Exclusiv. Primul pictorial de familie! Alina Puşcaş şi soţul ei fac dezvăluiri despre viaţa cu trei copii

13 februarie, 2020
4 alina puscas si familia completa 1 jpg jpeg

Ne-am reîntâlnit cu prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1, şi cu familia ei, pentru a-l cunoaşte pe cel mai nou membru: micuţa Iris.

I-am regăsit pe Alina şi soţul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, în mijlocul agitaţiei din familia lor. Acum, agitaţia a crescut, fiindcă între timp a venit pe lume cel de-al treilea copil al lor, fiica Iris. Am stat de vorbă despre provocările numărului 3. Şi deşi au recunoscut că, de când a apărut Iris, au început să resimtă oboseala, mi-a plăcut să descopăr că flacăra din privirile lor e tot acolo: dorinţa de a-şi păstra intimitatea de cuplu şi de a perpetua nişte obiceiuri frumoase doar pentru ei doi... Despre acestea şi amuzanta reticenţă a unui medic de-a schimba scutece de fetiţă... în cele ce urmează.

Cum e cu al treilea copil, Alina?

Alina: Bebe are un orar foarte ciudat pentru vârsta ei, pentru că, de la o lună, ea nu se mai trezeşte noaptea. Ultima masă e pe la 9-10 seara şi se trezeşte la 7-8 dimineaţa. Noi nu cunoaştem asta cu trezitul din 3 în 3 ore sau din 4 în 4 ore. Deci e bine cu al treilea. (râde)

Mihai: Pentru mine e ca şi cu doi copii. (râde)

1 alina puscas si familia completa 2 jpg jpeg

V-aţi dorit al treilea copil sau a fost o întâmplare fericită?

Mihai: Da. Ne-am dorit. Dar acum, ieşind fată, aş mai vrea unul: aş vrea un băiat. Pentru că sunt prea multe fete. (râde)

Cine a ales numele Iris?

Alina: Eu. Ne-am dorit să fie un nume scurt, să nu poată fi pocit când va creşte, să existe o simbolistică, legată poate de muzica rock. Este şi nume de floare. Pentru că toţi trei au nume de sfinţi: Melissa Antonia, Alexandru. Şi Iris de Florii.

Cine vă ajută cu copiii?

Ne ajută doamna Mariana, aceeaşi bonă pe care o avem de acum 3 ani şi, Doamne ajută, să reuşim să fim peste ani şi ani de zile tot împreună. Pentru că, din păcate, sunt mari permutări ale bonelor. Să stea cineva jumătate de an la tine e o minune. Nu ne-am permis să nu angajăm pe cineva, neavând membri de familie care să se ocupe de partea asta. Noi suntem cam singurei. Taţi nu mai avem niciunul. Mamele noastre sunt destul de în vârstă şi au viaţa lor, aşa că nu am cum să le pun în cârcă responsabilitatea asta. Sunt totuşi 3 copii, nu unul singur. Şi atunci cea mai bună variantă este ajutorul. Şi eu recomand ajutorul – indiferent că e de 8 ore, că este un ajutor intern, îl recomand, pentru că trebuie să ai şi viaţa ta ca părinte. Bineînţeles, pe mamele care simt dorinţa asta şi nu se pot dezlipi de copil le încurajez să stea cu el dacă asta simt, cât pot. Dar e bine să poţi să ieşi din casă, să faci şi alte lucruri, pentru că de multe ori te plafonezi, intri într-o monotonie care se poate întoarce împotriva ta.

Tu nu ai avut astâmpăr. Ai născut în august şi te-ai întors la Te cunosc de undeva.

Bine, de data asta, am avut noroc că a fost Te cunosc de undeva în vacanţă şi atunci am avut o lună la dispoziţie să stau cu cea mică. A fost singura dintre cei 3 cu care am putut să stau o lună full. Şi bineînţeles, vorbim despre vacanţa de televiziune, fiindcă business-ul cu haine, Lin./Apparel, pe care-l am împreună cu Mihaela Glăvan, a continuat. Chiar am postat la Highlights pe Instagram un story în care sunt cu Iris pe când avea doar 2 săptămâni şi îi era foame. M-am dus cu ea în scoică la fabrică, unde producem hainele Lin./Apparel, şi am alăptat-o printre cutii.

Foto: Sorin StanaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg