EXCLUSIV! Interviu Ruby: ”Am scăpat de complexe, nici celulita nu mi se mai pare capăt de lume”

6 mai, 2021
1 screenshot 2021 05 05 at 23 02 29 png png

A ajuns la 46 de kilograme din cauza stresului, dar este la fel de veselă şi plină de viaţă. Şi la fel de sinceră cum o ştim. Ruby ne-a povestit despre motivele care au făcut-o să piardă în greutate, despre intervenţii estetice, complexe fizice, dar şi despre viaţa cu o familie formată din… 14 membri. 

De când vreau să te întreb: cum ai născocit salutul cu ”buna dimineaţa, s-a trezit dulceaţa”?

Am adoptat salutul în urmă cu aproape un an şi jumătate, prima dată l-am auzit la Lino, în jungla Survivor din Dominicană, iar el mi-a spus că a văzut un meme înainte să intre în junglă, cu o răţuşcă sau ceva... Am pus dulceaţa la suflet pe loc şi a fost primul salut al meu pe story după ”Survivor”. “Bună dimineaţa, s-a trezit dulceaţa!” sau “v-a pupat dulceaţa” este acum pentru mine ca o mantră ce îmi dă energia bună pe care o găsiţi la mine pe stories. E un salut ca un desert!

Ruby
Ruby

Am văzut story-ul în care arătai cât de mult ai slăbit. Câte kilograme ai dat jos, de fapt, şi ce te-a stresat atât de tare în ultima vreme?

Am constant fluctuaţii de greutate de un kilogram - două, însă de fiecare dată înainte de filmarea unui clip nou mă stresez foarte tare cu tot ce ţine de organizare, imagine şi realizare, uit să mănânc cu zilele şi e normal să slăbesc.

La fel s-a întâmplat şi săptămânile astea, am ajuns la 46 de kilograme pentru că am avut de pus la cale producţia pentru clip. Filmând în Istanbul, în vreme de lockdown, a fost ceva mai solicitant şi am avut de pus la punct o grămadă de lucruri ca să reuşim să mergem acolo şi să filmăm la nivelul de producţie la care o facem aici. În patru zile cât am stat acolo, nu am mâncat nici măcar cantitatea care să însumeze o masă. Dar îmi revin repede, m-a pus mamaia pe regim cu cartofi prăjiţi şi sarmale!

Nu s-ar zice că ai griji, după zâmbetul tău. Nu te-ai lovit de probleme financiare în ultimul an, ca restul artiştilor?

Nu m-am lovit de probleme financiare, chiar a fost o perioadă în care am făcut multe lucruri cu care să mă mândresc, am muncit şi sunt pregătită pentru ce urmează. Mi-e dor de fericirea şi împlinirea absolută pe care o am în momentul în care sunt pe scenă şi abia aştept să revină lucrurile la normal. Eu mă consider Binecuvântată şi norocoasă şi pe măsura credinţei mele în Dumnezeu, în perspectiva mea despre mine şi a muncii mele, ştiu că ce e al meu e mereu pus deoparte şi o să atrag mereu bine. 

Ruby
Ruby

Dar în dragoste cum ţi-a mers? Tu ai o relaţie de 7 ani, însă multe cupluri solide au fost puse la încercare de pandemie. Până şi Bill Gates a divorţat, după 27 de ani. 

În dragoste la fel ca şi până acum! Şi eu şi Robert am avut mai mult timp în perioada asta să adunăm animale de pe străzi, aşa că familia este şi mai extinsă acum, formată din 9 pisici şi 5 căţei. (râde) Ne promitem de fiecare dată că nu mai adoptăm nici o furnică, dar suntem slabi de înger la treaba asta.

Chiar, câte suflete ai în grijă în acest moment? Cuvântătoare şi necuvântătoare. Casa ta e plină mereu.

Pai: suntem noi doi, mamaia cu frate-miu şi 11 animăluţe. E un pic ca la nebuni la noi, nu pot să nu recunosc! (râde)

Ruby
Ruby

Ai fost mereu una din puţinele vedete care au vorbit deschis despre intervenţii estetice. Ai mai simţit nevoia să faci ajustări în ultima vreme, te mai bate gandul?

Sportul ar fi o intervenţie sănătoasă, doar cu rezultate pozitive şi urmează să fac pasul ăsta cât mai curând. De bisturiu sau injecţie nu simt nevoia momentan. Chiar dacă mai glumesc şi-mi mai trece câte o prostie prin cap, n-aş mai face pasul ăsta curând. Abia am scăpat de problema pe care am avut-o la sâni, cu ajutorul doamnei doctor Martin şi n-aş vrea să-mi mai creez probleme noi. Vreau să văd unde mă duce Mama Natură de aici încolo. Sunt foarte bine cu mine şi e doar cald de când am învăţat să mă iubesc!

Care era cel mai mare complex al tău în adolescenţă, de care ai scăpat când te-ai maturizat?

Două rinoplastii mai târziu, am un nas drăguţ cu care miros tot! (râde) Asta a fost un complex major pentru mine şi după ce l-am pus la punct, parcă mi-a crescut un corn de unicorn în frunte de fericire! Dar gata! Am scăpat de treaba cu complexele, nici celulita nu mi se mai pare capăt de lume! (râde) Câteodată mă gândesc că poate aici intervine gândirea matură, că de vreo doi ani mă iubesc şi mă apreciez într-un fel în care mi-ar fi plăcut să o fac de mai mult timp. Simt că dacă n-aş fi fost eu, tot eu aş fi vrut să fiu. Poate sunt fete care citesc şi zic că-s nebună sau prea plină de mine, dar eu revin şi vă zic să vă iubiţi şi să vedeţi frumosul prima dată în voi, să vă acceptaţi cu toate calităţile şi defectele, oricum nimeni nu-i perfect. După ce vă iubiţi pe voi, o să vedeţi toată lumea mai frumoasă şi o să mutaţi şi munţii, e ca o superputere.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg
shakira instagram jpg