EXCLUSIV! Ioana Ginghină, despre nuntă, relaţia cu fostul soţ şi afaceri: “Relaţia mea cu Alexandru este foarte frumoasă, nu se poate compara cu ce era în timpul căsătoriei”

14 ianuarie, 2022
6 ioana20 jpg jpeg

Ioana Ginghină trece printr-una dintre cele mai prolifice etape ale vieţii. Actriţa se pregăteşte de nuntă, are succes în afaceri, iar relaţia cu fostul soţ e mai bună ca niciodată. Despre încercările prin care a trecut, bătăliile duse şi câştigate, vacanţa petrecută cu iubitul în Ungaria, relaţia cu Ruxandra şi prietenia cu fostul soţ, Asia Express, dar şi despre multe altele, am povestit cu frumoasa brunetă într-un interviu OK!

OK!: Ioana, unde v-au găsit sărbătorile şi cum a fost începutul de an? Aţi bifat şi o vacanţă?

Ioana Ginghină: Din cauza sistemului de învăţământ, neinspirat, după părerea mea, nu mi-am permis o vacanţă, aşa cum obişnuiam în anii trecuţi. Ruxandra a trebuit să fie pe 3 ianuarie la şcoală, aşa că am fost doar câteva zile la Sibiu şi într-un scurt city break în Budapesta, cu puţin răsfăţ la spaurile din Ungaria.

1 ioana17 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 ioana17 jpg jpeg
2 ioana18 jpg jpeg
3 ioana19 jpg jpeg
6 ioana20 jpg jpeg
5 ioana22 jpg jpeg
7 ioana9 jpg jpeg
8 ioana21 jpg jpeg
9 ioana7 jpg jpeg

Ce ne spui de nuntă? Va fi în acest an? Aţi început să pregătiţi ceva?

Ioana Ginghină: Da, cel mai probabil nunta va fi anul acesta, pentru că va trebui să fim naşi unor prieteni, aşa că asta ne-a făcut să ne gândim mai serios la acest aspect. Unde când şi cum nu ştiu, cel mai probabil la Primăria Dragomireşti Vale.

Se poate spune că acum te înţelegi cu Alexandru Papadopol mai bine decât atunci când eraţi căsătoriţi? Care au fost lucrurile ce v-au apropiat?

Ioana Ginghină: Da, relaţia mea cu Alexandru este foarte frumoasă, nu se poate compara cu ce era în timpul căsătoriei, pentru că acum este altfel de relaţie. Am rămas buni prieteni, lucru pe care îl bănuiam încă de când am divorţat, pentru că am avut o căsnicie lungă şi frumoasă, aşa încât nu aveam cum să ne transformăm în duşmani. Apoi să nu uităm că ne leagă Ruxandra, care este pentru amândoi cel mai important om din viaţă.

Cum te împaci cu fiica ta? Există reproşuri în relaţia voastră?

Ioana Ginghină: Relaţia mea cu Ruxandra este cea mai frumoasă de departe. Trăim o perioadă atât de frumoasă, ne înţelegem atât de bine şi suntem mai apropiate ca niciodată. Nu există reproşuri, am înţeles ambele că suntem din generaţii diferite, aşa că ne acceptam una pe cealaltă cu principiile şi părerile pe care le avem. Ne iubim şi asta contează. Iubirea este necondiţionată.

7 ioana9 jpg jpeg

Ai o şcoală de teatru. Ai lansat două jocuri. Te mai gândeşti la o afacere care să îţi poarte samnătura?

Ioana Ginghină: Da, sunt atât de mândră de MiniArtShow by Ioana Ginghină pentru că descopăr o lume atât de frumoasă. Copiii sunt minunaţi, iar părinţii care vin aici sunt extrem de deschişi şi înţelegători. De aici îmi hrănesc sufletul. Anul acesta va fi primul an când voi începe să lucrez şi cu adulţii diferite ateliere de dezvoltare personală, plus că vor urma mai multe ateliere interactive pentru copii şi, bineînţeles, cutii creative noi.

Te-ai luptat vreodată cu lipsurile financiare? Trăieşti decent din ce faci?

Ioana Ginghină: Da, m-am luptat, mai ales în timpul facultăţii şi puţin după. Să nu uităm că am copilărit în Epoca de Aur, aşa că n-am avut mai nimic toată copilăria. Da, mulţumesc lui Dumnezeu, trăiesc mai mult decât decent din ceea ce fac.

3 ioana19 jpg jpeg

Ce părere ai despre intervențiile estetice? Ai simțit până acum nevoia să faci o ajustare? 

Ioana Ginghină: Am o părere bună şi bineînţeles că voi apela dacă va fi necesar. Oricum nu înţeleg de unde atâta ură pentru femeile care îşi fac intervenţii estetice, chiar nu înţeleg. Oamenii trebuie să înţeleagă că nu este treaba lor ce fac alţii cu viaţa lor. Până acum am făcut doar botox în zona frunţii. Altceva nu simt nevoia încă.

Care ar fi cea mai mare extravaganţă pe care ai făcut-o în viaţa ta? S-a întâmplat vreodată să găteşti dezbrăcată?

Ioana Ginghină: În general, ţin foarte greu hainele pe mine. Am făcut nudism de când m-am născut şi până la 26 de ani în fiecare vară, la mare, la Costineşti. Faptul că sunt persoană publică m-a cenzurat foarte mult. Din cauza asta mă şi distrează cei care scriu că înainte nu postam poze în costum de baie. Am pozat în Playboy înainte.

Ce îţi spui atunci când te confrunţi cu greutăţi? Cum te remontezi? Iti place să mergi undeva?

Ioana Ginghină: Eu nu prea mă consum pentru lucrurile care nu depind de mine. Adică efectiv le şterg din cap şi gata. Eu am un copil de crescut şi aici se termină greutăţile mele. Dacă Ruxandra e bine şi eu sunt sănătoasă, restul este rezolvabil. Dar, apropo de remontat, am o rutină zilnică: meditaţie, mişcare, citit, aşa că mă remontez zilnic.

Totuşi, care a fost acel episod în care ai simţit că viaţa te încearcă mai mult decât trebuie?

Ioana Ginghină: Cel mai urât episod din viaţa mea a fost când a trebuit să renunţ la prima sarcină. Atunci a fost greu.

Te vezi din nou mamă? Ruxi îşi doreşte un frăţior sau o surioară? Aţi vorbit despre asta?

Ioana Ginghină: Da, ador copiii, eu trăiesc doar printre copii. Dacă e să vină un copil este binevenit. Normal că am vorbit cu Ruxi despre asta, doar că pe ea nu are cum să o mai afecteze un frate sau o soră. Este mult prea mare diferenţa ca să se mai simtă ameninţată într-un fel. Plus că Ruxandra este un copil bun şi echilibrat, deci ştie să împartă chiar şi timpul de mamă dacă e nevoie, pentru că e sigură de iubirea pe care eu o am pentru ea.

8 ioana21 jpg jpeg

Te-ai înscrie într-o competiţie cum e Survivor sau Asia Express? Ai primit oferte?

Ioana Ginghină: Da, am primit oferte, le-am refuzat în primul rând pentru Ruxandra. Eu nu am avut ajutoare, nu aveam cum să plec luni de zile, pentru că nu aveam cu cine să las copilul. Acum e mare şi aş putea face asta, dar banii trebuie să fie pe măsura celor pe care îi fac dacă stau acasă. Sincer, mă tentează Asia Express.

Gestul nebunesc pe care l-ai făcut din dragoste în adolescenţă?Dar la maturitate. La ce vârsta ai trăit primul sărut?

Ioana Ginghină: Eu nu prea am făcut gesturi nebuneşti în adolescenţă, cel puţin nu din dragoste. Sunt ceva mai cerebrală şi nu prea îmi pierd capul. Pot să pun la gesturi nebuneşti faptul că m-am măritat cu Alexandru după 2-3 săptămâni de relaţie. De sărutat m-am sărutat prima dată la 16 ani cu un prieten din gaşca noastră din faţa blocului.Recente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg