Exclusiv pentru OK! Andreea Marin: „Sunt fundamental diferită de Mihaela Rădulescu”

27 august, 2010

Nu e clar nici acum dacă Andreea Marin joacă rolul zânei sau chiar o fi. Între timp, fie că vrea, fie că nu, este una dintre cele două sau trei dive ale ţării, iar în relaţie cu celelalte, are o calitate importantă: e consecventă.

Nu e clar nici acum dacă Andreea Marin joacă rolul zânei sau chiar este o zână. Între timp, fie că vrea, fie că nu, este una dintre cele două sau trei dive ale ţării, iar în relaţie cu celelalte, are o calitate importantă: e consecventă. Are grijă să însoţească răspunsurile cu un zâmbet care îţi propune să crezi că este un om bun. Şi, după o oră de conversaţie, pleci cu această concluzie. Fie că vrei, fie că nu vrei.

OK! Pot să-ţi fiu antipatic?

Dacă vrei să-mi fi antipatic, o să-mi fii şi n-am cum să te opresc. (râde)

Eşti o divă?

Nu mi se potriveşte. Mă deranjează sintagma, pentru că nu sunt genul de divă în accepţiunea locală a cuvântului.

Dar zână?

Acest alint al publicului pentru mine e un mare compliment. Am fost într-o televiziune în care lucrurile nu funcţionau prea bine din punct de vedere al marketingului, cu 15 ani în urmă. Deci n-am avut în spate un sprijin, o strategie de marketing. Mi-am făcut singură PR-ul, băzându-mă la început pe instinct, mult mai târziu am făcut studii de specialitate în Statele Unite. Practic, n-am avut pe cineva care să-mi pună o „ştampilă” potrivită, pe care s-o promoveze. Aşa că „zâna bună” a fost un alint al publicului, preluat din om în om şi devenit un al doilea nume pentru mine. Am luat-o ca pe un compliment, care m-a responsabilizat. In timp, au existat şi persoane care au luat sintagma şi au folosit-o în mod ironic. Dar e doar problema lor.

De ce nu ai prezentat cu Ştefan “Dansez pentru tine”? E vina ta, a lui, sau a lor?

Nici nu mi-am pus problema macar. De ce să fim doi poli de putere, subjugaţi aceluiaşi succes?! Noi suntem doi lideri, nu doar unul. Avem principiile noastre şi realizările proprii şi o mândrie în sensul ăsta. Lucrăm şi împreună pe anumite proiecte, dar mai rar.

Andreea, orgoliul tău?

Nici n-a fost vorba vreodată. In emisiunea lui, e un prezentator şi un co-prezentator, nu doi lideri. Asa a fost si in emisiunea mea.

Ca femeie îndrăgostită, ai fost geloasă?

Da. Eu cred că e periculos momentul în care nu mai ai acest sentiment. Normal că ai acest sentiment de posesiune şi vrei ca omul tău să fie doar al tău. Doar al tău nu înseamnă că ţi-l poate fura altcineva, te deranjează şi când ţi-l fură munca lui, pentru că îţi lipseşte cât timp se dedică unui proiect greu.

Există această concurenţă între tine şi Mihaela Rădulescu.

Care e întrebarea? Tu spune-o şi eu îţi răspund.

Eu cred că ea există chiar dacă n-o recunoşti. Întrebarea mea e dacă o recunoşti sau nu.

Depinde din ce perspectivă priveşti lucrurile. Dacă priveşti din perspectiva mea, o spun clar: nu există. Pentru că suntem fundamental diferite ca persoane. Ne dorim lucruri diferite de la viaţă. Punem în practică lucrurile în mod diferit. Asta chiar dacă unii caută de multe ori similitudini forţate. Normal că mergem amândouă pe stradă. Felul în care facem lucrurile, insa, are în spate o abordare diferită. Din cât puteti observa, scopurile noastre în viaţă sunt diferite. Modul de-a ne exprima public e altul. Atunci, din punctul meu de vedere nu poate fi vorba de o concurenţă între două persoane care au ca punct comun faptul că au făcut televiziune o dată.

Mai aveţi un punct comun: Ştefan.

Nu văd niciun punct comun în faptul că ei doi au fost căsătoriţi cu zece ani înainte să leg eu o relaţie cu Ştefan. E o încercare forţată de-a vedea similitudini. E o chestiune care mă deranjează, tocmai pentru că eu văd breşa dintre noi şi nu-mi face plăcere, mai cu seamă că şi ştiu nişte elemente de culise care îmi spun clar că uneori se doreşte această apropiere. Că e benefică din punct de vedere comercial altor persoane... în niciun caz mie.

Foto: arhiva personală

Citeşte continuarea interviului cu Andreea Marin în noul număr al revistei OK!, prezent de vineri, 27 august, pe piaţă.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg