Exclusiv pentru OK! Buddy Valastro, „Regele Cofetarilor“: Dragoste la prima degustare
La 33 de ani, cel cunoscut sub numele de scenă Cake Boss şi-a petrecut aproape jumătate din viaţă administrând afacerea familiei, adusă pe noi culmi, de unde sfidează gravitaţia (doar torturile sale stau drept mărturie).
La 33 de ani, cel cunoscut sub numele de scenă Cake Boss şi-a petrecut aproape jumătate din viaţă administrând afacerea familiei, adusă pe noi culmi, de unde sfidează gravitaţia (doar torturile sale stau drept mărturie). Buddy Valastro a devenit o marcă înregistrată, iar Carlo’s Bakery una din principalele atracţii turistice din Hoboken, New Jersey. Redactorul OK! România Andreea Glodea a făcut turul celei mai aglomerate cofetării din Statele Unite, a degustat faimoasele prăjituri cannoli şi a aflat cum se simte Cake Boss în postura de vedetă, autor de carte şi gazdă a încă două emisiuni. Pe care le vom urmări şi noi, în curând!
TLC voia o emisiune despre torturi, iar echipa de producţie se uita pe nişte casete şi m-a văzut pe mine pe fundal. Aşa că m-au sunat şi eu le-am spus: „Am o idee groza¬vă: veniţi să mă filmaţi în cofetăria mea. Am an¬gajaţi nebuni, o familie nebună, eu sunt nebun, torturile mele sunt nebune...“ (râde). Le-am făcut un filmuleţ, iar a doua zi mi-au spus că mă vor. Asta se întâmpla în decembrie 2008.
Oamenii îmi trimit e-mailuri sau scrisori, în care-mi spun că show-ul meu e singurul care îi face să râdă. Sau că familiile lor devin mai apropiate când se uită la „Cake Boss“.
Britney Spears, Miley Cyrus, Rihanna, David Duchovny, Oprah Winfrey... Lui Britney i-am făcut un tort de şase etaje, pentru lansarea albumului ei, „Circus“, iar cel al lui Miley a fost în stilul anilor ’80, pentru petrecerea ei de 18 ani. Rihanna a vrut un tort cu coperta single-ului „Russian Roulette“.
Da, de regulă când plec din Hoboken. Nu se ascund, nu mă hărţuiesc, dar îi văd când stau la pândă după o poză.
Nu. Dar fanii mei vin şi fac cozi în faţa magazinului, îmi cer fotografii şi autografe... e o nebunie!
Chiar cred că mâinile mele sunt binecuvântate. Deocamdată, însă, nu m-am gândit la asta, dar nu se ştie niciodată.
Sunt foarte mândru de faptul că, la Carlo’s Bakery, poţi cumpăra de la o brioşă de doi dolari la un tort de 25.000 de dolari.
Un tort uriaş, dinamic. O operă de artă.
Da, eu cred că, după doi ani, am reuşit să menţin un echilibru între viaţa personală şi cea profesională. Merg în fiecare seară acasă, la soţia şi copiii mei, avem o viaţă minunată. Şi înainte să devin Cake Boss lucram zece ore pe zi, şase zile pe săptămână.
Anul trecut, mi-am jurat că în 2011 îmi voi lua măcar fiecare duminică liberă. Iar săptămâna trecută mi-am luat liber două zile. Un lux, ştiu!
„Regele cofetarilor” este difuzat de TLC România în fiecare miercuri de la ora 22.00 şi sâmbăta de la 11.00.