EXCLUSIV Majda Aboulumosha, despre experienţa "Survivor" şi noii concurenţi: "O apreciez pe Ramona pentru emoţia cu care luptă"

9 februarie, 2022
1 majda aboulumosha despre survivor 2022 9 jpg jpeg

Fosta concurentă "Survivor" din sezonul trecut a rămas o fană împătimită a show-ului şi spune că este o experienţă unică.

În urmă cu aproape un an, frumoasa Majda Aboulumosha părăsea competiţia "Survivor România" cu lacrimi în ochi şi cu un picior bandajat - care de altfel a scos-o şi din joc, atrăgând nominalizările tribului Faimoişilor -, dar şi cu bucuria de-a ajunge acasă, la fetiţa sa, Jacqueline (8), principalul său susţinător.

Acum, odată cu noul sezon, difuzat de această dată la Pro TV, am vrut să vedem dacă Majda a rămas conectată la emisiunea care i-a oferit cele mai multe provocări de până acum.

Te uiţi de fiecare dată la "Survivor"? Mă uit tot timpul la “Survivor”. Este un sezon plin de adrenalină, iar faptul că am fost acolo şi am simţit totul pe pielea mea, ştiu cu adevărat că lucrurile sunt mult mai intense. Şi abia aştept să văd noile episoade în fiecare săptămână, pe PRO TV. 

Îi admir pe toţi pentru curajul lor şi stropul de nebunie. Altfel e greu să rezişti în astfel de condiţii. 

M-aş lupta cu cea mai puternică, dar o apreciez pe Ramona pentru emoţia cu care luptă, pentru faptul că a trecut printr-o traumă aşa mare şi reuşeşte să facă faţă unui asemenea concurs. Dă dovadă de multe putere. 

ramona craciunescu jpg jpeg

În primul rând, trebuie să fii foarte puternic psihic. Zmărăndescu e luptător şi ştie cum stă treaba, dar la un moment dat se instalează dorul foarte puternic de casă şi devine tot mai greu. Otilia este şi ea foarte puternică, dar în acelaşi timp foarte sensibilă şi nu ştiu cum va face faţă în continuare. Sincer, toţi au potenţial. 

Nu există mai mult sau mai puţin, fiecare e în funcţie de cum le percepe. La noi, parcă au început mai târziu conflictele. 

Îmi e dor de discuţiile pe care le aveam seara la foc şi făceam tot posibilul să ne cunoaştem, îmi e dor să ne împărţim mâncarea între noi şi, oricât de greu a fost acolo, am realizat mulţi dintre noi că fericirea chiar stă în lucruri simple şi familia e totul. 

2 majda aboulumosha despre survivor 2022 1 jpg jpeg

Când am fost în emisiunea ”La Măruţă” şi le-am pregătit colegilor cocos prăjit sub formă de ”popcorn”. 

Da, am trecut prin multe încercări, probleme de sănătate, dor de copil, lovituri. Cu toate acestea, este o experienţă unică şi mă bucur că am avut puterea să fac faţă.

15 majda aboulumosha despre survivor 2022 14 jpg jpeg

FOTO: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg