Exclusiv! Irina Rimes: "Niciodată nu m-au speriat problemele financiare. Înainte de piesa Visele, făceam 250 lei pe weekend şi tot trăiam fericiţi" Ce relaţie are artista cu Tudor Chirilă

13 noiembrie, 2020
1 irina jpg jpeg

Îşi cântă visele în piese, dar şi iubirile pierdute. Cu toate astea, Irina Rimes nu e o carte uşor de descifrat. Rămâne însă o artistă completă, care are succes şi peste graniţă. Cum arată această perioadă pentru ea, ce relaţie are cu Tudor Chirilă sau cu Smiley, ce îi lipseşte de la Chişnău ,ce îşi doreşte pentru părinţii săi, despre toate astea, dar şi despre multe altele, am povestit cu Irina într-un interviu OK!

 Unde ai petrecut această perioadă? Aici sau la Chişinău?

Nu m-am plimbat pe nicăieri, am hotărât să stau cât mai mult timp acasă, să evit aglomeraţia, exceptând sesiunile, photo shootingurile şi filmările de clip, unde toată lumea era testată şi unde s-au respectat toate normele de siguranţă. Cred că singurul lucru nebunesc pe care l-am făcut a fost să urc în măşină şi să mă mai plimb un pic pe drumurile din România, ca să-mi aduc aminte ce ţară frumoasă avem.

 Ce făceai anul trecut pe vremea asta şi ce faci acum?

Anul trecut, avem tot felul de drumuri, un turneu, pregăteam concurenţii de live-uri la Vocea României. Acum acasă, am ieşit doar pentru sesiuni, filmări sau photo shootinguri.

 De ce îţi este cel mai dor?

De concerte…

 S-au anulat multe evenimente. Ai pierdut mult pe plan financiar?

Niciodată nu m-au speriat problemele financiare. Înainte de piesă Visele, făceam 250 lei pe weekend şi tot trăiam fericiţi.

Ce ai descoperit despre ţine în toată această perioadă cu multe restricţii?

Că există timp liber şi că pot să îl folosesc cum îmi pofteşte inima.

Te adaptezi greu, eşti mai stresată?

Poate puţin, şi niciodată pentru mine, mai mult pentru cei din jurul meu. E greu să ţii o echipă atunci când scad bugetele.

 Ai renunţat la vreun obicei?

Da, de a cheltui bani pe lucruri pe care pot să le fac şi singură şi de a sorta minuţios deşeurile.

 Ţi-ai descoperit pasiuni noi?

Da, mi-am redescoperit pasiunea de a mă uita la filme încontinuu, horror mai ales, şi seriale.

 Piesă Your Love se ascultă deja în străinătate. Cum a fost să lucrezi cu Cris Cab? Ce alte colaborări pregăteşti?

Nu pot să spun ce pregătesc, dar pot spune că această nouă colaborare a fost una foarte aşteptată şi sunt foarte recunoscătoare pentru că s-a întâmplat. Nu există vreo poveste în spatele piesei, aşa cum există în spatele multor piese pe care le-am lansat. A fost compusă împreună cu Alex Cotoi şi WRS şi, după ce a fost gata, am spus: “Piesă asta este pentru acum sau niciodată. Dacă o lansez, trebuie să o lansez acum, nu mai vreau să păstrez piese în sertar încă un an sau doi până îşi găseşte rostul, nu am răbdare”.

Apoi a apărut colaborarea cu Cris. A fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla pentru piesa asta.

Ce vei face de sărbători? Vei fi aici sau la Chişînău?

Voi sta acasă, aşa cum am stat în toată această perioadă. Nu cred că voi pleca nicăieri. Voi rămâne acasă şi voi aştepta să treacă pandemia.

Ce îţi aminteşti de copilărie? Erai pedepsită des?

N-am plecat niciodată de acasă, dar da, eram pedepsită des. Eram doi copii tare năstruşnici, şi eu, şi fratele meu.

Când eşti în România, ce îţi lipseşte cel mai mult de peste Prut?

Nu prea îmi lipsesc chestii, pentru că mama are mereu grijă să nu-mi lipsească nimic, nici în materie de mâncare, nici în materie de prezenţă a membrilor familiei.

Ştiu că bucătăria nu îţi este străină. Ce găteşti cel mai bine?

Borşul ucrainesc. Îmi ia 2 ore şi jumătate să-l pregătesc, dar rezultatul este wow.

 Când ai dat ultima oară cu mopul? Dezinfectezi mai des în perioada asta?

Da, mereu dau cu mopul, iar în perioada aceasta, într-adevăr, dezinfectez foarte des.

 Te-ai luptat vreodată cu o afecţiune (sau o dependenţă) pe care să nu o poţi controla?

Dependenţa, da. De mâncare şi dulciuri. Uneori, am perioade când nu mă pot opri din mâncat, alteori pot să nu mănânc zile întregi. Cumva există un echilibru între cele două, dar era mult mai bine să se întâmple la distanţă de câteva ore, nu de câteva luni. 

S-a întâmplat vreodată să îl suni pe Tudor Chirilă pentru vreo problemă?

Desigur, şi nu ezit să fac asta. Avem o relaţie amicală foarte bună şi foarte strânsă.

 Cum îl vezi pe Smiley ca tată? L-ai felicitat?

Cu prima ocazie când l-am văzut, l-am felicitat. Mă bucur foarte mult pentru amândoi, vestea asta a fost că o floare într-un câmp în care creştea numai iarbă.

 Momentul pe care ai reuşit să îl depăşeşti, dar care se putea termina cu o tragedie?

Aş putea să mă refer la un accident rutier pe care l-am evitat, având un spirit dezvoltat de reacţie imediată în faţă pericolului, de care am fost mândră în momentul respectiv.

 Trei lucruri pe care lumea nu le ştie despre Irina Rimes?

Că îmi place foarte mult să conduc hai-hui prin ţară, că iubesc şoriciul şi că outfit-ul meu preferat este costumul negru cu cămăşă albă şi cravată.

 Ce îţi mai doreşti şi nu s-a întâmplat până acum?

O grămadă de lucuri… Aş vrea 1 milion de euro, vreau o casă pentru mama şi tata aici, la Bucureşti, vreau să scriu o piesă pentru Adèle, vreau să am timp să călătoresc în toată lumea, vreau să lansez un album în limba franceză şi să aibă succes, vreau să vorbesc fluent limba franceză cu un nativ, vreau să nu îmbătrânesc niciodată, vreau să mănânc şi să nu mă îngraş, vreau să am destulă putere încât să-mi duc până la capăt toate planurile, vreau să am viziunea de a-mi construi proiectul în aşa fel încât să aibă succes în fiecare etapă, vreau ca toţi oamenii din jurul meu să fie fericiţi, vreau să joc la nunta fratelui meu, vreau să-mi fac o casă în pădure, iar unul dintre pereţii casei să fie din sticlă, vreau să treacă această pandemie, vreau ca oamenii să fie mult mai responsabili faţă de planeta pe care trăiesc, aş vrea că oamenii să înveţe odată şi pentru totdeauna să trieze deşeurile, să nu mai arunce aiurea deşeuri în spaţii naturale, aş vrea să nu mai existe sărăcie, dezinformare. Aş vrea drepturi egale pentru toată lumea, accesul la medicină egal, nivel de trăi egal, justiţie tuturor... Visuri de copil...

 Momentul în care te-ai simţit, cu adevărat, fericită?

Azi, ieri, în fiecare zi am câte un moment în care sunt recunoscătoare pentru tot ce am şi atunci sunt cu adevărat fericită.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg