EXCLUSIV pentru OK! Eva Longoria: „Operaţii estetice? Mi-e frică de bisturiu!”

12 mai, 2012

Vedeta serialului „Neveste disperate” ne dezvăluie cum i-au afectat paparazzi viaţa amoroasă şi care sunt secretele frumuseţii ei

Vedeta serialului „Neveste disperate” ne dezvăluie cum i-au afectat paparazzi viaţa amoroasă şi care sunt secretele frumuseţii ei

După un an de idilă, frumoasa actriţă i-a spus „Adio!” iubitului ei, Eduardo Cruz, pe 5 martie. Cu toate că nu doreşte să comenteze despărţirea de fratele mai mic al actriţei Penélope Cruz, Eva (37) a recunoscut recent că nu suportă întâlnirile amoroase: „Nu prea sunt abordabilă. De fapt, nu mi-e deloc uşor să fac o figură frumoasă în timpul unei întâlniri cu un bărbat, pentru că am mari emoţii. Probabil că e ciudat faptul că nu prea mă pricep la aşa ceva. Dar, până acum, am fost ori măritată, ori implicată într-o idilă. Aşadar urmează o perioadă destul de înfricoşătoare...”

Hollywoodul e foarte diferit de Texas. Cum te deosebeşti tu, care-i fost născută şi crescută în Texas, de cei din L. A.?

Texanii sunt uşor de recunocut şi nu numai datorită accentului. Noi facem parte dintr-o ţară separată de toate celelalte state. Suntem singurul stat care îşi flutură steagul la fel de sus ca cel al Statelor Unite şi acest lucru este îndrăzneţ. De fapt, cei mai mulţi texani sunt destul de tupeişti. Îmi place la nebunie comunitatea în care am crescut – există maniere şi cavalerism acolo. Oamenii încă mai pregătesc mâncarea acasă, împrumută zahăr de la vecini atunci când le lipseşte şi se ajută unii pe alţii. Dacă ţi se strică maşina în mijlocul drumului, sar 10 oameni să te ajute. Unii spun că texanii se mişcă cu încetinitorul, dar asta se întâmplă dintr-un singur motiv: vor să se bucure mai mult de viaţă.

Nu prea mai există astfel de locuri...

Mai ales în Los Angeles, unde toată lumea e frumoasă şi superficială, deoarece preţuieşte doar calităţile fizice. Dar e o raritate să întâlneşti pe cineva profund, care îşi conduce viaţa în funcţie de un cod moral şi nu de relaţiile pe care le are.

Cum ţi-a fost afectată viaţa sentimentală de faptul că eşti persoană publică?

E o nebunie! Există o goană după bârfă, care a depăşit orice limită a decenţei. Mi-a părut atât de rău pentru Britney Spears, care a fost hărţuită de presă atât timp. Ea a decis, la un moment dat, să se retragă din showbiz, să nu mai promoveze nimic şi să ducă o viaţă simplă, fără apariţii publice, dar paparazzi tot erau pe urmele ei şi-i urmăreau fiecare mişcare. Ei procedează ca mafia. Pur şi simplu nu-ţi dau pace! Jessica Simpson este o bună prietenă de-ale mele şi ea păţeşte la fel.

Ce sfaturi vă oferiţi una alteia tu şi Jessica?

Jessica e bine sfătuită. Trebuie să te înconjori de oameni care ştiu cine eşti. Cine se aseamănă se adună. Eu am cele mai bune prietene din lume! Sunt oameni pe care-i cunosc de-o viaţă şi care n-ar accepta nicio prostie specifică Hollywoodului în viaţa lor.

De unde crezi că vine obsesia pentru celebritate?

Este plăcerea voyeuristă de-a trage cu ochiul unde nu ţi-e permis. Şi n-o face nimeni discret, ci vor toate detaliile posibile. Nu e nimic în neregulă cu o revistă care publică fotografii frumoase cu vedete, dar când acele imagini au fost obţinute într-un mod periculos, psihotic... Ultima găselniţă e să faci poze cu telefonul mobil şi să filmezi tot. Mă duc şi eu, ca orice femeie, la coafor şi, ulterior, cineva are o înregistrare cu chestia asta. Nu mai e deloc amuzant. Îmi aduc aminte că am vorbit cu Al Pacino acum ceva vreme, când serialul „Neveste disperate” începea să aibă succes, şi m-a întrebat: „Cum suporţi toată nebunia asta?” Partea bună e că eram o persoană cu picioarele pe pământ înainte de-a deveni cunoscută. L-am întrebat şi eu cum se descurcă el fiind în atenţia tuturor şi mi-a povestit că, pe vremea când era el tânăr, existau foarte puţine tabloide, care publicau materiale cu titluri precum: „Extratereştrii au ajuns pe Pământ şi au lăsat-o gravidă pe Brooke Shields”, şi nimeni nu credea asemenea minciuni. Problema e că acum încearcă să pară că e vorba despre jurnalism adevărat.

Există un „preţ” pe capătul tău...

Îmi place soluţia pe care au ales-o Angelina Jolie şi Brad Pitt. Ei îşi vând propriile fotografii şi donează banii unor asociaţii caritabile. Dacă tot faci parte din joc, impune câteva reguli. Admir tot ce încercă ei să facă pentru a-şi proteja viaţa privată. Oamenii pot spune că Angelina şi Brad sunt nişte ciudaţi, care se izolează, dar eu îi consider deştepţi.

Arăţi minunat! Te-au tentat vreodată operaţiile estetice?

Nu, nici gând. Mi-e prea frică de bisturiu şi de ace. Am văzut, pe Discovey, exact ce presupune o astfel de procedură. Sunetul pe care-l face dalta chirurgicală... e îngrozitor! Nu-mi trebuie aşa ceva, mulţumesc! Omletele făcute din albuş, mişcarea şi crema de ochi, astea sunt „secretele” mele pentru moment!Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg