Exclusiv pentru OK! Kim Kardashian: „Am închis un capitol în dragoste, dar acum sunt fericită!“

13 august, 2012

E regina recordurilor tipic americane, de la extazul audienţelor bombastice şi al milioanelor de fani la agonia unuia dintre cele mai scurte mariaje din istorie.

E regina recordurilor tipic americane, de la extazul audienţelor bombastice şi al milioanelor de fani la agonia unuia dintre cele mai scurte mariaje din istorie. Despre toate acestea, dar şi despre noua ei încercare pe terenul minat al iubirii, am stat de vorbă cu însăşi Kim, în premieră pentru România.

Te-ai gândit vreodată ce v-a făcut – pe tine şi pe membrii familiei tale – atât de plăcuţi în ochii publicului?

Kim Kardashian A fost şi pentru noi un şoc, dar ne-am obişnuit cu asta! (râde) Suntem recu­noscători pentru tot ce ni s-a întâmplat şi încă ne distrăm filmând pentru fiecare sezon. Şi când te gândeşti că Ryan Seacrest, producătorul nostru, credea că o să fim greu de urmărit, pentru că sun­tem prea mulţi! Ideea e că am rămas cu picioare­le pe pământ, dar tot oferim un soi de portret de viaţă hollywoodiană plină de fast şi pompă. Ştiu că voi mă percepeţi drept o afaceristă care are formula succesului patentată, dar chiar e atât de simplu: unele lucruri merg, altele nu.

Şi ce alte lucruri decât cele care vi s-au întâmplat deja ar mai putea apărea într-un nou sezon?!

Oho, şi încă câte! E primul sezon în care ne veţi vedea o oră pe episod, nu doar 30 de minu­te. Era cam sufocant, noi toţi strecuraţi cu chiu, cu vai, în 30 de minute! Îi veţi vedea pe Kourtney şi Scott pregătindu-se pentru venirea pe lume a lui Penelope, pe Khloé şi Lamar revenind în Los Angeles şi pe mama şi Bruce confruntându-se cu dezvăluirea lui Kris despre legătura extraconju­gală pe care a avut-o pe când încă era căsătorită cu tata, acum 25 de ani. A dat, pur şi simplu, nas în nas cu tipul ăla, într-o zi! E, poate, cel mai sa­vuros sezon şi cel în care, în sfârşit, m-am întors la a fi eu însămi.

E faimoasă abilitatea ta de-a face bani. Chiar tot ce atingi se transformă în aur?

În primul rând, vreau să clarific un lucru: tot ce aţi auzit despre câţi bani am făcut de pe urma nunţii este complet neadevărat. Ideea e că muncim mult, eu şi surorile mele, pentru tot ce facem. Acum sunt în Londra, de exemplu, şi, pe lângă interviurile cu presa, îmi promovez şi noul parfum. M-am implicat 100% în procesul de cre­aţie şi producţie. Spre exemplu, am dat sticluţa la refăcut de trei ori. Am scris cărţi, împreună cu Kourtney şi Khloé, toate am contribuit. Apoi. sunt cele două linii de haine, magazinele, emisi­unea. Sunt toate joburi full time. N-am un job, am 50! (

) Şi altă chestie ar fi că îmi ascult fanii, comunic cu ei pe Facebook şi Twitter, iar fanii îţi pot da sfaturi preţioase, dacă te pregă­teşti să lansezi un produs.

Şi n-au apărut scântei în toiul atâtor procese creative? Parcă nu era indicat să faci afaceri cu familia...

Multor familii le-ar fi greu, îmi imaginez. Chiar nu ştiu cum de merge, în cazul ăsta. Însă eu chiar nu mi-aş putea imagina cum ar fi să în­cep un business cu un străin.

Dar nu te pierzi un pic în mijlocul atâtor personalităţi puternice?

Fără ei, nu aş fi atât de interesantă, chiar deloc. Pentru mine, familia mea e un suport emoţional, căci am cu cine să împart stre­sul. Eu am ajuns, sincer, la un nivel la care m-aş simţi OK şi în spatele camerelor de filmat. Nu sunt aşa de zgomotoasă ori de haioasă precum sunt surorile mele, sincer. Eu nu ies în cluburi, nu beau, nu petrec sălbatic până dimineaţa...

Că tot vorbeai despre asta... Ultimul an a fost palpitant pentru tine. Cum te simţi acum?

Sunt fericită, cu adevărat! Evident că 2011 a fost un an dificil, dar am luat totul ca pe o lecţie bine învăţată. A fost greu să trec prin tot ce am trecut în văzul tuturor, dar, cu sau fără camere, tot aş fi ales să trec prin aceleaşi experienţe. Cred că a fost un gest curajos, ca să nu zic unul ruşi­nos, să am o nuntă mare, să mă îndrăgostesc şi să mă mişc atât de repede. Mulţi, în situaţia mea, ar fi ales să continue o relaţie care nu mai funcţio­na, doar pentru a nu fi victimele oprobriului. Dar la mine a fost o chestiune de genul: „Mai bine acum, mai devreme, decât să aştept să se accen­tueze sentimentul de înstrăinare“. Mă bucur că am avut curajul să fac alegerea de-a pune punct, indiferent de ceea ce credea lumea. Am închis un capitol în dragoste, dar acum sunt fericită.

Eşti deja mătuşă, de două ori. Ce lecţii de viaţă ai vrea ca Mason şi Penelope să înveţe?

Sângele apă nu se face, familia e totul. Nicio­dată nu uita de unde vii, nu-ţi uita moştenirea! Vreau să-i învăţ să gătească mâncăruri armeneşti, poate chiar să îi înscriem la o şcoală armeană.

Am auzit că te gândeşti să candidezi pentru fotoliul de primar al Glendale-ului. Te-ar interesa o carieră în politică?

Modelul meu de femeie în politică e Hillary Clinton, o femeie atât de inteligentă! Am avut o discuţie ipotetică cu Khloé despre asta, că mi-ar plăcea să conduc comunitatea de armeni din Glendale. Dar, clar, nu voi candida anul aces­ta. Poate în 2013, cine ştie?!

Dar preşedintele Obama ţi-a criticat show-ul, când ai fost la Casa Albă...

Prima glumă a preşedintelui a fost despre mine, iar eu mă gândeam: „Wow, preşedintele ştie cine sunt şi ce fac!“. Eu n-am nicio problemă să mă iau singură peste picior şi nu mă deranjea­ză atât ce crede lumea cât o fac alţii. Pentru că se întâmplă foarte des. (

)

S-a întâmplat şi să fii din nou comparată cu Paris Hilton. De ce crezi că lumea vă tot leagă una de alta?

O cunosc pe Paris de multă vreme, am copilărit împreună, am fost prietene de mici, ca de altfel şi mamele noastre. Cred că, la un moment dat, prietenii se înstrăinează, cum a fost şi cazul nos­tru, dar o iubesc şi-i doresc tot binele din lume. Amândouă avem reality show-uri, am crescut în Beverly Hills, am fost la aceeaşi şcoală. Deci, da, pot vedea multe similitudini între noi...

Dar ce vă deosebeşte?

Ea e o persoană grozavă, iar mie nu-mi pla­ce să mă compar cu alţii. Suntem diferite. Ea e blondă, eu am părul închis la culoare. Uite o diferenţă!

Cum te-ai descrie în trei cuvinte?

Drăgăstoasă, nebună şi fidelă.

Foto: E! Entertainment TelevisionRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg