Exclusiv! Nadine, vacanţă în America în luna iubirii „Să dăm buluc la flori şi inimioare mi se pare umilitor pentru nivelul real al unei fiinţe umane”

25 februarie, 2020
1 nadine1 jpg jpeg

Nadine şi-a dus fiul în America. Înainte de a reveni pe sticlă, la emisiunea pe care o realizează la TVR, frumoasa brunetă a petrecut o lună de neuitat în ţara tuturor posibilităţilor.

Vedeta Tv se declară impresionată de visul american şi recunoaşte că i-ar plăcea să îşi continuie viaţa acolo.

OK!:Nadine, ai petrecut Valentine’s Day în America şi Dragobetele  în ţară. Soţul tău obişnuieşte să te surprindă în această zi?

Nadine: Nu. Nu îmi plac aceste strofocări sociale. Nu îmi place când “se dă comandă” la bomboane şi flori. Nu îmi place nimic din compartamentul unei turme, decât dacă “turma” investeşte în binele colectiv. Însă, să dăm toţi buluc la restaurant, la flori şi inimioare, mi se pare umilitor pentru nivelul real al unei fiinţe umane. Ne iubim în fiecare zi, ne manifestăm iubirea în fiecare zi, mă simt iubită în fiecare zi, aşadar, nici vorba de romantism forţat.

OK!:Ai avut o vacanţă lungă în State. Cât ai stat şi ce te-a impresionat cel mai mult?

Nadine: În fiecare an stau o lună în America. În ultimii patru ani am fost în Florida, deoarece au mai multe zone de distracţie pentru copii. Singurul lucrul care real mă impresionează la americani este dorinţa fiecărui individ de a evolua, iar prin asta se vede efortul pe care îl face fiecare de a construi comunităţi armonioase, de a relaţiona armonios în viaţă personală, cât şi profesională. Multora le place America, neconştientizând că este atât de uşor, de plăcut, datorită eforturilor fiecărui cetăţean în parte. Nu vezi americani scuipând pe jos, iar pentru mine asta spune multe. 

OK!:Ce ai vizitat, pe unde te-ai plimbat?

Vizităm acele locuri unde băieţelul nostru de nouă ani, Noah, nu se plictiseşte. Vacanţele noastre sunt croite pentru el, noi bucurându-ne de bucuria lui. Am văzut  Disney, Universal Studios, Sea World şi multe alte obiective turistice destinate copiilor.

OK!: Ai lăsa totul pentru o viaţă în ţara tuturor posibilităţilor?

Da. Fără doar şi poate. Cunosc poporul american şi sistemul lor de a funcţiona în societate foarte bine. Felul în care sunt “obligaţi” de a se raporta la societate îmi vine mănuşă. Americanii sunt “obligaţi” , dacă vor să aibă o viaţă de calitate, să respecte nişte reguli sociale de bun simţ, cum ar fi: să îţi cunoşi vecinii şi să te porţi respectuos cu ei… să participi la activităţile comunităţii: petreceri stradale, car pooling - a duce un vecin cu maşină la serviciu, în drumul tău către serviciu pentru a economisi timp, benzină etc., să duci câţiva dintre copiii vecinilor la şcoală, să patrulezi seară străzile. Toate prin rotaţie şi toate pentru bunul mers al comunităţii. Evident că nu eşti obligat prin lege, însă a te bucură de privilegiul de a trăi într-o comunitate presupune o investiţie care ţi se întoarce înzecit. Nu vorbesc despre faptul că nimeni nu îndrăzneşte să dea drumul la muzică tare etc. Evident că există comunităţi şi comunităţi. Vorbesc de cele de la nivel mediu în sus. 

OK!: Ai făcut şi cumpărături acolo?

După cei şapte ani de trăi în America, m-am obişnuit să îmi achiziţionez haine şi diverse de-ale casei de acolo, atât pentru mine, cât şi pentru restul familiei. Cumpăr pentru că detest să fac shopping, în general, de orice fel. Nu suport să mă duc la magazine, mai ales de haine, pentru că detest ideea de modă, de style, de „toţi ne îmbrăcăm în tendinţe”, de „asta se poartă, asta nu se poartă”. Mi se pare că ţara arde şi noi ne pieptănăm.

De aceea, tot ce îmbrac într-un an este cumpărat în două zile din America. O fac acolo pentru că scap mai repede de acest supliciu. Întru în maxim două magazine care au de la papuci la căciulă, cumpăr ce îmi vine şi pot uită pentru tot anul că există haine pe lumea asta. Dacă uit să cumpăr ceva esenţial de îmbrăcat, aştept să treacă anul şi îmi cumpăr la următoarea vacanţă, însă nu mă duc la mall pentru asta. Doar pentru copil fac acest efort. Însă chiar şi pentru el, cumpăr în avans diverse mărimi, de la şosete la căciulă. Până şi ghiozdane îi cumpăr trei bucăţi că nu cumva să fiu nevoită să mă duc la cumpărături. Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg