EXCLUSIV Otniela Sandu şi Radu Constantin, culisele unei poveşti de iubire: "Felul cum am început relaţia a fost foarte diferit faţă de tot ceea ce am experimentat până acum"

24 februarie, 2021
4 otniela sandu si iubitul radu constantin 2 jpg jpeg

Pe ea o ştim din reality show-urile care au făcut-o celebră, iar el este foarte cunoscut celor din mediul online. Un cuplu fresh, care are curajul să-şi spună povestea... la cald.

Sunt împreună doar de câteva luni, însă Radu şi Otniela trăiesc ceea ce putem numi o poveste de dragoste modernă. Mi-a luat ceva vreme să-i prind pe amândoi, unul lângă celălalt, pentru că el este extrem de ocupat, dar şi extrem de talentat. A produs două seriale difuzate exclusiv online, DM şi Şcoala Invers, este speaker motivaţional şi are propria agenţie de marketing. Despre cum s-au cunoscut, cum s-au cucerit şi care este dinamica relaţiei lor în vremurile în care timpul costă din ce în ce mai mulţi bani, am stat de vorbă cu ei într-o seară, aproape de miezul nopţii. Şi pot spune că după multe interviuri cu vedete, am admirat dezinvoltura cu care privesc asumarea publică a unei relaţii aflate la început de drum.

Noi două am vorbit ultima dată în iulie, când îmi spuneai că e cineva în sufletul tău, dar nu e nimic mai mult. Era vorba despre Radu?

stanga
dreapta
1 otniela sandu si iubitul radu constantin 3 jpg jpeg
4 otniela sandu si iubitul radu constantin 2 jpg jpeg
3 otniela sandu si iubitul radu constantin 1 jpg jpeg

Radu Nu, nu eram eu. (râde)

Otniela Nu era vorba despre el, dar dacă n-a fost nimic mai mult, înseamnă că nu a contat.

Dar vă cunoşteaţi atunci?

Nu ne cunoşteam personal.

Cum v-aţi întâlnit şi care a fost prima părere despre celălalt?

Radu Prima dată ne-am întâlnit la o plantare de copaci acum un an şi jumătate, când doar am trecut unul pe lângă altul. Ne-am salutat, pentru că aveam prieteni, dar nimic mai mult. Cred că ne-am privit aşa, pe furiş, câteva secunde, după care am plecat.

Şi nu v-aţi împrietenit pe Facebook, nu v-aţi dat follow pe Instagram?

Nu, nimic, abia după un an. Am întrebat atunci cum îl cheamă, dar n-am apucat să intru pe Instagram şi să mă uit la profilul lui.

De fapt, a uitat.

Şi ce s-a petrecut de atunci până la momentul în care aţi ajuns să fiţi împreună?

Am început filmările la serialul meu, DM, şi am avut o mică nepotrivire de program cu unul dintre personajele feminine şi m-am gândit la domnişoara. Domnişoara a acceptat, ne-am întâlnit, iar pe timpul filmărilor n-am avut nicio treabă unul cu altul. Asta se întâmpla prin luna august a anului trecut.

Dar te-ai gândit s-o cooptezi în proiect pentru că-ţi plăcea de ea sau te-ai gândit la ea doar ca la o actriţă?

Doar ca la o actriţă. Dar ca să fiu sincer, eu sunt un tip foarte spiritual, iar când ne-am văzut la plantarea de copaci, crezând foarte mult în legea atracţiei, am trecut pe lângă ea, convins fiind că, la un moment dat în viaţa asta, ne vom reîntâlni într-o altă conjunctură. Aşa am simţit. Dar nu de asta am chemat-o la serial, ci pentru că eu credeam că se potriveşte cu personajul acela.

Şi care a fost prima părere după ce aţi petrecut timp împreună, la filmări?

Otniela Mi s-a părut cam distant. A fost unul dintre puţinii bărbaţi care efectiv m-a ignorat. Mi se părea interesant, l-am salutat când am ajuns, el mi-a făcut cu mâna discret, dar n-a venit să vorbim.

Aveam treabă, eram în mijlocul acţiunii. Voiai să opresc toată planeta pentru tine!? (râde)

Da, deci a fost foarte distant. Oricum, modul de abordare şi felul cum am început relaţia a fost foarte diferit faţă de tot ceea ce am experimentat până acum.

Şi tu ai fost distant că erai implicat sau că te lăsai greu de cucerit?

Sincer, o combinaţie. Eu chiar aşa sunt, nu prea ţin cont de ranguri şi titulaturi. Putea să fie şi Obama, că tot nu m-aş fi oprit, pentru că aşa sunt eu. Dar de-a lungul timpului am mai făcut şi pe inabordabilul, recunosc.

E adevărat că, dacă venea atunci să mă întrebe dacă sunt bine, dacă vreau apă, sincer, nu mi-ar fi atras atenţia. Aşa eram contrariată de ce nu mă bagă în seamă, de ce era aşa distant.

3 otniela sandu si iubitul radu constantin 1 jpg jpeg

Şi cine a făcut, efectiv, primul pas?

O să vă spună că am vrut să-l omor. (râde)

A fost un început mai neobişnuit chiar şi pentru mine. A postat pe Instagram că gătise ceva, iar eu, lipsit de interes, vă dau cuvântul meu, i-am comentat. Dar nu mă aşteptam ca ea să-mi răspundă. Şi cum cele mai bune lucruri în viaţă se întâmplă atunci când nu ai aşteptări, mi-a răspuns. Ea făcuse nişte bomboane şi i-am zis că par delicioase şi ea a spus: „Vrei să-ţi fac şi ţie?”. Iar eu îţi dai seama că nu eram aşa de gheaţă şi am zis: „Da, îţi dai seama!”.

Sunt specialitatea mea bomboanele alea şi partea interesantă este cum ne-am întâlnit să-i dau bomboanele, pentru că el n-a sărit în pantofi să vină să le ia, mă întreba când i le aduc. M-a lăsat până a doua zi şi am stabilit să ne întâlnim undeva la mijloc.

Le-a ambalat ea într-o cutie foarte drăguţă, s-a văzut că şi-a dat interesul. Am mâncat două, trei bomboane în maşină, în timp ce vorbeam, că am vorbit vreo cinci ore. Dar a doua zi când am mâncat din nou din ele, era să mă înec cu un sâmbure de curmală.

Mie îmi era atât de ruşine de existenţa acelui sâmbure, dar apoi m-am gândit că l-a pus el şi i-am zis că vreau să-l văd şi ne-am mai întâlnit o dată ca să-mi aducă sâmburele. Şi a venit cu el într-o cutie de inel.

Ei îi era frică să nu fie vreun inel, s-o cer de nevastă. (râde)

Deci după asta aţi început să fiţi un cuplu.

Nu, am petrecut şi a doua seară tot în maşină vorbind cu orele despre orice.

Nici nu ştiam cum trece timpul.

Asta se întâmpla prin septembrie octombrie. Şi, la un moment dat, am lăsat-o eu mai moale, să văd cum reacţionează şi nu i-am mai scris. Ea fiind obişnuită cu foooarte multă atenţie din partea bărbaţilor, a zis că ceva nu era în regulă. Iar eu, dându-mi seama că aceasta e ultima mea carte, am jucat-o. Apoi am început să vorbim prin mesaje pe Instagram şi tot vorbind, am zis că nu ne mai trebuie motiv să ne întâlnim. Şi tot întâlnindu-ne, am zis la un moment dat: Cred că, totuşi, suntem împreună.

Dar tu, Otniela, când te gândeai la cum ar arăta următorul tău iubit îţi imaginai aşa, un băiat plin de tatuaje, spiritual şi, pe deasupra, şi regizor? 

Mi s-a părut interesant, mai ales că îmi plăcea tiparul ăsta brunet cu ochi deschişi, iar la asta cu tatuajele nu m-am gândit, deşi miau plăcut mereu tatuajele. 

Ce simbolizează tatuajele tale, Radu?

Cea mai grea întrebare pusă de Otniela, legată de tatuaje, a fost cine e femeia asta tatuată pe mine, eu având un portret de fată tatuat pe mână. Ce caută ea tatuată pe viaţă, pe mine.

Mi s-a părut intrigant, pentru că semăna puţin cu mine şi mă gândeam că a fost cu o tipă care are aceleaşi trăsături ca mine, ceea ce nu era deloc bine.

I-am explicat că tatuajele mele reprezintă ceva abstract şi că este o poză de pe Pinterest, care pentru mine simbolizează importanţa laturii feminine în această viaţă. Şi a înţeles. Nu au o poveste profundă tatuajele mele, îmi plac ca manifestare artistică.

Ne-am făcut şi două tatuaje împreună.

"Este foarte atent la detalii. Are o imaginaţie ieşită din comun, orice cadou de la el are o poveste." - Otniela

Şi ce aţi descoperit unul despre celălalt când aţi început relaţia propriu-zis?

Aş avea ceva de zis, dar cred că dorm pe preş. E evident că e foarte frumoasă, are o latură sensibilă foarte dezvoltată, care mi-emi place foarte mult, pentru că şi eu sunt un bărbat sensibil.

Mie nu mi-a zis asta. (râde) Îmi place tot, lucrurile s-au întâmplat între noi cumva cum am visat. Este foarte atent la detalii, mă surprinde cu cadouri, are o imaginaţie ieşită din comun, orice cadou de la el are o poveste.

Dar defecte v-aţi descoperit?

Îţi dai seama. (râde)

Otniela Nu e neapărat un defect, dar e un om foarte ocupat. E puţin cam orgolios şi uneori cam încăpăţânat.

Uneori lucrurile nu merg conform planurilor şi ea are tendinţa în momentele acelea să fie destul de plângăcioasă, fiind sensibilă de fel. Dar face progrese şi e pe drumul cel bun în ceea ce priveşte acest aspect.

Locuiţi împreună?

Depinde ce înseamnă împreună. Nu ne-am mutat într-un singur loc, dar petrecem mult timp împreună.

Sunteţi romantici sau model nou de cuplu, mereu pe fugă?

Suntem foarte romantici.

Nu romantici la modul clasic, dar suntem.

Dar e vreunul gelos?

Amândoi, îţi dai seama. Păi dacă ea voia să-mi scot tatuajul de pe mână crezând că e altă femeie, din trecut! Suntem în limita înţelepciunii, nu exagerăm cu geloziile. Cel mai des ne tachinăm cu privire la trecut.

Oh, da, suntem, dar cu măsură!

E de apreciat că v-aţi asumat relaţia şi nu v-aţi ascuns de presă. Credeţi că mediatizarea poate dăuna în vreun fel? La voi cum a fost?

Eu am spus mereu că atunci când va fi ceva important şi real, nu voi sta ascunsă.

Eu am simţit o săgeţică mică cu privire la efectele mediatizării, dar nu e nimic important sau care să ne afecteze.

Aveţi vreun proiect împreună în desfăşurare sau în plan?

Momentan nu avem, dar cu siguranţă vom avea. Nu vrem să grăbim lucrurile mai mult decât e nevoie.

Eu sunt foarte curioasă când o să fie sezonul doi din DM, cum o să ne comportăm, va fi interesant şi ciudat cum vor interacţiona personajele noastre. N-am mai jucat niciodată cu cineva aşa apropiat.

Tu ai urmărit-o la Ferma, Radu?

Nu, sincer să fiu nu m-am uitat, dar ştiu poveşti despre Ferma. Însă nu sunt genul de persoană care să zică ceva despre asta şi oricum nu e nimic de care să-i fie ruşine.

Dar tu, Otniela, ai mai primit vreo ofertă să apari în vreun reality show?

S-a pus problema la un moment dat, dar nu era genul meu de emisiune.

Radu, tu eşti foarte cunoscut în mediul online, ai peste jumătate de milion de urmăritori pe Instagram, aproape un milion de abonaţi pe Youtube, eşti şi regizor. Asta este meseria ta, din asta trăieşti?

Am în paralel o agenţie de marketing, dar meseria mea de bază e un mix. Am învăţat totul din mers, sunt şi influencer, am scris serialele, am jucat în ele, le-am regizat şi pe o parte le-am şi montat, mă ocup de strategii de brand la agenţia mea, fac de toate.

Dar înainte de a descoperi pasiunea asta pentru mediul online, cu ce te ocupai?

Am avut o firmă de petreceri pentru copii, pe care am deschis-o la 18 ani, pe când eram acasă, în Vaslui, şi pe care am adus-o şi în Bucureşti după ce am intrat la Facultatea de Construcţii. M-am lăsat după doi ani de facultate, pentru că mă înscrisesem la o şcoală privată de actorie şi îmi intrase în sânge microbul. Firma de petreceri a crescut, am trecut, apoi, la zona de magie şi pentru adulţi, am mers în paralel şi cu actoria şi trebuia să învăţ să mă vând şi aşa am învăţat şi marketing. M-am înscris la facultatea de marketing la ASE, dar am rezistat doar un an, pentru că informaţia de acolo nu mă satisfăcea. Sunt autodidact.

Tu ai şi o latură spirituală mai pronunţată. Cum ai descoperit-o şi cum se manifestă?

Acum trei ani am început să merg la terapie cu prietenul meu cel mai bun, Ianis din serial, şi am descoperit noi o tipă de la care a pornit un proiect care se numeşte Trezirea spirituală, şi care a luat amploare, pentru că ne doream ca şi alţi oameni să aibă acces la informaţia la care am avut noi. Mie a început să-mi aducă din ce în ce mai multă linişte acest concept, e o combinaţie între Reiki şi terapii normale.

Otniela, tu cum simţi latura asta a lui profund spirituală, cum se manifestă în relaţia voastră?

Nu ştiu cum să răspund, că nu face incantaţii şi mătănii acasă. (râde) Nu discutăm pe tema asta, dar îmi place că e echilibrat. E o stare mai mult, nu se manifestă neapărat.

Otniela vrea ca săptămâna să aibă opt zile, deoarece tu eşti foarte ocupat şi nu petreceţi suficient de mult timp împreună. Ce te ţine aşa de ocupat?

Spre exemplu, dacă nu munceam atât de mult la agenţia de marketing, nu puteam să finanţez serialul, pentru că sunt încăpăţânat şi nu doream să am sponsori care să îmi spună ce să fac, nu voiam să fiu constrâns de branduri. Nu sunt ipocrit să spun că nu ne interesează banii şi pentru ei trebuie să muncim. Am atras atenţia cu serialul şi feedback-ul a fost foarte bun, deci a meritat toate eforturile.

V-aţi făcut planuri de viitor sau trăiţi clipa?

Nu am vorbit neapărat despre viitor, dar ne includem unul pe celălalt în planurile noastre.

FOTO Fane PopescuRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg