EXCLUSIV Mimi, prima vloggerita din România cu 1 milion de urmăritori pe Instagram, s-a luptat cu depresia. A apelat la ajutorul psihologului: "Lucrurile nu sunt atât de negre precum par"

19 octombrie, 2020
7 vloggerita mimi in depresie 2 jpg jpeg

Are parte de un succes de proprorţii în mediul online, este prima vloggeriţă din Româia cu 1 milion de urmăritori pe Instagram. Are şi un cont de Youtube de aproape un milion de abonaţi, dar curând ne-a anunţat că schinbă strategia, va avea un altfel de content pe paginile sale din mediul online. Despre Mimi e vorba, influencerul care a fost sincer şi a răspuns mai multor întrebări pentru OK! Magazine. A studiat actoria, îşi doreşte să joace într-un serial, s-a luptat cu depresia...iată detalii neştiute din viaţa Mihaelei Pantea. 

Eşţi influencer de succes în România. Înţeleg că ai studiat actoria la Londra. Cum te-au ajutat aceste cursuri în ceea ce faci tu acum în online?

Experienţa de acolo m-a ajutat foarte mult să mă formez, să mă eliberez de prejudecăţile cu care crescusem şi să îmi formez opinii reale legate de lumea din jurul meu. Englezii predau diferit faţă de noi. Ei te ajută să te dezvolţi că om, să gândeşţi logic şi să înţelegi de ce înveţi absolut tot ce înveţi la şcoala şi cu ce îţi vor folosi pe viitor lucrurile învăţate la ei.

Te-ai gândit vreo secundă să te stabileşţi în Marea Britanie, să nu te mai întorci în România?

Mă gândesc la asta în fiecare zi. Îmi doresc enorm să trăiesc în altă ţară, dar mă leagă foarte multe lucruri de România în prezent.

Ai studiat actoria, după cum aminteam mai sus. Te-ai gândit să joci în vreun serial, în vreun film?

Este unul din visele mele din copilărie să joc într-un film sau serial, chiar am fost la câteva castinguri în România, dar timpul nu îmi permite să îmi fac un obicei din asta. Cred că o să se întâmple la momentul potrivit.

Ai aproape un milion de urmăritori pe Youtube. Am urmărit şi ultimul tău vlog. Spune-ne cum o să fie următoarele tale materiale pe Youtube.

Mi-am propus că de acum înainte să produc un alt tip de content, care să mă provoace din punct de vedere creativ. Am găsit un format şi o idee la care lucrez în prezent, însă nu va pot dezvălui nimic momentan.

4 vloggerita mimi in depresie 4 jpg jpeg

Ai mărturisit că te-ai luptat cu depresia. Cum ai depăşit perioada dificilă? Ai apelat la ajutor specializat?

Am trecut de multe ori prin episoade depresive şi nu mi-a fost uşor să ies de acolo. Aveam impresia că pot să ies singură din astfel de pase şi au fost daţi când chiar am reuşit, însă de cele mai multe ori am apelat la ajutorul psihologului, care mă vindecă mai repede decât orice altceva pentru că mă ajută să mă obiectivez şi să realizez că lucrurile nu sunt atât de negre cum par.

Ce sfaturi ai pentru cei care traversează perioade mai delicate? Cum să le facă faţă?

Recomand din suflet psihoterapia, mai ales în cazul copiiilor şi adolescenţilor. Există multe variante prin care oricine poate apela la terapie, spre exemplu, pentru tineri, site-ul Salvaţi Copiii, unde sunt psihologi dornici să ajute tot timpul.

Cum te susţin părinţii? Ce părere au despre ce faci, despre reuşita ta din online?

Părinţii m-au susţinut de mică în tot ce mi-am propus să fac. Nu s-au opus alegerilor mele, m-au încurajat şi m-au felicitat pentru fiecare reuşită.

Poţi spune că eşţi independentă din toate punctele de vedere, chiar şi financiar?

Da, pot spune că la 22 de ani mă bucur de independenţa din toate punctele de vedere.

Eşţi mulţumită cu veniturile pe care le ai? Ce ţi-ai cumpărat din primii bani pe care i-ai obţinut din munca ta?

Da, sunt mulţumită cu veniturile mele, atâta timp cât am unde să dorm şi ce să mănânc, sunt fericită. Nu sunt materialistă, nu prea mă impresionează lucrurile pe care le pot cumpără cu bani, însă mai găsesc câteodată articole vestimentare care îmi pun zâmbetul pe buze. Low-key sunt fashion addicted deşi cred despre mine că nu ştiu să mă îmbrac. Din primii mei bani mi-am cumpărat o pereche de sneakersi de la Gucci, am fost foarte fericită. 

Eşţi unul dintre cei opt influenceri români nominalizaţi la E! People's Choice Awards 2020. Cum ai primit vestea?

Da, şi am mare nevoie de voturile voastre! Am făcut şi un concurs pentru asta. Dacă urmăritorii îmi trimit screenshot în dm cu faptul că m-au votat în fiecare zi până pe 23 Octombrie, le fac surprize şi cadouri. Eram în Istanbul cu iubitul meu când am primit vestea. Am fost şocată! Nu mă aşteptăm să fiu nominalizată. M-a cuprins un val de fericire şi adrenalină, apoi le-am mulţumit pentru nominalizare.

Ce sfaturi le dai celor care, într-o zi, îşi doresc să aibă acelaşi succes că tine în online?

Sfatul meu este să fie ei înşişi, să rămână motivaţi, să urmărească trendurile şi să posteze constant.

Ce ne poţi spune despre facultatea pe care intenţionezi să o urmezi?

La momentul potrivit, îmi doresc să urmez o facultate de film în Londra sau Los Angeles, nu m-am hotărât încă.

3 vloggerita mimi in depresie 3 jpg jpeg

Cum te vezi peste 5 ani?

Fericită! Cu un job full-time că regizor, căsătorită şi pregătită să fac un copil! Haha! Nu credeam vreodată că o să spun sau că o să îmi doresc asta, însă relaţia mea din prezent mă face să visez până acolo.

Dar peste 10?

Peste 10 ani mă văd obosită, dar tot fericită, alergând între gale, filmări şi grădiniţă, pregătită pentru vacanţe romantice cu viitorul meu soţ!Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată