EXCLUSIV Succes uriaş pentru Adelina Pestriţu de când a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019. Ce i se întâmplă acum

19 noiembrie, 2020
7 succes pentru adelina pestritu 3 jpg jpeg

A trecut un an de când Adelina Pestriţu a fost desemnată cel mai bun influencer din România. Se bucura şi înainte de un succes uriaş în mediul online, dar iată că acum are parte de surprize noi, are parte de confirmări că munca sa dă roade. Despre ce e vorba? 

Adelina Pestriţu a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la gala premiilor E! People Choice Awards. In calitate de „Best Romanian Influencer“, Adelina a participat la gala internationala E! People’s Choice Awards din 10 noiembrie 2019, care a avut loc în America, la Santa Monica Los Angeles. „Îmi vine să plâng, dar şi să rad în hohote, este un sentiment copleşitor ce simt acum. Pentru mine a fost ca un vis împlinit când am aflat că sunt pe lista de nominalizaţi la aceste premii atât de importante pe plan internaţional, aşa că acum, după ce am aflat vestea cea mare, simt că toată lumea e a mea. Nu ştiu cum aş putea să mulţumesc mai mult celor care m-au votat decât spunându-le că este premiul lor, că împreună am câştigat acest trofeu“, transmitea atunci Adelina Pestriţu.

4 succes pentru adelina pestritu 2 jpg jpeg

Iată că a trecut rapid timpul, iar vedeta a făcut o serie de dezvăluiri despre viaţa ei profesională de atunci şi până acum. Multe brand-uri o aleg pe ea pentru a le reprezenta, face o mulţime de campanii de succes.  

Simţi să viaţa ta s-a schimbat după acel moment? Ai simţit că brandurile reacţionează altfel, ai avut mai multe campanii?

"Da, am simţit schimbarea din prima clipă. Aveam foarte multe contracte mari şi înainte, însă pot spune că numărul lor s-a triplat, iar clienţii noi continuă să apară într-un număr mare. Sunt recunoscătoare că un astfel de premiu internaţional a ajuns în mâinile mele şi, în plus, faptul că am fost prima persoană din România care l-a câştigat m-a făcut să mă simt foarte mândră. Mă onorează că am putut gusta, puţin, din succesul internaţional şi că, în sfârşit, se recunoaşte activitatea unui influencer ca fiind ceva care chiar contează şi are valoare."

Adelina Pestriţu e susţinută mereu de Virgil Şteblea, soţul ei

Virgil, de multe ori eşti omul din umbră, cel care o pozează, o filmează, cum vezi tu viaţa asta online a soţiei? Că bărbaţii n-au aşa multă răbdare.

Când ne-am cunoscut, Ade era implicată deja în social media şi am înţeles din start că asta e o parte foarte importantă din viaţă ei. Este non-stop cu telefonul în mâna şi fiecare zi depinde de activitatea ei virtuală. Nu m-am opus, ba mai mult, mi-am oferit ajutorul ori de câte ori a avut nevoie şi am putut fi de folos. Are şi o echipa numeroasă cu care lucrează, deci pozatul şi filmatul pentru mine au devenit activităţi opţionale, la urgenţă. Îi respect viaţă profesională şi ştiu că în orice face este 100% implicată şi dedicată. N-aş putea să mă opun. Nu vreau s-o schimb cu nimic.

8 adelina pestritu si virgil steblea jpg jpeg

Aveaţi şi o afacere cu bijuterii şi ceasuri pornită chiar înainte de pandemie. Cum v-a afectat business-ul această perioadă?

Business-ul cu ceasuri şi diamante a funcţionat în termeni normali, chiar şi cu restricţiile impuse. Am încercat să ne adaptăm şi să fim flexibili.

Sunt convinsă că i-ai observat multe dintre calităţi încă de când te-a cucerit, dar acum ce vezi la Adelina şi nu vedeai la început, cu ce te mai surprinde ea?

Am descoperit ce mamă bună este şi mă surprinde zilnic cu câte un răsfăţ, un preparat bun, un desert delicios sau o seară specială. Avem o viaţă foarte frumoasă împreună.

Dar viceversa, Adelina, ce surprize îţi face Virgil şi ce calităţi ai descoperit din mers la el?

Apreciez răbdarea cu care tratează lucrurile şi implicarea lui în viaţa de familie. Zilnic descopăr ceva la el. Cel mai recent am descoperit că ştie cum să îi aranjeze părul lui Zeny, ceea ce mi se pare super drăguţ pentru un tătic.

Pentru multă lume pare că ai viaţa perfectă, dar ştim cu toţii că nu există. Care sunt cele mai mari griji ale tale?

Probabil, într-o zi, o să fac un „schimb de vieţi“ cu cineva, ca să fie totul mai clar. Mă bucur că se vede că am o viaţă frumoasă, pentru că acesta este adevărul, însă faptul că zâmbesc şi sunt bine dispusă nu mă scapă de grijile şi responsabilităţile unui om normal, cu o viaţă normală, cu bune şi cu rele. Am o viaţă foarte plină, muncesc de dimineaţă până noaptea, am zile când sunt epuizată, încerc să fiu peste tot, să fac tot ceea ce mă angajez să fac, dar mai ales să fiu o soţie şi o mama bună, ceea ce este destul de solicitant. Grija de a face totul cât mai bine pentru fetiţă, pentru soţul meu şi pentru familia mea este ceva ce îmi este permanent în minte, orice aş avea de făcut.

Foto: Profimedia, FacebookRecente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}