unic!

Un om care te face să vezi viaţa altfel după o despărţire trebuie să aibă numeroase calitati. Cum e Deliric?

Un om special. Alături de el sunt fericită.

Preparatul gătit de iubitul tău care te-a lăsat făra cuvinte?

Tot ce pregăteşte el este delicios! Găteşte mereu vegan şi mă surprinde de fiecare dată.

Ce vei face de sărbători? Unde le vei petrece? 

Petrec cu familia, în Bucureşti. Alte planuri nu am, nu este o perioadă în care să poţi face planuri, pentru că este impredictibil totul. Mama pregăteşte mâncare tradiţională şi ne bucurăm să fim împreună.

Se anunţă şi vreun concert de Revelion?

Anul acesta, nu.

5 inna7 jpg jpeg

În privinţa alimentaţiei, care sunt regulile de la care nu te abaţi?

Am aceeaşi greutate de peste 10 ani, 43-44 de kilograme. Mănânc vegetarian, fac sport, nu am niciun fel de restricţie pentru silueta mea.

Când ai plâns ultima oară?

Atunci când i-am făcut cadou maşina prietenei mele, Anca, m-a emoţionat foarte tare fericirea ei şi cât de surprinsă a fost.

Momentul pe care ai reuşit să il depăşeşti, dar care se putea termina cu o tragedie?

Odată, la un concert în Turcia, scena s-a rupt şi am căzut. Nu am avut decât o rană la picior, dar recunosc, m-am speriat destul de tare.

1 inna3 jpg jpeg

Cea mai frumoasă amintire pe care o ai din adolescenţă?

Am avut o adolescenţă frumoasă, cu multe experienţe frumoase, cu prietenii care s-au păstrat şi până în ziua de astăzi şi cu multă muzică. Eram foarte energică, băieţoasă, nu stăteam locului o clipă. Dădeam concerte prietenilor şi vecinilor la bloc. Îmi plăcea să fiu în centrul atenţiei de mică.

Cea mai mare năzbâtie făcută?

Nu ştiu dacă este cea mai mare năzbâtie, dar când eram mică, am luat 4 la matematică (materie la care nu mă pricepeam deloc) şi ca să mă asigur că mama nu află, am îngropat lucrarea şi i-am şi ascuns că urmează şedinţa cu părinţii. Doar că ea a aflat…şi nu a fost tocmai bine.

Trei lucruri pe care lumea nu le stie despre INNA?

Îmi tund singură bretonul, mi-ar plăcea să fiu vocea mai multor personaje din desene animate, port măsura 34 la pantofi.

Ce îţi mai doreşti şi nu s-a întâmplat până acum?

Să am o piesă hit numărul 1 în întreaga lume.

La ce intervenţii chirurgicale ai recurs?

Nu am absolut nicio operaţie estetică. De altfel, am vorbit despre acest subiect într-unul dintre episoadele din ”Dance Queen’s House”, un proiect care a durat trei săptămâni; am stat într-o casă cu producători şi compozitori, am făcut muzică, ne-am distrat şi la final, am lansat albumul ”Heartbreaker”, care compune 10 piese la care am lucrat în casă. A fost prima dată când am făcut vloguri şi m-am bucurat să îi am pe fanii mei aproape de mine în această nouă experienţă pentru mine.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}