EXCLUSIV Se întoarce sau nu în televiziune? Adelina Pestriţu face primele declaraţii: "Am primit multe oferte"

6 noiembrie, 2020
10 adelina pestritu in televiziune 1 jpg jpeg

Pe Adelina Pestriţu o admirăm zi de zi pe reţelele de socializare, chiar dacă acum ceva timp a trecut printr-un impas, acum are zâmbetul pe buze. Toate merg ca pe roate pentru vedetă! Oare o să o revedem curând şi la TV, într-un proiect de televiziune în rolul de prezentatoare?

Exclusiv pentru OK! Magazine, Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea şi-au deschis uşile locuinţei şi ne-au arătat unde trăiesc acum alături de Zeny, fetiţa lor minunată. (Iată aici pictorialul). Tot atunci, vedeta ne-a vorbit despre viaţa ei profesională. O să o vedem curând la TV, într-un proiect? A primit multe oferte!

Ai o meserie modernă destul de bănoasă. Ai mai primit vreo ofertă să te întorci în televiziune?

"În ce condiţii ai accepta, exceptând partea financiară? Mi-e dor de televiziune şi m-aş întoarce oricând, însă nu în orice proiect. Aş alege din nou televiziunea doar dacă ar fi vorba despre un proiect care să-mi aducă satisfacţii la fel de mari ca munca în online. Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă, aşa cum o fac zilnic în business- ul meu şi să ştiu că sunt implicată într- un proiect care are o eticheta pozitivă. De când am dat televiziunea pe activitatea online am primit multe oferte să revin, însă nu m-am putut sincroniza cu propunerile, pentru că fie îmi ocupau prea mult timp şi mă distrăgeau de la online, fie nu erau formate care să mă reprezinte."

8 adelina pestritu in televiziune 2 jpg jpeg

Adelina Pestriţu a lucrat la Kanal D

Anii trecuţi obişnuiam să o vedem des la TV, în postura de prezentatoare. Ea era moderatoarea unei emisiuni de la Kanal D alături de Mădălin Ionescu. În fiecare seară apărea pe sticlă, în fiecare seară prezenta şi dezbătea diverse subiecte. Iată că în ianuarie 2016 vedeta a pus punct acestui capitol din viaţa sa. Făcea şi primele declaraţii: "Dragii mei, la începutul fiecărui an, întâmplător sau nu, conduita noastră profesională întâmpină modificări. Am ales să vă scriu gândurile mele aici, pe EDA Magazine, fiind sursa cea mai sigură, cel puţin în ceea ce mă priveşte, pentru a lămuri o situaţie fără a lăsa loc de alte speculaţii. În urma unei analize amănunţite pe o perioadă lungă de timp şi a dorinţei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva în viaţa mea. Am hotărât că este momentul unei astfel de schimbări pe plan profesional, lucru care s-a şi întâmplat. Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 6 ani, în care practic am evoluat împreună şi am avut extrem de multe de învăţat. De-a lungul acestei colaborări, am cunoscut oameni deosebiţi, cu care m-am înţeles de minune şi cărora le ofer tot respectul meu. Această colaborare s-a încheiat de comun acord şi vreau să le mulţumesc celor din conducerea Kanal D, dar şi echipei cu care am petrecut 12 ore/zi în redacţie. Este momentul pentru o nouă etapă în viaţa mea şi pentru noi începuturi. Sunt mândră că am făcut parte din acest trust timp de 6 ani şi le doresc mult succes şi pe viitor."

Recent, a fost pentru o zi din nou în postura de prezentatoare. Şi anul acesta are loc People Choise Awards, eveniment organizat de E! Entertaiment. Chiar Adelina Pestriţu este cea care a anunţat cei 8 nominalizaţi din categoria dedicată României pe data de 22 octombrie. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg