Exclusiv! Iuliana Marciuc, despre relaţia cu Adrian Enache: “Nu actele certifică fericirea!”

24 decembrie, 2019
6 iuliana marciuc jpg jpg jpeg

De Revelion, Iuliana Marciuc îl va urma pe Adrian Enache la Braşov, acolo unde artistul are programate câteva concerte. Ce se întâmplă cu relaţia lor astăzi, cum le-a schimbat viaţa David şi de ce nu se gândesc la căsătorie, despre toate astea OK! a vorbit cu prezentatoarea emisiunii "Destine ca-n filme", de la TVR2.

OK!: Unde te vor găsi sărbătorile? Ce vei face de Crăciun?

Iuliana Marciuc: Sărbătoarea Crăciunului o voi petrece în famile, o zi împreună cu părinţii şi bunica mea şi câteva zile împreună cu băieţii mei, aşa îi numesc eu pe iubitul şi pe adolescentul nostru.

OK!: De Revelion vei fi împreună cu Adrian sau el va cânta?

Iuliana Marciuc:  Bineînţeles că Adrian va cânta, dar asta nu ne împiedică să fim împreună la un hotel de lux din Poiana Braşov, pentru că mulţi doresc asta, iar eu nu pot decât să mă bucur.

Iuliana Marciuc: Formăm un cuplu de aproape 25 de ani, cu „suişuri şi coborâşuri”, dacă ar fi să citez presa, sau cu „iubire de Destine ca-n filme şi multe realizări”, dacă ar fi să citez o prietenă.

Nu am mai discutat despre căsătorie pentru că amândoi am mai trecut prin această experienţă şi am înţeles că nu actele certifică fericirea, ci iubirea şi puterea de a întreţine permanent iubirea.

Mi-e greu să aleg între primul Crăciun cu David bebe, la două luni, care zâmbea dintr-o cutie de cadouri, sau următorul, la un an şi două luni, în care am simţit bucuria lui David.

Cel mai trist Crăciun este cel în care, în clasa a VIII-a fiind, mi-am pierdut ambii bunici din partea tatălui.

David e un adolescent cuminte şi bun, pe care ne putem baza şi suntem mândri de el. M-a impresionat zilele trecute când, făcând împreună bradul, a putut singur să pună steaua în vârf şi, bucuros că s-a înălţat, m-a îmbrăţişat puternic.

Nu am fugit de acasă niciodată, părinţii mei au fost foarte apropiaţi cu mine, am comunicat mult, m-au tratat cu multă încredere şi mi-au dat suficientă libertate, atât cât să înţeleg că trebuie să o apreciez. Am fost mereu atentă să nu-i dezamăgesc.

3 iuliana2 jpg jpeg

Fericită sunt în fiecare zi pentru că mă trezesc sănătoasă, am o familie frumoasă şi sănătoasă şi o meserie care îmi aduce foarte multe satisfacţii şi bucurii.

Nu am avut niciodată momente fără bani. Primii bani i-am câştigat vânzând mărtişoare şi felicitări de Paşte şi apoi de Crăciun.

Emoţii mari am aproape la fiecare filmare de „Destine ca-n filme” pentru că aşa aleg poveştile: să transmită emoţie, să meargă la sufletul telespectatorului, să fie lecţii de viaţă. Ultima dat mi-au dat lacrimile la ediţia specială filmată în studiourile TVR, în care eroi „Destinelor” s-au întâlnit cu Moş Crăciun.Recente pe Ok! Magazine

oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg