EXCLUSIV pentru OK - Ramona Olaru: „Sunt tanc rusesc, pot orice vreau!”

21 iunie, 2024

O spune cu încrederea femeii care-și pune la bătaie toată forța din ea, muncind continuu și demonstrându-și versatilitatea, și care crede cu tărie în energia manifestării.

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg

Un interviu cu Ramona Olaru, vede­ta Antenei 1, este întotdeauna unul care te binedispune și-ți lasă senzația întâlnirii cu o bună prietenă. E directă, haioasă, fără ascunzișuri, cu o autoironie fantastică, dar și cu vibe-ul pe care-l transmite femeia care mereu obține ce vrea. În spatele acestei superbe brunete cu picioare nesfârșite, talie perfectă și râs molipsitor se află, însă, și ani de „splash-uri“ succesive, de lansări în forță de la trambulină în cele mai îndrăznețe proiecte. Și iat-o acum, într-o mică pauză de la „Neatza”, găzduind un nou sezon de „Splash! Vedete la apă”, numai bun de plonjat în atmosfera estivală.

OK!: Ramona, spune drept: e mai multă distracție la „Splash” decât la „Neatza”?Ramona Olaru: Nu se poate face o comparaţie. Vorbim de un altfel de distracție! Umorul cel mai de calitate știm deja că se face la „Neatza”, zilnic, încă de la prima oră! La „Splash” e umor de sezon! Perfect pentru vară. Pentru că din 29 iunie, sâmbăta şi duminica, de la 20:00 fix, pe Antena 1, provocăm o mulţime de vedete să îşi depăşească limitele şi să îşi înfrunte fricile în cel mai curajos show al verii.

Lumea vuiește că ai fost înlocuită la „Neatza” de sora Deliei...
Ramona OlaruVai, să nu dați click pe site-urile care anunță înlocuirea mea la „Neatza”! Nu e cazul de așa ceva! Pentru că filmările pentru „Splash! Vedete la apă” se desfăşoară de fiecare dată pe timp de noapte, colega mea, Diana Munteanu, este cea care mă ajută în zilele în care îmi este greu să mă trezesc după doar una-două ore de somn şi să vin în direct. Dar nu se pune problema unei înlocuiri.

La „Splash! Vedete la apă”, de data asta, îi „bagi la apă“ pe Ilona și Ristei. Le faci galerie sau nu ai voie, ca prezentator?
Ramona OlaruDa, îmi place să știu că îi am pe ai mei alături de mine. Şi când spun ai mei, nu mă refer doar la Ilona şi la Florin. Vara asta veţi descoperi că mai mulţi membrii ai echipei Neatza şi-au luat inimile în dinţi şi au venit să vadă pe propria lor piele ce înseamnă show-ul ăsta. Cu siguranţă, le voi face galerie şi îi voi susţine pe toţi! Am voie şi voi face acest lucru, căci sunt familia mea!

Tu cum mai stai cu înotul? Te vedem evoluând de la vreo trambulină?
Ramona Olaru: Eu cu înotul stau foarte bine! Îl practic de câte ori am ocazia, de plăcere ca și mișcare, căci eu sală nu fac de obicei. (râde) Dar de sărit de la vreo trambulină, nu cred că mai este cazul, pentru că am tot sărit în sezoanele trecute. Să sară cine a venit nou în echipă!

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (4) jpg

Oricum, am observat că ai un stoc nou de costume de baie și un bronz updatat în Spania și prin Deltă. Cumva, vara ta a început deja...
Ramona Olaru: Daaa, la mine încep plecările și vara încă de prin martie, aprilie … De prin perioada Paștelui, mai exact! (râde) Da, am și costume de baie noi, iar bronzul de Spania mă prinde cel mai bine! Mi-am dat seama zilele acestea după ce m-am întors din Valencia, care a fost unul din cele mai frumoase orașe văzute/vizitate vreodată… Și nu o să mă opresc aici când vine vorba de Spania!!! Dar vă țin la curent pe parcurs. Iar în Deltă am fost să mă relaxez după vacanța din Spania! (râde) Glumesc. Sau nu glumesc. Pentru că sunt într-o perioadă în care vreau să descopăr cât mai multe lucruri, locuri, o perioadă în care am ajuns la concluzia că vreau să îmi etalez corpul bronzat pe cât mai multe plaje cu nisip fin! (zâmbește)

Din poze, părea că ești foarte apropiată și de un tip cu părul creț și ochi verzi. Greșesc sau e băiatul pe care îl lași să-ți facă curte, mai nou?
Ramona Olaru: Ailei, la câți băieți îmi fac curte, nici nu prea îmi dau seama de care vorbești! Am adunat foarte mulți bărbați mișto, de calitate, pe lângă mine în ultimul timp – nu vorbesc pe post de iubiți, ci doar de oameni mişto. Dar, în altă ordine de idei, nu ar strica o fetiță cu păr creț și ochii verzi! (râde)

Dar mai ai încredere în bărbați, după un divorț și o logodnă ruptă?
Ramona Olaru: Bineînțeles că am încredere în bărbați! Asta când mai întâlnesc vreunul, pentru că sunt foarte rari bărbații! (râde) Persoane de sex masculin sunt multe, e plin pământul. Dar, da, am încredere, căci e vorba despre mine. Eu rămân tot un om cu principii, valori, seriozitate și de încredere și sper să o transmit pe oriunde merg.

La un moment dat, ți-ai scris pe foaie cum ar trebui să fie partenerul ideal. Crezi în manifestare?
Ramona Olaru: Daaa! Am scris pe foaie și încă scriu! La o perioadă de timp trebuie repetat procesul, ca să nu uite universul ce trebuie să îți dea. Și cred cu toată inima în energia manifestării.

Unele gânduri ți le-ai scris și în inimă, și pe piele. Câte tatuaje ai și care e cel mai recent?
Ramona Olaru: Am 27 de tatuaje! Din păcate, nu am mai ajuns să fac, căci mai aveam câteva idei, dar mă ocup la toamnă! Cele mai recente cred ca au deja vechime de 3 ani.

Făcând o analogie cu „Splash”, ești genul curajos, care se aruncă înainte, care acceptă provocări noi sau ești precaută, testezi terenul și îți iei mai greu avânt?
Ramona Olaru: Sunt genul care se aruncă direct în cap. Dacă stau să mă gândesc prea mult, pierd timp, energie și nici nu reușesc să mai fac lucrul respectiv și îmi pare rău că nu l-am făcut. Așa că mereu primul gând e urmat direct de acțiune.

De când ai venit la București, muncești nonstop. Iar acum ești după o perioadă neîntreruptă de „Neatza”. Când pui frână?
Ramona Olaru: Măi, să știi că da! Muncesc dintotdeauna, nici nu aș vedea altfel viața, ritmul. Am avut, la un moment dat, febră 39 și pur și simplu a trebuit să stau acasă și să lipsesc de la Neatza, însă au fost cele mai grele două zile, și nu din cauza bolii, ci din cauză că nu știam ce să fac cu viața mea, în ce parte să o iau, să nu mai stau degeaba în pat. De aici e cât se poate de clar că eu nu pun frână decât dacă mă obligă natura! (râde)

„Nu am crezut că o să mă simt atât de bine la această vârstă, fizic, psihic, moral, intelectual, financiar!” 

Mai ai puțin și faci 35 de ani. Cum îți simți vârsta?
Ramona Olaru: O simt vârsta perfectă, cea mai bună perioadă din viața mea! Nu am crezut că o să mă simt atât de bine la această vârstă, fizic, psihic, moral, intelectual, financiar! Mă simt extraordinar și e cea mai bună perioadă!

Pare „ilegal“ să arăți atât de bine fără dietă și sport.
Ramona Olaru: Așa zic și eu, că este un pic ilegal, dar îmi rămâne doar să mulțumesc naturii, lui Dumnezeu și părinților mei, care au creat așa minunăție de persoană (râde).

Dar te-am văzut, mai nou, făcând yoga și antrenându-te cu Mihai Zmărăndescu. De ce te-ai apucat de kick-box?
Ramona Olaru: Yoga o fac când prind ocazia sau în anumite conjuncturi, când plec din țară. Dar kick-boxul a devenit plăcerea mea maximă! Eu mi-am dat seama, trebuie să fac lucrurile când le simt. A fost o chemare, așadar să merg în această direcție și îmi place enorm. Iar lucrurile sunt și mai bune când ai un profesionist la început în acest domeniu. Și Zmărăndescu e cel mai bun!

Un altfel de sport e și mutatul. În ce stadiu ești cu amenajările în noul apartament?
Ramona Olaru: Eu doar mă duc la verificări, din când în când. În rest, niște oameni pricepuți în domeniu sunt acolo în mișcare nonstop. A început să vină mobila, totul prinde contur și începe să aibă aspectul de „acasă“, ceea ce îmi dă o emoție maximă de fiecare dată când mai pun ceva. Mai am puțin și mă mut!

Și marea ta „familie“ cum s-a acomodat? Aveai două pisici, un hamster și doi pârși africani pitici. Cum conviețuiesc?
Ramona Olaru: Pisicile o să se acomodeze foarte ușor, căci le-am creat un spațiu special pentru ele. Hamsterul și-a încheiat misiunea pe acest pământ, pârșii s-au mutat la țară, căci nu am rezistat cerinței nepoatei mele, așa ca i-am dat în grijă.

Spuneai că ți-ai dori un partener care să iubească pisicile, ceea ce e de înțeles. Dar tu, ca parteneră, ești o pisicoasă?
Ramona Olaru: Da, un partener care să iubească pisicile și animalele, în general! Eu cu bărbatul potrivit ajung să fiu și pisicoasă… chiar renunț la comportamentul de „pușcăriaș rus“ și devin prințesă. (râde) Dar, cum spuneam, e greu să mă aducă cineva în stadiul de „pisicoasă“!

Dar poți să și „zgârii rău“?
Ramona Olaru: Măi, înainte aveam obiceiul să zgârii rău, când cineva mă rănea sau îmi rănea orgoliul, dar acum sunt ceva de genul „Vai, ce-mi vine să mă răzbun pe persoana X că mi-a făcut aia sau aia!“ și apoi stau puțin și analizez și-mi spun „Nu are rost, deja suferă“.

De câte ori ai mai bătut la ușile pe care le-ai închis în relațiile tale
Ramona Olaru: Niciodată! Le-am închis, așa au ruginit. Închise!

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (5) jpg

Cine a făcut cel mai mare splash în viața ta?
Ramona Olaru: O să înțeleg această întrebare ca ceva bun. Cine a sărit și a stat cel mai bine în viața mea… Stai să mă gândesc…. Nimeni! Eu! Atât!

Ești o tipă directă și cu mult umor. De-obicei, astea te-ajută să treci mai ușor peste încercări. Dar te-a și sabotat vreodată felul ăsta de-a fi?
Ramona Olaru: 
Dacă aș avea o mentalitate de pierzătoare sau dacă aș fi genul de persoană care trăiește în trecut, poate aș fi spus că m-a sabotat luându-mi anumiți oameni sau anumite lucruri pe care le voiam. Dar nu am acea mentalitate, trăind în prezent. Consider că este atuul meu cel mai mare, pentru că mă găsesc mereu liniștită, curată, împlinită, atunci când pleacă cineva de lângă mine „din cauza sau datorită“ felului meu de-a fi!

Tu ai, la modul real, veleități de stand-up-er. Te-ai gândit să virezi și spre zona asta?
Ramona Olaru: Mi se spune foarte des! M-am gândit și mi-a dat NU. De ce? Pentru că am planuri și mai mari cu mine. Vreau să fiu prințesă, elegantă, așa că nu mă pot opri în energia masculină din domeniul stand-up.

Spre ce mai țintește o fată frumoasă ca tine, care are și facultate, și celebritate?
Ramona Olaru: Nu țintesc nimic, doar dau drumul la muncă, atenție și grijă la mine și sunt tanc rusesc, pot orice vreau! (zâmbește)

FOTO: Antena 1; vestimentație Nympha, Nadare.



Recente pe Ok! Magazine

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
FotoJet Mada jpg
Adelina Chivu la podcastul Fain si Simplu al lui Mihai Morar  (2) png
George și Amal Clooney la New York, GettyImages (6) jpg
Lana Del Rey, GettyImages (1) jpg
Simona Gherghe si Razvan Sandulescu cu Kate Hudson in Paxos   Instagram jpg
Michael și Catherine PNG
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, Profimedia (2) jpg
Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg
Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
Ben Affleck și JLo jpg
4 michael douglas si catherine zeta jones jpg jpeg
FotoJet Depp jpg
Manuela Hărăbor la Premiile GOPO 2024   FOTO Adrian Holerga, Gopo (91) jpg
FotoJet Clooneys jpg
Ben Affleck, Profimedia (2) jpg
FotoJet Paris jpg