EXCLUSIV Nicole Cherry: „La o săptămână după ce am născut, mai aveam de dat jos vreo cinci kilograme“

9 iunie, 2022

Idolul adolescenţilor a trecut pragul maturităţii, intrând în rândul familiştilor. Şi şi-a dorit-o atât de mult, că iat-o acum şi mamă, şi soţie, la doar 23 de ani!

Nicole Cherry (1) JPG

Poate că unele artiste, la vârsta ei, se gândesc mai mult la concerte, colaborări şi proiecte viitoare. Dar pentru Nicole Cherry, care a fost în branşa asta de mică şi, practic, a crescut sub ochii noştri, visul de-a avea o familie de tânără a fost mereu un deziderat. Fără a renunţa la carieră! Acum, la şase luni de când a devenit mamă, a ajuns şi în faţa ofiţerului de stare civilă în aceeaşi zi în care şi-a creştinat fetiţa, pe micuţa Anastasia. Cum se simte în noul ei rol şi cât de repede a revenit pe scenă ne spune chiar ea, la puţin timp după evenimentul 2 în 1, de la care nu au lipsit nici prietenii ei din breaslă, Andra şi Damian Drăghici.

OK!: De şase luni, viaţa ta şi a lui Florin s-a schimbat complet. Te vedeai mamă atât de devreme, la 23 de ani?
Nicole Cherry: Da, viaţa noastră s-a schimbat complet, dar este un sentiment unic şi pe care eu mi l-am dorit să-l simt de tânără. Mă bucur din inimă că l-am găsit pe Florin şi am reuşit să întemeiem familia la care visam. Şi nu ne oprim aici. (zâmbeşte)

Te deranjează că ţi se spune „copilul cu copil“?
Nu mă deranjează, pentru că eu mă simt un copil, chiar dacă am un copil. (zâmbeşte) Mi-am şi dorit ca lucrurile să se întâmple aşa, să fiu mamă tânără, să pot s-o înţeleg pe Anastasia şi, atunci când va creşte, să i se spună: „Ce frumoasă e mama ta. Unde e mama ta?“. Consider că asta mă va ajuta în timp cu Anastasia, cu creşterea ei.

Numele Anastasia are o rezonanţă de poveste. Cum l-aţi ales?
Numele Anastasiei l-am visat şi, atunci când mi-a apărut în vis, a fost atât de real, încât am fost convinsă că i se va potrivi perfect – ceea ce s-a şi întâmplat, pentru că este cu adevărat o prinţesă.

Nicole Cherry (4) JPG

Cum a fost prima zi acasă cu Anastasia? Cum v-aţi acomodat una cu cealaltă?
Acomodarea a fost uşoară. Bine, prima zi a fost mai uşoară, pentru că i-am avut şi pe bunici alături. După aceea, a fost puţin mai greu, într-adevăr. Când pleacă toată lumea şi te vezi singur, atunci e atunci! (zâmbeşte) Dar Anastasia a fost şi este în continuare un copil bun, bineînţeles cu perioadele în care e mai agitată, mai plângăcioasă, dar am reuşit să trecem cu bine şi peste colici, şi peste toate.

Cum e „cireşica“ ta la jumătate de an?
La jumătate de an, Anastasia este extrem de ­activă. Se vede că e Săgetătoare şi se vede că eu sunt mama ei, pentru că îmi seamănă foarte tare! (zâmbeşte) Ştiu că eu am fost un copil agitat şi mă aşteptam să am un copil activ.

Dar ai răbdarea necesară pentru un copil agitat, cum spui că ai fost tu?
Cred că răbdarea o şi dobândeşti în timp. Eu mă bucur că Anastasia este genul acesta, pentru că un copil care face şotii şi e activ, din punctul meu de vedere, are potenţial să facă ceea ce-şi doreşte şi să reuşească în viaţă. La Anastasia se vede deja ambiţia pe care o are şi sunt sigură că mă va moşteni şi, atunci când va creşte, va fi un copil bun şi se va descurca, aşa cum am făcut-o şi eu. Bineînţeles că mai sunt şi momente în care îmi este greu, dar atâta timp cât îl am pe Florin alături, pot trece peste toate şi sunt pregătită psihic pentru tot ce va veni. Atunci când am conceput-o pe Anastasia, mi-am dat seama că n-o să fie totul roz şi că, într-adevăr, o să fie greu, că este o responsabilitate mare şi că trebuie să mă înarmez cu multă răbdare.

Eşti o mamă panicoasă sau relaxată? Florin ce fel de tată e, schimbă scutece, se implică?
Amândoi suntem relaxaţi. Bineînţeles că avem şi momentele noastre, când ne îngrijorăm, ca orice părinți. Florin este foarte implicat în creşterea fetiţei, mă ajută atunci când am nevoie. Mă pot baza pe el oricând şi cred că asta m-a ajutat foarte tare să fiu OK psihic şi să trec peste perioada de după naştere. Am făcut şi facem în continuare o echipă minunată.

Nicole Cherry (3) JPG

Cine vă ajută?
Părinţii mei, mai precis mami ne ajută foarte mult. Şi părinţii lui Florin ne sunt alături, atunci când reuşesc să vină la Bucureşti, pentru că ei stau departe de noi. Dar suntem norocoşi, din punctul ăsta de vedere. Avem ajutor, ceea ce contează enorm.

Ce muzică ai ascultat cât ai fost ­însărcinată şi ce muzică îi pui acum?
Am ascultat Adele foarte mult, am ascultat-o pe Andra. În general, muzica pe care o ascult eu îi place şi ei şi chiar a făcut, aşa, o pasiune pentru câteva piese: Easy on Me, piesa lui Adele, a fost preferata ei mult timp, îi place Pas cu pas de la Andra, La vie en rose, îi place şi Pablo Alborán, care este şi preferatul meu. Are gusturi muzicale bune. (zâmbeşte)

Ţi-ai dat un timp să te dedici familiei sau te-ai setat să revii rapid? Ai simţit o presiune să revii?
Nu am simţit o presiune să revin, ci mai degrabă mi-am dorit să revin cât se poate de repede. Am şi reuşit să fac asta. Datorită ajutorului mamei, m-am bazat pe faptul că o să-mi revin repede, că Anastasia va fi pe mâini bune şi eu voi fi liniştită, bineînţeles. Iar Anastasia m-a ajutat şi ea, fiind un copil foarte bun. Cumva, toate s-au armonizat în sensul ăsta.

Cât de repede ţi-ai revenit fizic?
La o săptămână după ce am născut, mai aveam de dat jos vreo cinci kilograme – adică fix acele kilograme pe care le-am acumulat pe lângă sarcină. Iar acum, la şase luni de la naşterea ei, pot să spun că mi-am revenit complet. Sunt mici chestii care, oricum, se schimbă în momentul în care devii mamă, corpul trece prin nişte schimbări. La mine, schimbările au fost bune, nu mă plâng, şi mi-am şi revenit repede. Mi-am dorit să-mi revin repede şi am avut grijă şi în sarcină să am o alimentaţie sănătoasă – în primul rând, pentru Anastasia şi, ulterior, să mă ajute şi pe mine, să nu-mi fie greu să revin la greutatea iniţială.

Te-ai visat/vizualizat mireasă când erai mică sau nu ai avut fantezia asta?
Eu m-am vizualizat şi cred că multe fete se vizualizează în postura asta. Pot să spun că şi cununia civilă a fost fix cum ne-am dorit şi ne-a ieşit totul perfect. Acum mai avem doar nunta cea mare.

Aveai în minte o rochie anume pentru acest moment?
Nu am vizualizat o rochie de nuntă anume, dar, clar, trena am avut-o şi-mi doresc la nunta cea mare ceva tot aşa, poate puţin mai mare, vom vedea. Nu ştiu, n-am vizualizat exact rochia nici pentru cununia civilă, dar nici în momentul acesta n-aş şti să spun care ar fi rochia pe care mi-aş dori s-o am.

De unde v-aţi luat ţinutele?
Ţinuta mea a fost Loulou Brand, iar Florin a avut un costum cumpărat din Italia.

Cum aţi ales data pentru nuntă şi botez 2 în 1?
Am ales în funcţie de muzică şi de local, pentru că nu era nicio dată disponibilă în weekend, aşa că a trebuit să facem un compromis. Am stabilit data de 19 mai, chiar dacă a picat joi. Ne-am gândit că cine va dori să fie alături de noi sigur va putea să lipsească o zi de la serviciu şi să vină şi să petreacă cu noi.

Unde aţi făcut cununia, slujba şi petrecerea?
Cununia civilă a avut loc în grădina superbă de la Monato, slujba micuţei a fost la biserica mea de suflet, Sfântul Anton din Centrul Vechi, şi petrecerea a avut loc tot la Monato.

Aţi avut o tematică specială pentru eveniment, anumite flori, anumite culori?
Nu am avut o tematică anume. Am mers pe culori pastelate, pentru că mi-am dorit să fie ceva diafan, care să emane puritate.

A fost un meniu cu sarmale sau fără? (o dilemă a cuplurilor de azi)
Eu nu sunt adepta sarmalelor. Chiar m-am gândit că poate ar fi bine să nu avem sarmale, dar pentru că am intuit că mulţi dintre invitaţi vor aştepta sarmalele, am decis împreună cu Florin să le avem, totuşi, în meniu. (zâmbeşte)

Cum a fost momentul tortului? Aţi avut un singur tort sau torturi separate, unul de botez şi altul de nuntă?
Am avut un singur tort, ornat cu flori de cireş, şi ne-a plăcut foarte mult. Au fost persoane care au mâncat şi patru porţii de tort! Am ales să diferenţiem porţiile doamnelor de cele ale domnilor, adică am avut un etaj roz, mai fresh, şi altul cu multă ciocolată.

Nicole Cherry (20) JPG

Cine a cântat la petrecerea voastră? Tu ai cântat?
Eu am cântat cu toţi invitaţii mei. Trupa Feelings ne-a încântat cu două programe superbe, apoi am avut-o pe Andra, pe Carmen Chindriş, Damian Drăghici, Marius Babanu, Cristi Mega… Am avut mai mulţi artişti invitaţi.

Până la ce oră aţi rezistat?
La ora 06.00 am plecat de la locaţie, deci am rezistat ceva. (râde)

Urmează şi luna de miere?
Luna de miere e mult spus, mai ales că la mine este o perioadă aglomerată cu concerte. Cel mult, vom avea un weekend romantic undeva, dar nu ne-am hotărât încă unde.

foto: Ostafi Photography; vestimentaţie: Loulou Brand; decor: Nicu Bocancea/Florăria Iris; event planner: Ioana Şucu; candy bar & tort: Chez Marie; locație: Monato Events.



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg