Exclusiv! Mihai Mitoșeru, despre relația cu Noemi, planuri pentru Sărbători și o altă dragoste

22 decembrie, 2022
mihai mitoseru

Ultimii ani l-au încercat din plin pe Mihai Mitoșeru, dar lucrurile încep să se așeze ușor, are o emisiune de succes la Kanal D, Se strigă darul, cea care i-a dat viață a depășit momentele complicate, iar proiectele continuă să apară. Acum un singur lucru îi mai lipsește, o dragoste pe sufletul lui. 

Prezentatorul de la Kanal D  ne-a vorbit cu sinceritate despre relația cu fosta soție, regrete și amintiri pe care nu le vrea pierdute.

OK!: Mihai, cum a fost acest an pentru tine?

Mihai Mitoșeru: A fost un an bun, mai ales că a venit după doi ani care nu au fost buni deloc și în care mi s-au întâmplat multe lucruri deloc fericite. Am divorțat, mama a suferit o operație pe creier, au fost și anii de pandemie, am stat foarte mult în casă. Dar anul acesta mama a fost foarte bine, nu am avut nicio problemă până acum, am muncit cât pentru doi ani, am recuperat, au fost foarte multe evenimente. Am fost plecat din țară după doi ani în care acest lucru nu a fost posibil, am avut mai multe minivacanțe care m-au încărcat pozitiv.  A fost cel mai bun din ultimii ani.

Ce planuri ai de Crăciun și Revelion?

Mihai Mitoșeru: Muncesc, am evenimente și în timpul săptămânii. Perioada asta este foarte aglomerată, am și câte cinci angajamente pe săptămână. În ajunul Crăciunului și de Revelion prezint două evenimente. De Crăciun voi fi, însă, cu familia și cu prietenii.

S-a întâmplat vreodată să trăiești vreo noapte romantică de Revelion?

Mihai Mitoșeru: Nu prea s-a întâmplat, pentru că, de când am terminat facultatea, am început să muncesc, mai ales în noaptea de Revelion. Cred că au fost doar doi ani din cei 24 în care nu am muncit în noaptea dintre ani. Dar fiind cu Noemi 14 ani căsătorit, eram tot timpul împreună, chiar dacă munceam. Îmi aduc aminte de un Revelion, eram pe scenă, prezentam un eveniment în aer liber la Botoșani, și am crezut că vom găsi un restaurant după ce termin treaba ca să mâncam. Evenimentul s-a terminat pe la ora trei dimineața și totul era închis. Noroc că mai aveam niște felii de pizza, foarte tari, într-o cutie; le-am mâncat. Dar eram fericiți, era totul frumos.

"Am realizat că sunt la altă nuntă și a fost totul foarte amuzant"

Care ar fi întâmplarea aceea nostimă trăită la o nuntă de când prezinți Se strigă darul la Kanal D?

Mihai Mitoșeru:Sunt foarte multe, nu cred că există nuntă fară întâmplări nostime. Mi s-a întâmplat  să merg la o altă nuntă, pentru că erau două saloane alăturate, am greșit locul. Am vorbit cu oamenii, am luat microfonul, am început să creez atmosferă și, după un timp, m-a sunat producătorul să mă întrebe unde sunt. Atunci am realizat că sunt la altă nuntă și a fost totul foarte amuzant, mai ales că nuntașii nu mai doreau să mă lase să plec.

Care a fost nunta care te-a impresionat cel mai mult?

Mihai Mitoșeru: Au fost multe. În general îmi plac nunțile mari și am fost și la nunți de 800 de persoane, de 1.000, 1.2000 de persoane. Mi-au plăcut cele din zona Oașului, oamenii vin îmbrăcați în costume populare, sunt frumoase, sunt altceva. Am fost la nunți în multe locuri din țară unde încă se păstrează tradițiile pe care le credeam dispărute.

E adevărat că ai o nouă relație?

Mihai Mitoșeru: Nu. Nu am o nouă relație, nici nu am mai avut una după ce am divorțat. Pentru mine o relație înseamnă foarte mult și consider că am avut doar două relații în viața asta, una de zece ani și una de paisprezece ani.

mitoseru jpg

"Am avut un om minunat alături, un om pe care, poate, nu l-am apreciat cum trebuie"

Mai crezi în căsătorie? Crezi că se poate să strigăm darul anul viitor?

Mihai Mitoșeru: Nu știu daca anul viitor, dar cu siguranță cred în căsătorie. Întâmplător acest interviu îl facem exact în luna în care m-am căsătorit, pe 12 decembrie 2015. Din cei 14 ani de căsnicie eu îmi aduc aminte de 13 ani fericiți. În ultimul an nu ne-am mai înțeles și pe acela nici nu-l mai țin minte. Nunta pe care am avut-o, chiar dacă a fost doar cununie civilă, a fost un eveniment în sine, cu peste 200 de oameni. Mi s-a părut cea mai frumoasă petrecere pe care am trăit-o, a fost superb.

Dacă ai mai face marele pas, cum îți imaginezi acel eveniment? Unde ar avea loc?

Mihai Mitoșeru: Înainte de nuntă vorbeam cu soția mea că ne dorim o nuntă în cadru restrâns, undeva pe malul mării, mai ales că suntem amândoi Raci. Ne imaginam că va fi vara, în iulie, în apropierea zilelor noastre de naștere, pe plajă, ea în rochie scurtă albă, eu în jeans și o cămașă albă, cu puțină lume. Am realizat că acest lucru nu este posibil, membrii familiilor nostre erau peste 30 de persoane și aveam și mulți prieteni pe care îi doream alături. Așa că aș face o nuntă la fel ca prima dată, cu multă lume, o petrecere mare.

Ai regretat vreodată că ai divorțat?

Mihai Mitoșeru: Da, și acum regret. Primul an a fost mai bine, am crezut că a fost foarte bine din partea mea că am făcut acest pas, pentru că nu ne mai înțelegeam. Apoi am început să realizez cât de bine mi-a fost căsătorit și că nu mi-am dat seama că am avut un om minunat alături, un om pe care, poate, nu l-am apreciat cum trebuie. Nu ai cum să nu regreți.

Îți mai face Noemi surprize? O să vă vedeți de Sărbători?

Mihai Mitoșeru: Da, de ziua mea de nume, în noiembrie, mi-a adus un cadou, ceva ce știa ea că îmi doream. De Moș Nicolae rădeam cu ea, pentru că am lașat-o pe Misha (n.r. cățelușa) la ea și am intrat într-un supermarket și am văzut un tip de bomboane care erau preferatele ei și, fară să vreau, le-am cumpărat. Chiar i-am trimis poza să îi spun că a venit Mosul. O să i le dau când va veni să o aducă pe Misha. Nu stiu dacă o să ne vedem de Sărbători, eu muncesc, ea zboară. Nu ne vedem atât de des, e greu să ai o prietenie după o relație de iubire cum am avut noi.

Dorințe pentru anul viitor?

Mihai Mitoșeru: Să fim sănătoși și să avem de muncă, așa cum am avut și anul acesta.

Cea mai frumoasă amintire pe care o ai legată de Sărbători?

Mihai Mitoșeru: Familie mare, oameni mulți, foc în sobă, brad, Moș Crăciun, cadouri...fericire! Am avut parte de toate aceste lucruri în copilărie.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg